M-am hotarat.............adoptie(83)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

fetele, eu maine am a doua intalnire - cea cu psiholoaga
incepe la 08:30 si am inteles ca dureaza pana pe la pranz
va tin la curent

o saptamana usoara!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loriana74 spune:

Valentina , ma doare povestea ta . Acorda-ti timp sa te vindeci fizic si , pe cat posibil , sufleteste.Acorda-ti timp sa-ti plangi ingerasul si sa accepti situatia, inainte de a te arunca in alt vartej epuizant.Important este ca veti fi parinti pana la urma ! Dar trebuie sa fiti niste parinti impacati si fericiti!Suntem aici pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trotil spune:

Buna fetele. Ma primiti si pe mine? la cat sunteti de dragutze nici nu sper altceva.
Si eu imi pregatesc dosarul... problema ar fi ca sunt singura, si probabil va fi mai greu decat pentru o familie. Asta este! Cum da Domnul!
Valentia, povestea ta e cutremuratoare! Mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina30 spune:

Fetelor, va multumesc pentru primire si pentru sustinere!
Este adevarat ca sufletul meu nu e vindecat si nu cred k se va vindeca niciodata.Dar alta varianta nu mai exista si stiu ca drumul adoptiei este lung...deja programarea de azi s-a amanat pe maine... Nu vreau sa mai aman lucrurile,trebuie sa pornesc pe acest drum. Asta imi va ocupa timpul si voi fi mai linistita stiind k fac ceva in acest sens. Stiu ca dureaza foarte mult pana sa aduc acasa un copilas, de aceea ma gandesc ca pana ajung sa-mi strang in brate puiul, voi fi si eu recuperata fizic...Pe cand ranile, doar un alt suflet mi le poate vindeca, chiar daca vor ramane cicatrici toata viata, ca si aceasta operatie...
M-am tot intrebat cu ce am gresit, caci am fost cat am putut de precauta, dar nu mai vreau sa caut vinovati. Doar D-zeu stie de ce a hotarat asta pentru mine.Vreau sa am credinta ca El mi-a pregatit ceva frumos si ca voi spune candva ca sunt fericita si ca asa a fost mai bine. Va doresc tuturor sa va gasit fericirea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_73 spune:

Valentina, bine ai venit.
Povestea ta m-a lasat blocata pentru cateva minute bune.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_79 spune:

Bine ai venit, Valentina!
Atunci cand citesc povesti precum a ta imi dau seama cat au suferit alte fete in comparatie cu mine. Si ma rog sa avem toate curajul si puterea de a merge mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iridessa spune:

Bun venit, Trotil! Succes cu dosarul! Am doua (foste) colege necasatorite care au adoptat cu succes, asa ca nu te considera dezavantajata!
Bun venit, Valentina! Povestea ta este trista, doar DD stie de ce a dorit sa se intample asa... Ai trecut peste durerile fizice si acum lupti cu curaj cu durerile sufletului. Timpul, in general, vindeca ranile.. asa se spune. Pe unele mai repede, pe unele, mai greu. Un sufletel nevinovat va asteapta si impreuna veti trece zi de zi prin atatea experiente minunate, prin atatea bucurii, veti avea atatea de aflat, de invatat odata cu puiul vostru, il veti vedea cum creste si infloreste! Totul se va schimba, va straluci!
Chiar daca asteptarea este lunga, merita!!! Succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliGuran spune:


Draga mea Valentina , vreau sa-ti spun ca te inteleg perfect prin ce treci si eu am fost in aceasi situatie ca si tine de trei ori, doar cine trece prin asa ceva stie cat de crunt este sa privesti de 100 de ori pe zi sa vezi daca nu sangerezi, dar asta este viata merge inainte asa suntem sortite sa trecem prin suferinte .Noi am trecut prin rugaciune peste aceste piedici ,sotul meu a fost cu mult mai demoralizat ca si mine si voi o sa depasiti cu bine cu ajutorul lui D-ZEU , trebuie sa va acordati timp sa va reveniti mergeti la directie discutati si apoi porniti sa adunati actele.Noi de o saptamana avem puiutul acasa si parca la noi s-a nascut, il consideram suflet din sufletul nostru, e un scump.V-am mai spus D-zeu si Maica Domnului va intinde o mana cand nici nu va ganditi.Multumesc pentru urari tuturor!
Vreau sa-ti spun draga Loriana ca noi am luat copilul acasa intr-o luna de la semnarea declaratiei asa ca Mosul o sa fie darnic si la voi in acest anToate cele bune tuturor !intru pe apucate ca nu mai am timp dar nu ma rabd sa nu scriu cand stiu ca sunteti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_gh spune:

LiliGuran felicitari proaspata mami, va doresc sa aveti impreunaun drum presarat cu multe bucurii si numai fericire.
Valentina meriti tot ce este mai bun de la viata, ai suferit prea mult, lupta.daca vrei eu am o hartie cu toate actele care le-am depus la dosar, dac vrei da.mi un add pe ID madalina_gh si iti trimit scanat documentul, sau vb la un telefon. Poate te ajuta sa pui mai multe intrebari maine la PC. Este haria data de cei de la directie.
Fetelor voi in cat timp ati primit raspuns ca dosarul este OK din punct de vedere juridic pentru a incepe evaluarea?
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2012 spune:

Lili,scumpa, felicitari !!!!!!!!! Ma bucur fff mult pt voi. Sa fiti fericiti impreuna, dar sa mai vi si pe la noi din cand in cand sa ne povestesti de voi.
Mi-ar placea daca ne-ai scrie cum a fost prima noapte a puiutului la voi, cum a fost trezirea in noul lui camin, ce ati facut in prima si a doua zi acasa, daca a plans sau daca a fost trist, daca o plange pe maternala? Am o gramada de intrebari, sper sa raspunzi la cateva din ele.

Loriana draga, curaj, anul acesta Mosul va va aduce cel mai frumos cadou primit vreodata!!!!!

Pt fetele noi, bine ati venit!!!!!

Mergi la inceput