Felicitari Silviad !!! Minuni de Nov-Dec 2012 (36)
Raspunsuri - Pagina 9
aschiutza spune:
Bubu, nu stiu cum e cu sistemul in Canada, dar nu poti sa te duci la un alt doctor sau la spital cind nu e doctorul tau pe acolo sa se uite altcineva la tine? Zau ca eu m-as speria teribil de asa ceva, ar fii bine sa mai ceri o parere si asta urgent! Nici macar ciorapi din aia speciali nu ti-au dat?
Angiutza, stii cumva cum se numeste episodul cu Caillou cind naste mama pe Rosy? Ca as vrea sa i-l arat puiului meu. El nu a constientizat treaba cu bebe si a avut si probleme sa se adapteze cind am fost eu la spital, ca una dintre saptamini nu a fost nici sotul si a stat la cumnata. A fost tare bulversat si suparat pe mine si venea sa ma controleze daca sunt in pat sau am disparut din nou. Si acu plinge daca dupa somnul de dupaamiaza nu ma gaseste in pat. Mai nou a inceput sa se trezeasca noaptea si sa vrea la noi in pat ...
Am fost si noi ieri la control, fetituca are deja 1,5 kg si 42 cm !!! Si cica am colul inchis (l-a masurat doctorul la insistenta mea, ca il simt pe bebe fff jos). In rest valorile la ficat (am avut in prima sarcina colesataza) si de zahar mi-au iesit bine, dar trebuie sa maresc cantitatea de hormoni pt tiroida.
Exista cumva superstitii sa dai fetitei numele mamei moarte?
douradoudou spune:
http ://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Boli-ale-venelor/tromboza-venoasa-profunda_909
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
angelique_19 spune:
Doura de cate ori eram dusa la monitorizare mi-era asa de mila de el,nu statea locului o clipa,mi se misca burtica rau dadea cu piciorusele.
Aschiutza daca iti place numele poti sa il pui cu cea mai mare incredere.Eu nu sunt superstitioasa deloc asa ca eu i l-as pune
32+ cu Stefan Lucian
IuliaCospy spune:
Oau, fetelor ce putin mai aveti! Menics 4 kg Sa-ti traiasca flacaul si sa vina cu bine pe lume!
Fetele, nu stiam de prostia cu declaratul de manuta, daca nu sunteti casatoriti. Mare tampenie pe capul oamenilor astora. Bine insa ca e reglementat ce se intampla cu cheltuielile in caz de desfacere a logodnei (foarte uzuala de altfel la noi)
Totusi, ca sa rezolvati mai usor, vedeti daca nu se poate totusi sa dati "jumatatoilor" procura ca sa nu va plimbati la primarie, printre virusuri imediat ce se naste bb ca aveti altele mai bune de facut! Ioana, am respectat drepturile de autor, da, ai vazut?!
Vreau sa imi incerc si eu norocul la dm. Sa ved daca ajung azi.
Eu am luat pana acum vreo 10 kg si inca nu am vergeturi noi. Dar nu e timpul pierdut. BB impinge de cateva zile intr-un fel foarte diferit de pana acum. Rareori mai buseste pur si simplu, ci il simt mai de graba cum pune presiune cand impinge. Probabil ca nu prea mai are loc.
Bioana, ai dreptate, vine week-end-ul. Si eu abia astept.
Iulia, mami de Sara Andreea si 31+
IPopica spune:
Onutz, nici al meu nu voia la medlife initial, din motive mai mult sau mai putin financiare, i se parea ca fac fitze, ca la stat sunt mai competenti, etc.
Am facut niste crizute de pregnanta, cu bocete, cu "da, te doare undeva, nu esti tu ala de te umfli ca porcul si nici tu ala de tre sa fi taiat si hartanit si chinuit, zgarcitule, insensibilule, etc". Ca incheiere i-am zis sa-mi gaseasca el doctor si spital ca eu nu ma agit (si logic ca nu a avut timp de asa ceva) Apoi in mai am avut pb cu mama si a trebuit sa faca un chiuretaj biopsic de urgenta si n-am putut merge decat la Pantelimon. Dupa ce a vazut ce era acolo se mai potolise si lua serios medlife-ul in considerare. Apoi s-a operat maica-sa de hernie de disc la Bagdazar, iar conditiile mizere de acolo l-au convins definitiv. Era cat pe-aci sa pierd teren cand am operat-o iar pe mama la Elias in septembrie (care arata f f bine) dar intre timp il cuprinsese oricum febra sarcinii, si nu mai comenteaza nimic.
Si-n plus nu cunoastem nici un doctor la spital de stat, un amic de-al lui a cotizat peste 3.000 ron pt cezariana la municipal, cheltuieli prea mari cu trusoul fie-sii nu am mai avut ca am tot primit (mai avem caruciorul de rezolvat) deci na, criterii in favoarea privatului s-au tot gasit.
Poate scoti si tu niste arme din desaga (desi, iti prezint si partea ne-roz: daca tre sa stai mai mult de 3 zile in medlife, din vari motive, te cam usuca la bani; deci e rezonabil dpdv financiar atat timp cat totul merge struna)
gogoasa hormonizata
douradoudou spune:
nu ma lasa sa pun link despre tromboza venoasa profunda..cica au si ei topicul..era pt bubu
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
IuliaCospy spune:
Ipopica, am uitat. Pt umar pune o punga cu gheata acolo unde te doare. Daca nu e umflat sau colorat, probabil ca te-ai ales doar cu o inflamatie, dar tot e urata! La ortoped iti va putea face probabil o eco ca sa vada daca e vreo problema, desi n-as crede. Tot din categoria antiinflamatorii naturale mai poti folosi foi de varza zdrobite, felii de cartof sau miez de paine inmuiat in vin (asta stiu ca suna cel mai ciudat, dar e f eficient)
Doura incearca macar pe pm sa trimiti link-ul, poate asa te lasa.
Iulia, mami de Sara Andreea si 31+
angiuta spune:
Aschiutza episodul se umeste Caillou, der grosse bruder si o sa mai fie pe Super RTL pe 26 octombrie. Al 2 lea episod, deci probabil la 9.25. Cel putin asa apare aici: http://www.wunschliste.de/8598/tv
E si pe DVD 13, Caillou der Feuerwehrmann. Pe youtube nu l-am gasit.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 32+
mena1906 spune:
Aschiutza, bietul pui... Imi e mila de el...
Cat despre nume eu o vad ca o forma frumoasa de respect. Fratele meu si-a botezat puiul ca pe bunicul nostru care e o figura frumoasa in familia noastra,a murit de 14 ani. Iar eu,daca aveam fetita, ii spuneam Sofia, numele strabunicii sotului care l-a crescut pana la 9 ani si care a fost o femeie deosebita, din cate mi-au povestit . Deci daca persoana a fost una draga si numele iti place go for it.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
eumada spune:
Fetelor,spuneti-i Elei04 a ma bucur enorm ca a ajuns cu bine la finish,ca ii urez multa sanatate si putere si si puiului ei tot ce poate fi mai bun si mai frumos pe lumea asta.