Cartea din TREN

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Ideea este excelenta ....lanturile sint sinistre
Stiu ca fara lanturi nu se poate, dar tot sinistre sint.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Foarte faina ideea! felicitari celor care au avut-o si au pus-o in practica! Pacat ca e nevoie de lanturi...Stau si ma intreb de ce ar fura cineva care merge cu IC o carte... poate doar pentru ca exista undeva in ADN-ul persoanei o gena a furtului...altfel, mi se pare de-a dreptul stupid...

Fascinatie

Buna dimineata, Ilinca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Melise

nu e doar vorba despre calatorii din tren... desi nu as baga mana in foc pentru toti dintre ei

la sosirea trenului la destinatie sau la plecare, prin tren mai trec si altfel de oameni ..nu neaparat pasagerii de Intercity

e un fenomen greu de gestionat, desi exista Politie Feroviara, in Gara de Nord, de ex, tot exista vanzatori ambulanti de carti, reviste... :) "concurenta"

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

De dragul Artei

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Off-topic:

Cruis, chiar sa cred ca ai uitat? cred ca ar fi o subestimare ...

Anyway, daca te pasioneaza soarta BB, iote un link nu la articolul original, ca nu am dispozitie sa-l caut, ci la raspuns:

http://www.phonearena.com/news/RIM-CEO-Heins-responds-to-NY-Times-article-about-ashamed-BlackBerry-users_id35657

Mai departe daca vrei sa aprofundezi, sunt sigura ca te descurci singurica, nu e nevoie sa mai aplelezi la ajutorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cruis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aqai

Off-topic:

Cruis, chiar sa cred ca ai uitat? cred ca ar fi o subestimare ...

Anyway, daca te pasioneaza soarta BB, iote un link nu la articolul original, ca nu am dispozitie sa-l caut, ci la raspuns:

http://www.phonearena.com/news/RIM-CEO-Heins-responds-to-NY-Times-article-about-ashamed-BlackBerry-users_id35657

Mai departe daca vrei sa aprofundezi, sunt sigura ca te descurci singurica, nu e nevoie sa mai aplelezi la ajutorul meu

_

Nope, pe mine ma pasioneaza mai degraba incompetenta lucratorilor localnici ai continentului, absolventii locali care nu stiu spelling pt ca scriu urat, acum si rusinea telefonului din buzunar, etc. ;)
Daca tu rezonezi cu articolul, bine (o fi mediul in care te invarti?), eu nu l-am citit. Sa razi, stiu oameni de pe "continent", care nici macar n-au bb, iphone, smartfon si lucreaza cu tehnologia chiar acolo, iar cand vin in ro se minuneaza de cate telefoane si de ce fel au cunostintele lor. Desigur, nu toti romanii. :)

On-topic: ce te faci daca x isi inveleste guma inainte s-o arunce in pagina 128 a cartii legata de locul tau? :o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Cruise dear, tu chiar asculti prea mult oh canada acolo la scoala ta si ti-a intrat in cap ca eu sunt dusmanul against whom you should stand on guard?

Speaking of bullying, faptul ca te tii de mine asa fara treaba, cum suna?

PS: iti urez o zi minunata, si poate gasesti 5 min in care sa meditezi asupra faptului ca oamenii audreptul la parerea lor, cu sau fara asentimentul tau. Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cruis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aqai

Cruise dear, tu chiar asculti prea mult oh canada acolo la scoala ta si ti-a intrat in cap ca eu sunt dusmanul against whom you should stand on guard?

Speaking of bullying, faptul ca te tii de mine asa fara treaba, cum suna?

PS: iti urez o zi minunata, si poate gasesti 5 min in care sa meditezi asupra faptului ca oamenii audreptul la parerea lor, cu sau fara asentimentul tau. Te pup!

_

m-am sters bine bine. Te rog frumos numai sa nu mai generalizezi. Cand faci asta jignesti. Te-am mai citit pe-aici si sunt sigura ca poti sa-ti exprimi parerile si fara sa o faci si sper ca nu chiar crezi astea. Eu n-am sa trec peste fara sa observ.
P.S. Care scoala? care oh, canada? n-are nici o noima. O zi buna si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Felicit persoanele care au avut aceasta idee. Noi megem des cu trenul, pe o distanta de 100 km ( de la Bucuresti la mama) si este cel mai comod, sigur si rapid mijloc de transport. Am si cronometrat, cu masina de-abia ajungem la iesirea din Bucuresti cand cu trenul suntem deja in Ploiesti. Nu mai sunt trenurile de altadata, acum sunt f curate, elegante unele, cu mochete pe jos , ecrane LCD si prize pt laptopuri si telefoane.Initial am ales acest mijloc de transport ca o experienta pentru copil, sa adaugam si altceva dupa masina, barca, vapor, avion. De atunci am ramas fani, nu stiu cum este pe distante lungi, dar pentru noi, cei 100 km ce ne despart de mersul la mamaie, sunt foarte placuti atunci cand ii parcurgem cu trenul.
Recomandam si carti electronice, ( si nu numai ) pentru copii, ca de regula ei se plictisesc repede. Sa ii auzi "mami,tati vreau cu trenul pana la .....sa mai vad o data Peter Pann"

..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

eu sunt legata de tehnologie. Nu am iphone5 ci doar iphone4s, am tableta, netbook, si laptop. Tableta si iphone4S is in poseta. Netbookul si laptopul is acasa.
Smartboard nu mai are secrete, la fel si videoconferencing in cateva moduri diferite.
Jobul si deplasarea la job ma obliga sa fiu la curent cu tehnologia.
Mi-ar place sa gasesc ceva carti in Greyhound, dar sunt multumita ca am wi-fi gratis si ibook are multe carti gratis, plus appul de postcasting are niste show-uri bestiale!

cat despre bb, depinde de mediul in care te invarti. BB e favorit in industrie, (zic io ca inginerii au degetele nu tocmai sensibile, si apreciaza butoanele alea), iphone in academia. Similar cu windows si apple!
Nici io nu m=am dotat cu smartphone pana nu am am avut nevoie de un app pentru alergat. Apoi am descoperit ce fun e sa ai un telefon cu data! and I was hooked!

inca o data, excelenta initiativa, alinuk!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Felicit persoanele care au avut aceasta idee. Noi megem des cu trenul, pe o distanta de 100 km ( de la Bucuresti la mama) si este cel mai comod, sigur si rapid mijloc de transport. Am si cronometrat, cu masina de-abia ajungem la iesirea din Bucuresti cand cu trenul suntem deja in Ploiesti. Nu mai sunt trenurile de altadata, acum sunt f curate, elegante unele, cu mochete pe jos , ecrane LCD si prize pt laptopuri si telefoane.Initial am ales acest mijloc de transport ca o experienta pentru copil, sa adaugam si altceva dupa masina, barca, vapor, avion. De atunci am ramas fani, nu stiu cum este pe distante lungi, dar pentru noi, cei 100 km ce ne despart de mersul la mamaie, sunt foarte placuti atunci cand ii parcurgem cu trenul.
Recomandam si carti electronice, ( si nu numai ) pentru copii, ca de regula ei se plictisesc repede. Sa ii auzi "mami,tati vreau cu trenul pana la .....sa mai vad o data Peter Pann"

..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !

Papanash, da' ia spune tu la baba invidioasa si plecata de ceva vreme, mai sunt si vagoanele restaurat pe drumurile lungi ?
(imi amitesc de unul de pe Valea Prahovei (poate ca venea de la Brasov) pina la Ploiesti).
Merci.

Mergi la inceput