2012 - ce credeti ca va fi?
Raspunsuri - Pagina 7
nelia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Depinde. Unii, in loc sa se infricoseze cand citesc atatea ineptii, cretinatati si fantasmagorii care nu au nicio legatura cu realitatea stiintifica, rad cu gura pana la urechi ca la spectacolele cu Divertis din vremea lor de glorie. Eu unul mai degraba il cred pe www.youtube.com/watch?v=ggf9CQJoVFM" target="_blank">Lorin Fortuna. |
Ia spune tu de care-mi esti: gorilian, vulturian, pesterian sau pur si simplu balaurean? Dar io de care-oi fi?
nelia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
balaurian. |
Am zis io! Asa mi-ai parut si mie.
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld Victoria, la cratita mea ma refeream, la aia in care am fiert sarmale mai devreme. si uite ca deja am candidati la jumatate de cratita. Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
Apropos mi-am botezat oala cea noua smaltuita pentru sarmale la cuptor cumparata special azi vara din Corund. Bestiale ies(sarmalele).
Lali spune:
Eu sunt linistita.
Pe mine ma suna soacra-mea (o draguta, de altfel!) mereu din timp cand se anunta cate-o pandemie, cutremur, gaura neagra&co. Lista cu provizii gen apa plata, biscuiti, lanterne, baterii si carne uscata am primit-o deja. Ultima data m-a sunat alarmata ca fac cei de la NASA o conferinta de presa difuzata de toata lumea in direct si asta e clar sfarsitul.
I-am spus ca apreciez faptul ca ne poarta de grija in privinta dezastrelor cosmice anuntate din vreme la TV dar ca-i propun o intelegere: sa ma mai sune doar daca crede cu atata tarie ca se vor intampla incat poate sa-mi spuna cu mana pe inima sa nu-i mai gatesc, spal, calc lui fi-su. Sa ne ducem si noi sa ne distram cat timp ne-a mai ramas. Nu ne-a mai sunat de atunci cu acest subiect.
marius spune:
citat din mesajul lui eumada Cum o cheama pe oala? Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Purcelusa.
eumada spune:
Marius,uite cum facem..avand in vedere ca ai furat tu curentu`,io vreau numa 1/4 din total si o "purcelusa"plina cu sarmale.Ce zici?Afacere buna,nu?Restu` las si pentru altii...curentu` adica.Si tu capeti alta juma de oala de sarmale asa ca pierderea ta nu e mare,iar curentu` pe care-l furi se recupereaza ca si valoare din ce mai dai lu` Kari....
Lali spune:
Hai ca nu e departe ...
Dar cum intram ?
http://www.hotnews.ro/stiri-international-13626970-franta-interzice-accesul-varful-bugarach-considerat-refugiu-impotriva-apocalipsei-jurul-datei-21-decembrie.htm
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Lali Hai ca nu e departe ... Dar cum intram ? http://www.hotnews.ro/stiri-international-13626970-franta-interzice-accesul-varful-bugarach-considerat-refugiu-impotriva-apocalipsei-jurul-datei-21-decembrie.htm |
Ofticosi frantujii astia, vor sa se salveze numai ei, nu mai lasa si pe altii.