FIV in Ungaria 169
Raspunsuri - Pagina 17
mona19 spune:
Si sa revin.
Fetele, multumesc de incurajari. Ieri. l-am stresat un pic pe nenea doctoru' sa-mi trimita un rezultat si nimic. Nu este rezultat inca. In concluzie, sunt inca tot o fire pesimista! Noroc cu sotiorul care nu ma lasa singurica prin casa si ma tot scoate in lume. Spre exemplu, duminica am fost la ciuperci.
Nu am mai fost dupa ciuperci, de vreo cativa anisori buni. A fost o excursie faina de tot. Ne ducem cu masina la o padurice mai rara, aproape de comuna lui natala. Intram cu masina pe drumul de liziera al padurii. Chiar la inceputul drumului, erau parcate deja vreo patru masini. Urcam mai sus, tot pe drumul de liziera. Alte masini parcate. Imi zice: Hai sa ne intoarcem ca eu nu cred ca avem sanse azi la ciuperci! Suntem prea multi pe metru patrat! La care eu ii zic: Tu sigur gasesti ciuperci! Chiar daca au mai fost trei inaintea ta! Bun. Urcam mai sus, parcam in marginea lizierei si intram in padure. Eu iau o galeata si mai iau si o punga din aia mare de metro, ramasa in masina. Imi zice: Iti ajunge galeata! Eu: Las ca iau si punga, ca cine stie! Era padurea plina de oameni veniti la cules de ciuperci. Nu bine intram in padure, ca vedem deja un grup de trei oameni cu galetutele goale indreptandu-se spre iesirea din padure. Zic: de-om afla de n-om afla ciuperci, raman cu excursia. Mergem asa vreo cinci minute. Deodata ma striga sotul. Hai repede! Ma duc si ce vad? O cioata plina, plina de ghebe. Umplu jumate din galeata cu ghebe. Mai mergem un pic si iar gasim o alta cioata si plin pe langa ea, tot cu ghebe. Si tot asa in nici o jumatate de ora, mi-am umplut galeata si jumate de plasa de metro cu ghebe. Fetelor, daca aveam cosarca, puteam sa umplu o cosarca. Atatea ciuperci, sa stai sa culegi pe ales, eu inca nu am vazut. Vroiam sa adun mai multe, dar el a zis ca trebuie sa gasim si hribe si sa mai las loc in plasa pentru hribe. Bun. Mergem mai in desisul padurii. Si incepe el sa zareasca prima hriba. Ii face poza. Imi zice: Fii atenta ca in jurul ei mai trebuie sa fie cel putin inca una. Ne uitam cu atentie in jur, si mai gasim doua. Si tot asa pana am adunat cam vreo 2-3 kg de hribe. Dintr-un loc am luat nu mai putin de 10 hribe. Si vreau sa va spun ca unele erau chiar lovite din neatentie de alti culegatori. Chiar eu am lovit o hriba cu piciorul. Cum? Vazusem alta mai in departare si ma grabeam spre ea. Sotul se uita la mine si zice: Pai tu nu vezi ca ai lovit una exact la picioarele tale? Si era plina padurea de ciuperci, de tot felul: ghebe, craite, palaria sarpelui, hribe. Numai ca noi am cules doar ce cunoastem bine, adica: ghebele si hribele. In nici doua ore, am cules o galeata plina si o jumate de punga de metro cu ghebe si de restul plasei, hribe.
Si uite asa va spusei intamplari de La ciuperci.
Va pe toate si numai bine!!!
DaniellaSM spune:
Bona sera senoritas,
Olimp, cu clexanul daca poti pastra aceasi ora dar acu nu chiar pe minute , daca decalezi 30 minute si maine daca se poate la aceeasi ora ,iar daca cumva intarzii sa ti iei cu tine un shot de injectie cu tine , daca esti pe drumuri , repejor la prima baie si asa esti on time tot timpul, eu imi puneam alarma, ca deh nu ca asi fii uitat dar sa fiu pontos!!
Tin pumni, picioarele incrucisate pt maine!!
Imi, totusi suma pt Alma in euro e mai ok , dar pt Ro destul , dar pentru , pentru ,pentru,ca ai asa de multa dragoste de oferit , te inteleg , nu mai vrei o catelusa ,ih mai mare, adica eu!!!
regarding my Mousse , of stai asa ca inca mi am postat pe facebook poza si mi am pus in cap si familionul si gasca mare de aici ca vor sa vina la mousse , la cei apropiati le am explicat dar no problem ca au zis ca bicarbonatul e bun pt stomac...cred ca a fost foarte nostim.
Velvet , sper ca nu te superi asa usor ca eu sunt un pic mai b.tch, dar cu suflet,
Mona, super tare cu ciupercile, eu cred ca acu s 25 de ani am fost ultima oara la cules de ciup, dar nu ma intreba ca eu le am cules pe cele mai colorate , asa ca iti cam da i seam ce buna s eu de mers in padure!! si noi avem aici padurici dar noi cum suntem mai salbatici noi mergem la calarit sau mountainbiking, ca ciuperci nexxx.
va pupic o seara faina va doresc!!
5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) .
MTHFR A1298C-heterozigot
PAII 675-4G/5G-heterozigot
risc tromboza
If you can you should,No matter what!
DaniellaSM spune:
Neata doamnelor,
Si bine ca dat D-l si ziua de sf vineri, daca ar fii zi libera ar fii tare bine!!
Azi tre sa mi fac appraisal -l cu sefu , dar eu vreau sa ma duca la cafenea ca altfel nu pot sa i spun ce am facut din februarie pin acu , starbucks I am coming , fetelor revin
MTHFR A1298C-heterozigot
risc tromboza
DaniellaSM spune:
Weekend imediat !!
am baut cafeaua , si cica sunt happy de ce am achieved din iarna deci treaba e buna dar nik bani mai multi ca cica no profit yet !!Asa ca maine ma tund de ciuda si ma colorez ca sa fiu mandra
Olimp , te voi citi deseara cheiar daca nu am sa ti reply
[b]Imi, Jaguarito ,Velvet,[/b] Anicoleta
Floryma, Eni , si restul fetelor un weekend superb va doresc !!
MTHFR A1298C-heterozigot
risc tromboza
olimp spune:
buna seara fetelor
am scapat de SEU , sarcina e intrauterina , pare mai mica de 6 sapt cam de 5 , se vede vezicula ombilicala , cam atat , de aici doar DD poate sa ne ajute !
mona ciuperci ce tare , si eu vreau imi plac la nebunie ...hai fruntea sus , va fi bine .
pentru toate si we minunat
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani