Cartea din TREN
Raspunsuri - Pagina 10
alinuk spune:
mostre de lanturi:
http://www.digi24.ro/stire/Biblioteca-din-tren-O-librarie-online-le-ofera-lectura-gratuita-pasagerilor_51836
http://www.tvrinfo.ro/lectura-pe-sine-pasagerii-vor-putea-citi-gratuit-carti-in-tren_22771_video.html#view
http://www.rtv.net/inedit-carti-gratuite-pentru-calatori-in-primul-tren-cooltural-din-romania_49634.html
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
De dragul Artei
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
eumada spune:
Alinuk,e o idee care te caracterizeaza......pentru toti e bine....
IC-ul e civilizat,foarte civilizat..merg rar,prefer masina,dar ideea e absolut minunata.
Si vad ca s-a mers pe clasic..oricine a absolvit macar un liceu,chiar si cei care sunt in curs de absolvire.....oricine ar trebui sa iubeasca acele carti clasice...am remarcat ca majoritatea titlurilor implicit a cartilor,sunt cele care se potrivesc unor persoane cu o anumita cultura....ar trebui mai multe..cate doua-patru la fiecare masuta.....cumva.E frumoasa ideea...sa speram ca va avea si priza la public....
alinuk spune:
ideea a fost a partenerului CFR Calatori din acest proiect
eu doar am facut lobby la institutia feroviara pentru a se concretiza si implementa acest proiect
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
De dragul Artei
Nimic nu-i intamplator!
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui en_kvinna Scopul pt. care tabletele si smartphonurile au fost create a fost tocmai acela de a le folosi cand esti in miscare. Cred ca tot aceeasi nevoie a stat si la baza laptopului. Cinstit vobind asta e scopul lor. Daca cineva le cumpara si le tine pe masa/canapea acasa inseamna ca le-a luat doar de ochii lumii si practic n-are nevoie de ele. |
Care e logica?Daca cineva isi cumpara tableta, laptop, palm sau smartphone si le tine acasa inseamna ca le-a cumparat de ochii lumii?Care lume, daca le tin in casa?
Sau daca ai asa ceva trebuie neaparat sa le cari dupa tine ca sa vada lumea ca ai ?
Daca ai nevoie le iei cu tine , daca nu ai nevoie nu le iei, e extrem de simplu.Nu am nevoie de laptop sau tableta la fiecare calatorie cu trenul/metroul/avionul.
Dar ideea in sine mi se pare foarte buna, ca spre exemplu drumul Timisoara-Bucuresti sau Timisoara-Constanta e ff lung si plictisitor, deci pt o lectura usoara e perfect programul.
en_kvinna spune:
Xio io cred ca ai inteles foarte bine ce am zis. Nu intru in polemici total off topice. Daca asa sta treaba poate iti vei lasa acasa si telefonul mobil, ca acum doar nu il areti lumii de fiecare data cand suna. Si oricum apelurile se pastreaza si ii poti resuna de acasa.
Aqai spune:
Vin si eu pe la spartul targului:
niste carti or sa fie intr-un tren, la dispozitia calatorilor sa citeasca.
Face cuiva vreun rau? Absolut nu
Face cuiva vreun bine? Absolut da. Din cate am vazut pana acum, exista suficienti cititori care s-ar bucura sa-si umple timpul cu una din carti.
Face pe cineva sa se simta implinit? Da, pe Alinuk care a crezut in idee si i-a dat viata. macar pentru asta putem sa ne bucuram, ca exista cineva pe care cunoastem virtual si care a luptat pentru un proiect care va aduce bucurie catorva oameni si a pus-o in practica. Si apoi a si riscat si a cerut parerea noastra, pe care a acceptat-o chiar elegant, in ciuda criticilor.
Asa ca dupa mintea mea, e o reusita. Personala pt Alinuk si pentru cei care se bucura de intalnirea cu o carte.
Felicitari!
Aqai spune:
Iara pentru cealalta discutie, cat de "wired" suntem in fiecare moment, eu una sunt dintre cei care nu simt nevoia sa fie gasiti, depistati, legati de vreo tehnologie in orice moment.
am un amamrat de BB cu care am inteles ca ar trebui sa-mi fie rusine (dupa moda continentului) pe care l-am deconectat de la net, nici macar update-urile lui automate sa nu si le faca. Am nevoie de un telefon cu care sa pot txt rapid la nevoie, nu de un tracking device legat la glezna. Nu duc dupa mine laptopuri ori ipaduri in transportul public ca nu am chef sa am si grija lor.
asa ca da, sunt una din cei care le tin acasa pe mileul din sufragerie daca e sa ma iau dupa singurele 2 optiuni prezentate.
EDIT: pt typo's
XIO spune:
Telefonul este indispensabil, tableta si laptopul cand sunt in oras NU.Prin urmare, nu am nevoie de ultimele 2 decat daca ma duc undeva unde stiu ca o sa stau singura mai mult timp, si ca sa nu ma chinui cu cititul de pe telefon, iau una din cele 2(asta cand stiu ca voi avea cef de citit).Probabil daca as avea o munca ce ar cere tableta-laptop, le.as cara, asa nu are rost, ce am de facut pot face si acasa, la lucru sau altundeva.
Pt drum mai lung e foarte buna ideea din pctul meu de vedere, pt drum mai scurt poate fi buna din pctul altora, depinde de gusturi.
Dar nu cred ca ar trebui sa ne paruim ca avem sau n-avem laptop si il tinem pe masuta sau il plimbam prin oras.
Zic si eu.
cruis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aqai am un amamrat de BB cu care am inteles ca ar trebui sa-mi fie rusine (dupa moda continentului) |
Off-topic: care continent?