Felicitari Silviad !!! Minuni de Nov-Dec 2012 (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Cellena bine ai venit si sarcina usoara in continuare!
Nici data mea nu a putut fi stabilita dupa ciclu menstrual pe motiv ca e cam neregulat si a fost stabilit dupa ecograf - varsta gestationala. Eu am termenul pe 13 decembrie si mi-ar surade si mie data de 12 dar sa vedem cum vrea bebelina.

Poza nu poti pune inca probabil din cauza ca primele 10 mesaje sunt moderate, apar si mai tarziu. Asa ca grabeste-te si scrie cat mai repede cele. 10 mesaje

Iulia ce ghinion! Dar bine ca ai reusit sa protejezi burtica. Ai grija de tine si stai linistita in pat!

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

IULIA, te-ai speriat, te inteleg.bine ca ai pus mainile jos si asa burtica e ok.probabil s-a speriat si el,e clar.stai linistita si sa speram ca totul va fo ok.ce bine ca ai vorbit deja cu doctorul.

fetelor, ce se intampla cu noi pe ultima suta de metri¿¿sa fie stresul de vina¿se apropie marea intalneala cu bebele si suntem mai cu capul in nori¿

embarazada de 32+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IuliaCospy

deci, tocmai ce am pierdut mesajul
ziceam ca am ajuns acasa dupa o speritura zdravana. Am cazut in fata biroului, exact cand plecam. Am cazut in genunchi si din instinct am pus mainile jos ca sa nu lovesc burtica si sa ma intind pe asfalt. Burtica nu s-a atins de nimic, dar s-a cam zdruncinat. Noroc ca nu-s prea inalta, deci n-am cazut de la inaltime mare.
Acum sunt in pat, bb e miscacios ca de obicei, am vorbit si cu dr. si mi-a zis ca daca burtica nu s-a lovit, sa stau linistita si orice simt modificat sa-l sun.

in realitate, in afara de usturimea de genunchi (sunt mai julita decat un pusti care joaca fotbal) si de sperietura nu am nimic, asa ca stau cuminte.

Iulia, mami de Sara Andreea si 31+

Of, Iulia! IMI PARE TARE RAU!!!Ai grija de tine si de burtica!!! De asta imi e si mie frica, sincer, pt ca de felul meu cam calc stramb(si din cauza unui defect de mers) si sunt si un pic cu capul in nori(azi am plecat la dentist in papuci pufosi de casa, noroc ca am iesit din scara si mi-am dat seama ca CEVA lipseste). Dar am facut si eu o "buba" am varsat o picatura de supa fiarta pe burta si s-a facut basica si am lovit usor de tot burta cu usa(atunci mi-am dat seama ca ar fi cazul sa fiu cu ochii in 4 ca nu mai calculez bine distantele si ca nu sunt inca invatata cu "bagaj" in fata).

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

@angiuta: pai atunci zic sa ma pun pe scris

Fetelor, vroiam sa va intreb: si voi aveti probleme cu memoria, sau doar eu sunt varza asa? Uit de la mana pana la gura. De exemplu aseara i-am zis jumatatii mele ca azi ma duc la ikea sa cumpar 2 chestii si azi eram in masina si ma uitam in gol, incercand sa-mi aduc aminte ce vroiam sa cumpar. A trebuit sa-l sun si sa-mi spuna el ce vroiam eu sa cumpar. Sau daca il intreb ceva si imi raspunde, pana cand a terminat propozitia e posibil sa uit ce mi-a zis si sa-l intreb din nou acelasi lucru

Ema de 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Salutare girls

eu am placenta grad 2/3 acum.... o am 2 de la 22 de sapt...oricum depinde de medic si de organism..stiu ca gradele sunt chiar pana la 4 la unii medici.

Mie mi-a venit ieri patutul prin curier..nu am mai intrat ieri deloc pe net ca nu am avut cand ..sotul meu l-a montat aseara in cateva ore buneee insa rezultatul e pe masura muncii si arata demential!! abia astept sa va pun si poza finala..acum camera e inca in dezordine, inca ma am bormasini pe jos si cutii de caron nedespachetate;))

34+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Va pup, fetele mele-si va multumesc tuturor pentru sustinere, sper din toata inima sa fie bine pana la final-asa cum sarcina a mers asa bine pana acum si bubulici si-a vazut de drum, ignorand faptul ca nenea dr e complet nepasator (si nu e canadian, ca mai ziceam, dar e european!), asa sper sa isi vada cumintel de drumusorul lui pana la final si sa mi-l vad in brate sanatos-iar pe mine sa ma ajute doamne-Doamne sa trec cu bine de nastere..Sunt tare senina, sincer, nu stiu cum de nu am nici o teama, nici o tona de intrebari...citesc, visez frumos, sunt curioasa si extrem de nerabdatoare si ..zen!

Am vorbit si cu sotul si incercam sa vedem ce sanse avem (ca oricum sunt cam nule) sa primim o trimitere la un hematolog (aa, de mentionat ca analiza doppler facuta in tara e ignorata total, nu are sustinere aici, ca nu e facuta aici).Sansele sunt asa de slabe, incat nici nu imi fac visuri, dar vom vedea.Sincer va spun, nu mai sunt capabila sa stau pe un scaun 5-6-7 ore sa astept, chiar si daca citesc, sa zicem, ca sa treaca timpul..e greu,nu mai merge, am nevoie din cand in cand sa stau pe o canapea, sa ridic picioarele,sa ma simt mai comfortabil..Om vedea, va tin la curent.
Oricum,vreau sa ii cer si sa imi garanteze ca bebe nu sufera nimic si ca nu e nici un risc pentru el, avand in vedere ca e IVF si nu stiu ce sanse si timp mai avem sa facem alt pui, avand in vedere ca am trecut de 40..
Nu e usor, ma gandesc mereu cum aveam eu card de la job la Medlife, doar dadeam tel si stabileam, in fc de programul meu, la ce medic am nevoie si la ce ora..Nu mi-am imaginat niciodata ce oribil e sistemul aici..

Avem un var in Vancouver, care a fost programat pentru o operatie de tiroida la doi ani de cand i s-a pus diagnsticul, asa ca a plecat in Romania, a facut operatia-si dupa 1 an si 7 luni l-au sunat ca poate sa vina intr-o luna.Rasu-plansu.Wow, ce scandal au facut ca NU au fost informati ca nu mai vine, pai ce,ei i-au tinut programarea (2 ani!!!!!) si era normal sa ii anunte ca nu mai are nevoie..Mi-e si lehamite, v-am mai spus..

Oricum, aveti toate grijile vostre, nu vreau sa va mai incarc cu ale mele, dar asa ne-am obisnuit aici, ca niste surori, sa impartasim tot si toate si sa ne descarcam si sa gasim sfaturi si alinare..
Unele dintre voi, dragelor, mai aveti atat, atat de putin!Si de fapt, incepe numaratoarea inversa cam pentru toate...!

Iulia, Mena, -maaare atentie la arsuri, cazaturi, mare atentie, acum chiar ca nu mai e voie sa se intample nimic din toate care tin de atentie marita!
Popi, va fi bine, va veni oricum cand va vrea ea, pustoaica voastra!
Dourapup], iti multumesc !

Hmm, a disparut semnul de grup (la imbratisare, apar numai doua linii, cel putin aici la mine)...

35 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Angiutza, multzam de pont. Cred ca voi cumpara DVD-ul dacaa il gasesc.

Multzumesc tuturor pt sfaturile despre nume. Numele Mamei mele a fost Liliana si tare as vrea sa il poarte micutza. Nu e frumos ca nume? Mama a fost si frumoasa si plina de viatza si sper ca bebelina sa o mosteneasca aici (mai putin la sanatate insa). In plus vreau si Theodora, alt nume pe care il iubesc de mult, "Cadoul Domnului" se potriveste cu sarcina asta de care am tot tras.

Iulia, vai ce sperietura! Stai un pic in pat ca sa te relaxezi dupa stres, dar daca nu ai lovit burta de la cazatura nu pateste nimic bebe. Mie mi-e cam teama cind or incepe ghetusurile. Cred ca imi iau betele de Nord walking cu mine .

Mena, si eu am probleme sa imi calculez lungimea burtii, cel mai tare e cind ma ridic de la masa si ma tot izbesc . Si cel mai enervant e ca tot dau pe mine mincare sau suc, ca un copil mic. Eu am ajuns la ideea ca mama isi imparte cu puiul creierul in timpul sarcinii , ca numai prostii fac . Am reusit sa ma izbesc cu piciorul in sofa si sa imi rup un deget, daca are cineva retete minune cu ce sa ii fac, apreciez! Acu tot merg sontic-sontic prin casa cu o fata demna de Ginghis-Han.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

am pus si eu poze noi cu.. burtoiul caci nu stiu daca mai apuc...

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Aschiutza,draga de tine, incearca repede astea:

1. Cartof:ras, crud, se pune pe o compresa si se aseaza pe locul dureros
2.Cataplasma din ceapa cu zahar:o ceapa rasa marunt+o lingura de zahar tos,cataplasma aplicata pe degete, este super pentru luxatii si entorse.
mai sunt, dar deocamdata incearca asta
Degetul nu e rupt, stai linistita, daca ar fi rupt, nu ai suporta sa mai calci pe el.

Sanatate si stai cumintica

35 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Angiutza, multzam de pont. Cred ca voi cumpara DVD-ul dacaa il gasesc.

Multzumesc tuturor pt sfaturile despre nume. Numele Mamei mele a fost Liliana si tare as vrea sa il poarte micutza. Nu e frumos ca nume? Mama a fost si frumoasa si plina de viatza si sper ca bebelina sa o mosteneasca aici (mai putin la sanatate insa). In plus vreau si Theodora, alt nume pe care il iubesc de mult, "Cadoul Domnului" se potriveste cu sarcina asta de care am tot tras.

Iulia, vai ce sperietura! Stai un pic in pat ca sa te relaxezi dupa stres, dar daca nu ai lovit burta de la cazatura nu pateste nimic bebe. Mie mi-e cam teama cind or incepe ghetusurile. Cred ca imi iau betele de Nord walking cu mine .

Mena, si eu am probleme sa imi calculez lungimea burtii, cel mai tare e cind ma ridic de la masa si ma tot izbesc . Si cel mai enervant e ca tot dau pe mine mincare sau suc, ca un copil mic. Eu am ajuns la ideea ca mama isi imparte cu puiul creierul in timpul sarcinii , ca numai prostii fac . Am reusit sa ma izbesc cu piciorul in sofa si sa imi rup un deget, daca are cineva retete minune cu ce sa ii fac, apreciez! Acu tot merg sontic-sontic prin casa cu o fata demna de Ginghis-Han.

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Of draga mea, imi pare tare rau! Poate ar trebui o vizita la un medic... Nu stiu nimic dar poate stiu celelalte fete. Pup sa treaca!!!
Cat despre creier...da...la fel am ajuns si eu sa cred pentru ca sunt in stare sa imi uit si numele(inca nu s-a intamplat dar nu m-as mira) ...Pana la final cred ca o sa fiu amnezica.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput