Cartea din TREN

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Poate scopul acestui proiect este sa masoare rata de disparitie a cartilor clasice in mijloacele de transport romanesti ...si noi aberam aici cu campanii de marketing pentru marire a vanzarii de carte.

Oricum, imi pare bine ca nu le-au luat ...dar de citit o fi citit cineva ? Sau asta e faza a doua a proiectului, desigur daca treceti de prima ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea
Ca esti in tren sau nu, are zero relevanta ...tot ce ne trebuie este "shoapta" ca sunt valabile si o conexiune la Internet, asa cum s-a intamplat chiar acum.

mai copii ia fiti atenti

la finalul zilei de azi cand s-o fi tras linie la nr de vizite pe site ul bibliotecii virtuale si la nr de dowloaduri cred ca a iesit cu plus

fie ca e vorba de soapta mea...care a generat dowload uri pt cei interesati aici,
fie ca a fost din presa ....care a fost plina de stiri pe tema asta
fie ca din tren

sa admitem sec faptul ca trenul/compania feroviara reprezinta doar un instrument de marketing

cine are beneficii?

pasagerul care are la indemana ceva de citit in caz ca nu are un partener redutabil de calatorie (eu ador povestile din tren in care oamenii isi povestesc dintre cele mai intime lucruri)
cfr ul prin grd de satisfactie adus prin plus valoarea serviciului oferit
biblioteca virtuala..prin nr de accesari, dowload uri free si desigur cu bani
editurile care-si vand si ele cartile
..ei bine si voi ..ca ati beneficiat de un pont si aveti un e book (cei care l-ati considerat interesant)..desi initial habar nu aveam ca oricine poate downloada dupa codul ala QR
*ca sa zic asa voi ati fost 'victime colaterale'

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

De dragul Artei

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

In Romania exista tablete de la cele mai ieftine (chiar made in Romania) la cele mai scumpe care se vand cu sim 3G (preincarcat cu o anumita suma de bani). Bineinteles ca simul este pus la dispozitie de un operator de telefonie mobila.

Celcesforaie are un telefon cu Android pe care i l-a dat operatorul nostru pentru mareata suma de.... 1 USD.

Mergi la inceput

Ah ! Da ?
Atunci inseamna ca am evaluat gresit piata telefoanelor mobile din Romania ... eu am avut impresia ca majoritatea celor care au smartphone au Blackberry in loc de Android sau IPhone. Chiar m-am intrebat de ce oare prefera Blackberry-ul care este mult mai incomod in manuire si mi-am imaginat ca e din cauza pretului.

Cat despre tablete - din astea chiar nu am vazut, dar poate le tin ascunse in serviete ca sa nu se fure ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Segmentul care merge cu Intercity, plateste intre 70-100 lei/bilet si are 3G.

Pai 3G pe ce ? Eu asta vara nu prea am vazut IPads in Romania si spre surprinderea mea, foarte putine IPhones sau Androids.
Sigur, asta nu inseamna ca nu exista ... inseamna ca aceste devices nu sunt inca populare. Care o fi procentul detinatorilor de suport electronic pentru citit intr-un Intercity ?

In plus mie imi vine sa spun ca cei care platesc atat pe un bilet de tren si prefera sa citeasca, o sa aiba deja cartile lor ...

Oare ce procent din populatia Intercity-ului o sa atinga aceast proiect si cati din ei se vor repezi sa si cumpere carti ?

Buflea, in Romania tot poporul are Iphone si Galaxy si mai stiu eu ce. Canda aparut Ipohone-ul a stat lumea la coada din titmpul noptii ca sa il prinda cald si 'la oferta'.
Avem si noi tablete si alte cele si nu cred ca le tin oamenii ascunse in geanta, ca e chiar invers: mai mari sansele s ti se fure ceva din geanta si nu din mana, ca la noi nu sunt la moda pistoalele ca la voi Si cutitele nu ne impresioneaza.

Eu am si tableta si telefon, si Palm, si laptop mic, si tot nu m-ai vedea cu ele in mijloacele de transport sau in tren.Trebuie sa incluzi si posibilitatea asta in ecuatie cand faci evaluarile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

in Ro tot boboru are smartfon :D

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO
Eu am si tableta si telefon, si Palm, si laptop mic, si tot nu m-ai vedea cu ele in mijloacele de transport sau in tren.Trebuie sa incluzi si posibilitatea asta in ecuatie cand faci evaluarile

Ah ! Scuzati ! Pai si ce faci cu ele ? Le tii acasa ? Ca tableta si telefonul sunt destinate sa le iei cu tine, oriunde te-ai duce, pentru ca accesezi mai usor unele aplicatii (Kindle included) si ai mereu Internet.

Probabil ca de aia nu am vazut eu asta vara, pentru ca lumea le tine acasa ... eu nu va contrazic, probabil ca toata lumea are. Mie mi-au sarit in ochi Blackberries in contextul in care barbata-meu imi spusese ca compania e aproape de faliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Le folosesc atunci cand am nevoie.Sau daca ai ceva trebuie sa porti tot timpul aparatura cu tine, ca sa arati ca ai?

Ete, na, avem si noi, sarantocii mobile si tablete si grija lu' Buflea e ce facem cu ele si ca Blackberry-u' da faliment
Daca vrei sa stii, pt Blackberry platesti mai mult in Ro, ca ai nevoie de supraoptiuni ca sa il folosesti, androidele sunt ieftine, de-aia are tot romanul.
Oricum telefonia mobila , internetul si Tv-ul sunt extrem de ieftine in Ro fata de America, Canada, Germania si presupun ca mai sunt si altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

Scopul pt. care tabletele si smartphonurile au fost create a fost tocmai acela de a le folosi cand esti in miscare. Cred ca tot aceeasi nevoie a stat si la baza laptopului. Cinstit vobind asta e scopul lor. Daca cineva le cumpara si le tine pe masa/canapea acasa inseamna ca le-a luat doar de ochii lumii si practic n-are nevoie de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Eu pe unde umblu, metrou, tramvai, strada :D toata lumea e cu nasu in ceva smart. Si la cafenele si resto mai de nisa sau mai de biznis la fel.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput