Felicitari Silviad !!! Minuni de Nov-Dec 2012 (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Neata,fetele !
Ce fac burticile ? Eu - program de voie.Da' o sa fac o placinta de mere ,ca ne place tuturor.Eu nu prea cred ce zice dr,ca bb ar fi cam de sapt.38...Nu stiu de ce...Da' ma rog.Oricum,intre 29 oct.si 6 nov ,as alege 29 oct.As fi la mijlocul sapt.38.Nu vreau sa stau stresata pana se intoarce ea in tara.
Ieri am cumparat niste hainute de bebe ca avem un botez duminica viitoare.Mor de dragul lor.Sunt atat de mici si de frumoase...
Mai am de cumparat niste pampersi si gata cu bagajelul.
Week-end placut,fetelor si sanatate tuturor!

Alina 36+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Buna fetelor :)

In primul rand FELICITARI ELA pt mica minune

Am intrat sa va salut, in 4 zile avem cezariana - 24 oct ora 12 :)
Am emotii mari

Cat despre mine, sunt ok in mare, dar nu sunt mobila deloc WC si atat, imi aduc ai mei papa la pat. E f f grea burtica, si mare, iar eu sunt f micuta
Contractii nu am (dar iau zilnic NoSpa preventiv) In schimb bebe a coborat mult in ultima sapt (noi facem eco saptamanal) E cu capul intre oase, cauta iesirea :) De aici am crampe, dureri de bazin, de ligamente
Am facut si testul de stres, a iesit ok, placenta e de gr 3 (dar e normal pt 38 sapt), lichid ok, tensiune artere ok, tensiunea mea 110 cu 80 e ok, cultura de col ok, analize sange pt cezariana ok, doar de Ecoli n-am scapat (dar am scapat de simptome), o sa tratez dupa nastere
Eu nasc la clinica privata, am platit deja avansul (100 euro), total 1500 euro la camera sp (1300 la dubla)
Bebe e mare, se va naste la peste 4 kg

PS s-a schimbat putin numele, sotul fiind ungur (avem nume fam unguresc) iar bebe va primi si dubla cetatetie dupa tati, am mai "ungurit" putin prenumele, si am schimbat prenumele 2 la marea dorinta a surorii mele . Deci va rog sa modificati pe prima pagina
KLARA LARISSA

Voi da de stire imediat ce prin laptopul
Pupici dragele mele, aveti grija de burtici

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Omega 3, CETEBE, Euthyrox 12.5mg

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

f frumos numele klara ..mereu mi-a placut ..
deci te asteptam f curand cu poze cu bb klara

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Mada, m-am zburlit toata de emotii!!! Abia asteptam sa o vedem pe Klara!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Wow,Mada81lina!Ce putin a ramas !Iti tinem pumnii si ne rugam sa fie totul bine !
Joi e ziua cea mare !
Sa fie intr-un ceas bun!

Alina 36+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

neata,am dormit cam prost azi noapte...irina se tot foia, am avut si contractii bh, la greu...afara e gri...

ANDIE

BUBU stai calma,ca nu rezolvi nimic.si mie mi-au pierdut analizele luna trecuta, cadn trebuia sa imi fac vaccinul pt rh negativ.imi tot ziceau ca e musai sa il fac in saptamana 28 de sarcina.cadn au pierdut analizele, au zis ca nu e nimic daca il fac cu o saptamana mai tarziu.asa ca pana mi-am refacut analizele am implinit 29 de saptamani si 3 zile...si culmea e ca nu s-au pierdut toate analizele, ci doar testul coombs...

ASCHIUTZA sa treaca repede.

ALMY ramai asa de calma, ca e ok.spor la smotru...

o sambata placuta,fara incindente va doresc.

embarazada de 32+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

MADALINA tinem pumnii pe 24.sa decurga totul bine.asteptam vesti si poze!!

embarazada de 32+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Hello fetele

Ce emotionata sunt de un asa titlu,in sfarsit facem si noi galerie,de-abia astept sa scoatem motateleMadalina mai ai asa putin sa iti tii minunea in brate.Abia astept sa imi vna si mie randul

Iulia eu am luat 15 kg in sarcina,multi zic ca nu prea m-am ingrasat,dar eu inainte eram schelet ambulant.Vergeturi inca nu am si sper sa nici nu imi apara.Ce nasol ca ai cazut,bine ca nu te-ai lovit la burtica.

Popi te asteptam cu vesti despre umarul lovit

Irina bine ai revenit cu vesti

Celena bine ai venit printre noiSi eu uit de la mana pana la gura,trebuie sa ma concentrez ca sa imi aduc aminte ceva.

Bioana ce bine ca mai ai putin si gata munca,te mai odihnesti putin pana vine printesa

Menics ce burtica mare ai

Aschiutza imi pare rau de degetelul tau

Andie bine ca ai scapat de munca

Camitu ma bucur ca ai mai intrat pe aici,mai ai si tu foarte putin

Bubu ce ghinion ai,astia sunt cu capul in nori pe bunePiciorul cum mai este?

Almy si eu am un chef nebun sa fac cate ceva,si cate am de facut insa trebuie sa stau cumintica,aseara nu m-am simtit deloc bine si azi parca mi-e si frica sa ma dau jos din pat

32+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Subscriu si eu la memoria scurta. Uit multe lucruri si in special o terorizez pe Bia cu temele. Dupa ce le termina, o mai trimit odata sa le faca. E,ma intelege ea.

CELLENA Bine ai venit! Sarcina usoara si bblina sanatoasa. Si eu tot pe 18 dec am termen.

Mada wow inca 4 zile si intalnesti mununea. Imi place numele ales

Ipopica, Angiuta Pentru traumatisme si lovituri puteti folosi gel cu Arnica Montana. Noua ni l-a recomandat medicul dupa ghipsul Biei si e foarte bun. Un exemplu concret, pe langa Bia, sotul si-a rupt un deget de la mana cu ciocanul, probabil a vrut sa vada care e mai tare, si dupa 2 zile de dat cu arnica a inceput sa indoaie degetul si sa-l foloseasca.

Bubu Eu cred ca aia de la spital sunt mai gravizi ca tine. Mai, cum sa piarda eprubetele? Si e bine ca mai cereti parerea altui medic pentru picior.

Almy Si eu am o stare de nepasare totatla. Sper sa imi revin.

Uite ca iar am uitat cui mai vroiam sa scriu.
Subcriu si eu la nopti dormite pros, cateodata chiar deloc. Dimineata nu pot recupera pt ca trebuie sa trimit copilul la scoala. Mai reusesc sa dorm dupaamiaza.

Ieri m-am simtit tare pros cu dureri de cap, spate, febra. Azi imi e mai bine, dar ma cam dor rinichii. Sau nu-s ei si sunt contractii, ca nu ma dor mereu ci la anumite intervale. Oricum am luat nospa.

Nicoleta 31+ Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

nu cred ca mai e vreuna dintre noi care doarme noaptea...eu inainte de 2-3 no way sa ma bag in pat...multe le fac noaptea pt ac ca ziua nu prea ma lasa misso..dar e normal la varsta asta a sarcinii ..eu mai am si ghinionul sa am un lift tampit si nu stiu cum se strica cand sunt eu pe afra si trebuie sa urc 7 etaje cu misso in brate...are doar 12 kg :)...contractii am si eu mereu zi si noapte, dar e normal la mine nici nu am cum sa ma odihnesc...macar dupa ce nasc o sa pot sa fiu mai flexibila ...cu burta asta nu pot sa fac nimic bine..ma lovesc si eu de pereti de usi:))nu ami zic ce chin este ridicatul jucariilor de pe jos de 100000 de ori pe zi:)

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput