Felicitari Silviad !!! Minuni de Nov-Dec 2012 (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

apa din piscina-cada de nastere nu trebuie sa depaseasca 37 de grade

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

buna seara,
CELENA bine ai venit!sa ai o sarcina usoara in continuare.

MENICS ce burtica mare ai...mai ai asa de putin.

CAMITZU tinem si la tine pumnii pe 31.

ASCHIUTZA cum iti e degetul¿doare¿

o seara placuta in continuare...

embarazada de 32+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Doura, rece maica !

Bioana, doare al naibii , deja de peste o saptamina, dar avusei enterocolita si nu am vrut sa dau la altii asteptind pe la doctori , iar saptamina asta mi-a fost sotul calator si eu raspunzatoare de flacaul din dotare... Macar nu e degetul cel mare, da e taman cel din mijloc si ii dureros cind calc pe el. Cred ca pina nasc imi trece . Acu am bandajat cu banda pt sportivi pe care o folosea sotul la karate cica sa nu isi rupa degetele cind loveste .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Deci sa continui cu raspunsurile, ca de dormit slabe sanse si in noaptea asta. Las'ca recuperez maine.
Popi, nasol cu durerea de umar, sper sa-ti treaca cat mai repede. Sa dea Dumnezeu sa vina bb atunci cand vrei tu si ai tu totul pregatit. Si pe mine m-a durut destul de rau cand mi-a facut control pe masa si asta ma faca sa ma tem pentru nastere. Mie mi-e foarte greu sa ma relaxez. Nici noi n-avem pediatru inca si nici nu stiu cum m-as putea hotari. Macar eu am scapat de mers la declarat .
Alina, bravo pentru rezultatul bun de la control si pt bb bine dezvoltata.
Angelique, imi pare rau ca tot nu te simti bine, dar gandeste-te ca o sa treaca si perioada asta si o sa-ti tii puiul in brate.
Aschiutza, felicitari pentru rezultatele de la control si analize.
Irina_es, gradul 1 e super ok la varsta asta a sarcinii, eu am deja 2, si exista si 3, asa ca stai linistita.
Cellena, bine ai venit. Sa ai parte de o sarcina si o nastere usoara, si bb sanatos si venit la timp!
Bioana, hai ca mai e putin pana la concediu. Nu te stresa de acum, cred ca o sa fie ok cu alaptarea.
Iulia, ai grija, bine ca nu s-a lovit burtica. E normal sa fim mai impiedicate acuma, se relaxeaza toate incheieturile.
Cellena, stai linistita, si eu am probleme cu memoria .
Mami_de2, felicitari pentru achizitii.
Bubu, succes sa reusesti sa obtii trimitere la un hematolog.
Aschiutza, sunt foarte frumoase numele! Sanatate sa treaca degetul cat mai repede!
menics, frumoasa burtica!
Camitu, nici tu nu mai ai mult pana la marea intalnire!
Noapte buna sa aveti si sanatate!

Andreea 36+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 2 Maltofer Fol, Dopegyt la nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Dragelooor, aventura mea nu s-a terminat, asta ca sa facem haz de necaz.So, din categoria "toate mi se intampla numai mie):
Tocmai ne-au sunat de la spital ca nu gasesc analiza de sange luata ieri si ca le pare rau,(sunt sigura, cred ca inca plang pentru noi) si ca sa ne ducem la noapte sau maine dimineata, sa o refacem...Hai ca ne distram, ar vrea ei sa imi petrec noaptea prin spital, neeeeh, no no no.Ne ducem dimineata, dar ne-au "rezolvat" ziua de sambata, cine stie cat naiba stam iar pe acolo si aveam o mie de chestii de facut maine..

Va pup si ma duc sa ma impusc.

(e prea tarziu, nu mai am cand sa imi schimb doctorul, din pacate...)

Sa aveti un weekend frumos, dragelor!

35 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Speechless la faza asta.

Alma 37+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

CELLENA, bine ai venit si nastere usoara!

Eu azi m-am tuns, de toti banii cum s-ar zice, vreo 1.5-2 cm asa, sa ma tina pana la botez...

Bagaj tot nu am. Nu am pampersi, nu am tampoane. Am insa un calm de zile mari. M-as ciupi, sa ma agit si eu nitzel, dar n-am nicio chestie. Si sunt in sapt 38. Si nici cezariana nu mai e pe 7, ca vor sa mi-o schimbe. Deci nici nu stiu cand ma programeaza....Totul e in ceata, iar pe mine nu poti sa ma scoti din calmul meu.

Am insa un chef nebun de shmotruiala, azi am "atacat" frigiderul de ziceai ca-i dusmanul meu nr.1. Acum luceste. Sa vad pe cine mi se mai pune pata maine...

Maine imi pozez si eu burtoiul, ca de la ultimul rand de poze, a mai crescut. Si am vergeturi si ma mananca tare de tot. Pun ulei cat cuprinde.

Alma 37+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Almy, te invidiez cu tunsul, fericito, ca eu sunt intr-o faza din aia in care nu stiu ce sa fac.De regula, tin parul f scurt dar e moale, asa ca il "ajut", mai cu suvit,e mai un gel,o ceara..acum in sarcina a trebuit sa ma cumintesc oarecum, mai folosesc gel, ca imi place sa stea asa, nebun, dar a crescut si nu stiu daca sa il las asa si sa sper ca pot sa il prind un pic, atunci-sau sa il tund iar scurt scurt si sa ma trezesc cu el in toate partile, ca aricii.. E o dilema, pt mine.

Ref analiza:hai ca m-am mai linistit, ma duc maine si ma postez directamente la imbecilele de asistente la birou si NU ma misc de acolo, nu plec in sala de asteptare nu nimic, pana nu imi iau nenorocita aia de analiza (4 eprubete de sange care s-au evaporat, just like that, in 5 metri, de la sala la laborator). Poate au citit in dosar ca am grupa 0 si aveau nevoie, dragii de ei...

Si Almy, asa sunt si eu, Zen, super calma cu momentul in care are sa vina surpriza pe lume
Si nu uit nimic,cred ca hormonii mei fac nani, au intrat la hibernat,ca tot e aici super urata vremea, toarna cu galeata.

Nicholas sughite si de 5 ori pe zi, iar acum se vede clar cum sare burtica, uneori sughite mai tare, alteori parca mai usor, o sa mai urmaresc.la voi tot asa e de sughitzos puiul din burtica?Onutz?

Cellena, bun venit, nastere usoara, bebe sanatos, vios si mancacios!

Va pup, ma duc sa pun pe Picassa poze de azi cu burtica

Cel

35 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Bubu nu imi vine sa cred iar ce citesc despre spitalul ala nemernic;)) frate aia nu-s sanatosi!..vroiam sa te intreb mai demult: ai simtit ca avut vreodata probleme in canada cu cei din sistemul de stat, doat pt ca esti romanca? nu stiu..ma gandesc si la varianta asta..e prea de tot...poate-s rasisti ca altfel nu imi explic de unde atata nesimtire!

34+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

bubu, ce sa mai zic...deja e prea mult..cum mai e piciorul tau???tot asa???..vezi cum faci sa ajungi la un cardiolog sau chiar chirurg ...si vezi cum faci sa semneze ala pt voi amandoi..pup u si sa auzim vesti mai bune sper

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput