Felicitari Silviad !!! Minuni de Nov-Dec 2012 (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_es spune:

buna fetelor eu am cam absentat in ultima vreme dar mai inti trebuie sa o felicit pe ELA pentru ca nea dat strtu asa ca incetu cu incetu ne vine rindu .sa fii sanatoasa ELA TU SI COPILU TAU SI INTREAGA FAMILIE SA VA BUCURATI DE EL.eu luni am avut programare la spital la eco sa vada cum e lichid azis ca acum e normal iar inainte il aveam la limita dar mia zis ca placenta a inceput sa imbatrineasaca si ca e GRADU 1 voi ce stiti de gradurile astea ca eu nu stiu prea nimic daca stiti vreo ona ceva va rog sami spunti .acum la spital mai am programare 5 noiembrie cu analizele miau iesit bine dar la urina mai aflat iarasi infectie mia dat doar 2 picuri sa iau 1 intro zi iar altu in urmatoarea zi in rest sintem bine miine facem 37 saptamini si ne aproiem incetu catre termen va dores numi bine ma duc sa imi scot fetita de la scoala pa

mami de Raluca (1.10.2002) si 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Iulia, saru'mana! Vin alb sau rosu (glumesc)? Asta-i varianta care-mi place cel mai mult . Nu stiu ce-o sa-mi faca diseara, banuiesc ca mare lucru oricum nu se poa', dar sa fiu eu cu inima impacata.
Ma duc sa-mi feliez o cartoafa pana una alta, si sa ma gandesc la o metoda de a mi-i lipi singura (ca e cumva spre spate zona cu pricina). Mai am leucoplast de hartie de la mama poate merge asa ....

Fetelor, decrepite mai suntem acu' pe final .... Mena cu maseaua, bubu cu piciorul, io cu umarul si cu raceala ..... uof, uof

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Ipopica, batranetea,maica,batranetea si pe mine ma doar un umar dar cred ca m-a batut soata azi noapte ca altfel nu imi explic :)).
Irina si eu am placenta grad 1 de ceva vreme, cred ca din saptamana 20, daca nu ma insel, si mi-a zis dr ca nu e nimic care sa ne sperie. Ca difera de la organism la organism. Deci zen.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

mai fetelor, gradul 1 la varsta asta a sarcinii e perfect..sunt 3 grade :)...

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

mai fetelor, gradul 1 la varsta asta a sarcinii e perfect..sunt 3 grade :)...

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Asa am citit ai eu de aia am stat zen pana acum.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

aschiutza tu mai ai de gand sa mai faci vreo eco in afara de cea platita de casa din trim. 3? Eu am facut-o la 29 de saptamani si acum nu stiu ce sa fac ca dr. imi face doar CTG si control pe masa...moasa zicea ca daca ajung la 40 de saptamani si inca n-am nascut imi mai face una la spital.
Ma gandesc ca totusi e prea mult timp...poate ar trebui sa mai platesc una.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Buna fetelor. Va citesc de cand am aflat ca sunt insarcinata, dar cam pe fuga si nu mi-am gasit timp sa va si raspund pana acum. Dar cum de azi sunt in prenatal si am mai mult timp, promit sa particip activ la discutii

Daca sunteti dragute sa ma treceti si pe mine pe prima pagina a grupului vostru :
Cetateanul din burtica e o cetateanca in etate de 31+, cu dpn 18 dec (foarte vaga data asta din cauza unui cm foarte neregulat de felul lui si faptului ca donsoara a venit pe nepusa masa, fix in prima luna in care ma lasasem de ac si habar n-aveam cand ar fi trebuit sa-mi vina cm). Din cauza unor chestiuni medicale, o sa nasc prin cezariana, ma gandesc ca ar fi simpatica data 12.12.12, asa, ca de sfarsitul lumii

Am incercat sa pun si eu poza cu cetateanca la avatar, dar nu merge neam de pe ipad O sa mai incerc de pe laptop cand mi-oi face curaj sa deschid rasnita.

Va pup

Ema de 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza[/

Exista cumva superstitii sa dai fetitei numele mamei moarte?

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Aschiutzule, la noi nu prea am auzit, mai mult se dau numele bunicilor. Dar depinde de fiecare, mie mi se pare ceva f frumos. La greci e o adevarata cultura cu numele parintilor care nu mai sunt...
Popics, stiu, asta e marea problema, daca nu merge totul struna nu prea avem pe unde scoate camasa...
Doura, trimite-i link-ul pe pm sau pune pur si simplu un citat
Irinaaa
Placenta imbatraneste pe seama ce se apropie nasterea. Gradul 1 e f bine, la gradul 3 nasti A mea e 2

Eumada, ne ocupam
Uite, il redau eu ma jos:

EEEEELAAAAAA!!!!

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Fetelor,spuneti-i Elei04 a ma bucur enorm ca a ajuns cu bine la finish,ca ii urez multa sanatate si putere si si puiului ei tot ce poate fi mai bun si mai frumos pe lumea asta.

Madalina

Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

Onutz 35+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

F IMPORTANT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

ce spor la scris aveti....mai am 8 zile de munca!!e grav, daca am inceput sa le numar... azi, pe autobuz m-a lovit asa o intrebare...care nu imi da pace.daca am o operatie la un san(a fost un chist benign),chiar pe mamelon,o sa am lapte oare¿¿ nu mi-a trecut pana acum prin cap sa intreb.dar e musai sa intreb pe 31 cand merg la discutia despre alaptare la spital.

A.C. felicitari pentru rezultate.ce putin a mai ramas,nu¿

ASCHIUTZA daca iti place numele, nu vad de ce nu.felicitari si tie pentru rezultate.

IRINA si eu tot pe 5 noiembrei merg la dr...la eco de 35 de saptamani si pe 6 sa vad rezultatele la analize.habar nu am cum e cu placenta.dar daca fetele zic ca e ok,linisteste-te.

ONUTZ,DANA,IULIA, ANDIE,NICOLETA,ANGELIQUE.MENA,IPOPICA...

embarazada de 32+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

deci, tocmai ce am pierdut mesajul
ziceam ca am ajuns acasa dupa o speritura zdravana. Am cazut in fata biroului, exact cand plecam. Am cazut in genunchi si din instinct am pus mainile jos ca sa nu lovesc burtica si sa ma intind pe asfalt. Burtica nu s-a atins de nimic, dar s-a cam zdruncinat. Noroc ca nu-s prea inalta, deci n-am cazut de la inaltime mare.
Acum sunt in pat, bb e miscacios ca de obicei, am vorbit si cu dr. si mi-a zis ca daca burtica nu s-a lovit, sa stau linistita si orice simt modificat sa-l sun.

in realitate, in afara de usturimea de genunchi (sunt mai julita decat un pusti care joaca fotbal) si de sperietura nu am nimic, asa ca stau cuminte.

Iulia, mami de Sara Andreea si 31+

Mergi la inceput