FIV in Ungaria 169
Raspunsuri - Pagina 18
eni0301 spune:
Olimp...ma bucur tare mult pentru voi,sarcina usoara in continuare si la termen,sa aveti grija de voi
Mona..ce fain..plimbarica in padure+ciupercieu cunosc doar sampioanele si ciupercile de roua,cand ploua mergeam si eu cu cea mai mare placere sa le culeg...saptamana asta a fost tatal meu,a adus o gramada,am pus vreo 15 pungi la congelator,dar nu-mi fac grijica se va consuma toata iarna
Azi am fost la endocrinolog,mi-a marit doza de eutirox,asa ca de maine iau 37,5mg,,,bebe cred ca e bineduminica facem 8 saptamani
Va doresc un weekend frumos
olimp spune:
daniela , velvet sa dea DD , acum sunt in mainile lui ..
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
olimp spune:
eni
cand ar trebui sa-i bata inimioara ?
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
jaguar spune:
hello fetele
Olimp bravo bravooo
Doamne ajuta sa fie bine mai departe!
week linistitptr toatee
mady_grasa spune:
Buna seara fetelor,
eu scriu mai mult la babutze dar va citesc cu drag
am intrat ca sa-i urez mult noroc si sanatate lui Olimp o mie de ganduri bune si felicitari draga mea, sarcina usoara si la termen cu BB dolofan si sanatos
Pupici mici piticisi weekend placut
olimp spune:
eni , goofy , jaguar , maraje ,mady
va multumesc pentru urari , adevarul este ca mi-e teama de spatamana care vine , sa ii aud iminioara , pana acum nu am ajuns la nici o sarcina sa o aud.....
sper de data asta sa fei altfel ..
velvet spune:
neata
olimp de data asta ii vei auzi inimioara lu bebe tau
eni,felicitari pt inimioara!
un weekend frumos va doresc!