Felicitari Silviad !!! Minuni de Nov-Dec 2012 (36)
Raspunsuri - Pagina 12
mena1906 spune:
Bun venit Cellena! Sa aduci un bebe sanatos si la termen!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
A.C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui menics am pus si eu poze noi cu.. burtoiul caci nu stiu daca mai apuc... 37+ |
Ti-am vazut pozele,menics. Intr-adevar,ai o burtica mai mare ca a mea,bine ai un avans de o saptamana.Au inceput sa-mi mai zica si mie ca am mai crescut in burtica...
Alina 36+ mami de Delia ( 6 ani)
andie_n spune:
Ce mai faceti? Am inchis si eu acuma calculator la serviciu, nu-mi vine sa cred ca am terminat (dar tb sa merg marti pe acolo, sa duc calculatorul, sa duc praji la colegi, sa fac cereri de concediu si sa-mi iau hartia de la hr pt spital, dar asta va fi asa mai mult distractie). Am fost dimineata la gimnastica si m-am cantarit din nou, si am cu 1 kg mai mult decat miercuri , mi s-au umflat iar picioarele, ca mi se mai dezumflasera putin. Off, sa vedem cum e tensiunea in seara asta si daca mai iau iar pastila sau nu.
Onutz, uitasem ca la Brasov nasterea in apa e la acelasi pret cu cea naturala (cum e si normal de altfel), asta ca sa raspund discutiei noastre de la 3 dimineata . Sper ca la noapte nu ne mai conversam la ora asta.
Bubu, e bine ca ai incredere ca totul va fi bine! Poate reusesti totusi sa ajungi la un doctor, sa-ti faci un Doppler, chiar si platit.
Angiuta, multumim pentru sfaturile despre frati. Chiar daca eu nu am nevoie acuma, poate retin ceva pana cand vine bb2 . Eu nu ma gandeam neaparat la nasterea in apa cand mi-a trecut prin cap sa nasc la Brasov, asta era doar bonus, voiam neaparat sa nasc la o clinica particulara (pt ca am avut colege cu povesti horror din sistemul de stat) si nu-mi permiteam la vremea respectiva tarifele din Bucuresti.
Alina, felicitari si tie pentru cele 36 de saptamani. Am intrat in luna a noua! Frumoase pozele, cred ca pun si eu unele maine.
menics, nu te supara pentru vergeturi, asta e. Ce a crescut Alex, are deja 4 kg. Mie mi s-a zis ca tb sa continui inca 6 saptamani de Clexane dupa nastere. Hai ca mai sunt doar 10 zile!
Dana, nasol ca nu ai dormit bine nici tu. Hai ca trec si saptamanile astea si intri si tu in concediu! Clar ca nu merge sa nasti in alt oras daca nu ai la cine sta acolo un timp inainte de nastere (eu vorbisem cu Onutz azi noapte de clinica Eva, la mine ar fi mers ca soacra-mea e din Bv).
Laura, vezi ca de data asta sa nu se grabeasca bb si sa nu ai lucrurile pregatite.
Hai ca mai am ceva de facut, o sa continui cu raspunsurile mai incolo. O seara buna tuturor!
Andreea 36+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 2 Maltofer Fol, Dopegyt la nevoie
Camitu spune:
Yuhuuuuu fetelor....am intrat acum pe forum si ce vad.....surpriza......a aparut prima MINUNE.La multi ani Ela! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii micuta.
Fetelor s-a spart gheata.si eu voi naste prin cezariana pe 31 oct la Regina Maria.
Abia astept sa o vedem pe micuta Ilinca.Suntem cu totii emotionati.I-am luat asta seara
O gramada de lucruri care sigur ne vor trebui in prima instanta.
Acum trec la citit ca am ramas in urma.Fetelor care urmati inaintea mea la cezariana.Va urez nastere si recuperare usoara si sa traiti din plin momentul intalnirii cu MINUNILE noastre.
Va pup si noapte buna!
CAMITU 35+mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png
A.C spune:
Camitu,mi-era dor de tine!
Ma bucur ca sunteti bine...Deci ne urmati...Doamne ajuta sa fie BINE !
Alina 36+ mami de Delia ( 6 ani)
onutz83 spune:
Cellena, bine ai venit!
Ia uite ce faci tu de sfarsitul lumii Oricum, super data
Pfff... nu stiu unde mi-a fost capu' cand am planificat sarcina asta, nu puteam sa mai stam si noi o luna
Iulia, master of cazaturi speaking
Io credaam ca am cazut in sarcina asta cat pentru toata lumea
Bine ca nu te-ai lovit la burtica Dar te-ai enervat, nu-i asa?
Bioana, suntem si mai zapacite, sar si mai slabite fizic, incheieturile noastre s-au trezit ca trebuie sa faca fata unei greutati mai mari...
Mena, nici eu nu calculez bine distantele (tocmai a avut si un puseu de crestere, de a crescut iar burtoiul brusc), si eu m-am lovit usor cu usa...
Bubu, foartetare cu operatia varului tau... Nu ma asteptam la asa ceva, sincer...
Aschiutza, mie imi plac ambele nume, sunt f frumoase
Menics, cred ca eu voi avea burtoiul cat tine peste vreo 3 sapt, daca le mai apuc
Andie, si eu sper ca la noapte sa dormim
Camituleeeee bine ca esti bine
Fug un pic, dar ma intorc
Onutz 35+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian
Vali
F IMPORTANT
douradoudou spune:
bubu, eu zic asa..sa semneze pt AMANDOI(sa vedem daca are curaj) .intr-un fel e acoperit deocamdata, la control a scris ca e ok ..poate sa zica :"ah, complicatii dupa nastere.."
te rog da search la tromboza venoasa profunda...
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
douradoudou spune:
despre nasterea in apa: michel odent spune ca e f important momentul cand intram in apa...isi face "efectul" maximum 2 ore deci trebuie spre sfarsit..
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
aschiutza spune:
Si eu m-am gindit sa nasc in apa, dar daca e prea rece ma ia cu tremurat, daca e prea calda pic in nas din cauza circulatiei (am tensiune mica). Asa ca ma uit cu jind la experientele frumoase ale celor care au reusit in apa .
Multzam de sfaturi pt deget. L-am bandajat strins cu cele de linga, ca am citit ca oricum doctorul numai asta iti face. Am sa incerc miine cartofii si ceapa