Veste buna! Sau nu?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Dar la nevoia de afectiune, de apropiere, de a se simti dorita de cineva in viata ei te-ai gandit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Situatia de fata nu este decit o manifestare extrema a unor probleme la nivel de societate pe care le ignoram cu sirg...dar e usor de aruncat cu pietre in cel slab pentru ofera satifactie imediata cu sanse de riposta minime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui rrox3

Dar la nevoia de afectiune, de apropiere, de a se simti dorita de cineva in viata ei te-ai gandit?

Roxana, Maria (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Si asta se dobindeste,culcindu-te cu cine-tzi iese-n cale si procreind?

N-am citi nicaieri ca ar fi retardata mintal.

Dana

Mergi la inceput

Ne grabim sa contoriza "placerea" femeii (mi-e chiar greata de exprimare)...dar vad ca nimeni nu sare in sus de enervare la faptul ca orfelinatele din Romania (in care banuiesc ca lucreaza multe femei "morale" si "crestine") au conditiile infernale pe care vad ca le stim cu totii dar NU SE FACE NIMIC...mai bine sterilizam o amarita analfabeta si am rezolvat problema.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

...mai bine sterilizam o amarita analfabeta si am rezolvat problema.

"The surest sign of intelligent life in the universe is the fact that none of it has tried to contact us". Calvin and Hobbes

mai bine asa,decit sa mai faca itziva copii pe care sa-i arunce in orfelinatele alea descrise de tine!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Banuiesc ca daca de afectiune si apropiere ii era ei, si-ar fi tinut copiii aproape - macar unul. Copiii au darul de-a satisface nevoile astea din plin, nu-i asa? Mie nu mi se pare ca o preocupa treaba asta...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:

mai bine asa,decit sa mai faca itziva copii pe care sa-i arunce in orfelinatele alea descrise de tine!

Dana

Educatie si preventie sint vorbe goale, nu?

Unde sint degetele indreptate acuzator catre lucratoarele alea morale si crestine din orfelinat???????????

Mergi la inceput

ocebine,eu nu prea intzeleg ce treaba au lucratoarele din orfelinat,cu femeia asta?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:

Citat:

"The surest sign of intelligent life in the universe is the fact that none of it has tried to contact us". Calvin and Hobbes

Dana

Dana, te inseli. Nu Ocebine descrie orfelinatele, ci Ramonika.

Si tot nu sunt de acord cu tine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Citat:

Citat:

Dana

Dana, te inseli. Nu Ocebine descrie orfelinatele, ci Ramonika.

Si tot nu sunt de acord cu tine.

Mik.

Am intzeles acum!

Postul repsectiv n-are legatura cu cazul asta,e doar o preluare de pe Fb,asa ca nu l-am citit cu mare atentzie!

nu trebuie sa fii de acord cu mine,ca nici eu nu-s de acord cu tine!

Suntem diferitzi si gata!Atita timp cit nu ne atacam unii pe altzii,ideile si parerile diferite nu pot fi decit constructive!

Dana

Mergi la inceput