2012 - ce credeti ca va fi?
Raspunsuri - Pagina 6
ancadragoman spune:
Ba daaaaa ,mai nou este si wireless!!!
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Tu furi de la mine Ca sa fim in trend cu politicienii. |
citat din mesajul lui eumada Aha...si cum facem furam pe din doua curent sau tu iei teava (de curentt) mai mare si furi tot si io ma conectez la teava ta? Wireless nu se fura curent?Ia sa-mi intind eu antenele.... Sunt relativ noua in politica Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
aveti loc si ptr mine in partid? tin de sase.
Laura25 spune:
kari, eu zic sa fii ala care da 2-3 contra-oferte la licitatie (sa fie legala treaba) , mai face niste facturi si contracte fictive, mai o rambursare de TVA. Ai fi mai eficienta asa.
kariguld spune:
citat din mesajul lui Laura25 kari, eu zic sa fii ala care da 2-3 contra-oferte la licitatie (sa fie legala treaba) , mai face niste facturi si contracte fictive, mai o rambursare de TVA. Ai fi mai eficienta asa. 'Cos what I feel is the only truth for me |
deocamdata astept promovarea in partid, am auzit ca nu se intra cu una cu doua. de ce crezi ca fac temenele aici la marius si mada?
pana una alta, acum sunt responsabila cu cratita.
eumada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
deocamdata astept promovarea in partid, am auzit ca nu se intra cu una cu doua. de ce crezi ca fac temenele aici la marius si mada? pana una alta, acum sunt responsabila cu cratita. Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
Kari,rezolvam..depinde ce esti dispusa sa faci...uite eu cu Marius ..furam curent..el tot,eu de la teava lui,daca vrei si tu sa te conectezi la teava apai trebe marit debitu`...
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui kariguld deocamdata astept promovarea in partid, am auzit ca nu se intra cu una cu doua. de ce crezi ca fac temenele aici la marius si mada? pana una alta, acum sunt responsabila cu cratita. Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
Bafta. Stii tu ca drumul spre Partidul (sau era sufletul?) unui barbat trece prin stomac? Deci, stii tu ce stii. Dar Mada? Io as zice un parfum ceva :)
eumada spune:
Nadia,eu as zice ca ajunge si la sufletul meu si la al sotului meu cu cratita..la cat de des gatesc eu......
Da` treaba nu e asa de simpla pe cat pare...
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui eumada Nadia,eu as zice ca ajunge si la sufletul meu si la al sotului meu cu cratita..la cat de des gatesc eu...... Da` treaba nu e asa de simpla pe cat pare... Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Noah, acu' vrei sa-ti hraneasca si sotul??? Eu vorbeam de tine si de Marius, ca voi sunteti 'conducatorii partidului' deocamdata.
Edit: ia uite nepotismu'! Nici nu s-a format bine partidu, ca Mada si-a adus si sotzu' deja. Haaaaaaaaahaha
eumada spune:
AAAAAA....invat din mers,vezi?
Bun atunci.V-am zis ca-s incepatoare si mica si lacoma...bun deci mancarea si parfumu`..si poate dupa ce se satura Marius da si la altii...impreuna cu curentu`...desi vreau si io juma de oala.
Care mai dai,hai?Ce ofera fiecare,marim debitul la teavaaaaaaaaaaaaaaa....
kariguld spune:
Victoria, la cratita mea ma refeream, la aia in care am fiert sarmale mai devreme. si uite ca deja am candidati la jumatate de cratita.