FIV in Ungaria 169
Raspunsuri - Pagina 16
DaniellaSM spune:
Asa te vreau Velvet, doar so termina si la noi lupta asta odata!
Olimp ,
5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) .
MTHFR A1298C-heterozigot
PAII 675-4G/5G-heterozigot
risc tromboza
If you can you should,No matter what!
olimp spune:
buna seara fetelor
imi , daniella , velvet
azi am inceput acupunctura , i-am lasat onoarea inaugurarii sotulu meu , azi de dimineata am fost la dr hemetoloaga , mi-a facut hemoleucograma completa , EKG , timp de sangerare . Sub aspenter eu am timpul de coagulare normal , deci e clar ca e nevoie de aticoagulant.
altfel nu simt nimic , ceteodata usoare crampe in burta , cam atat , sanii sunt putin mai mari , asa cu mi-as fi dorit sa fie tot timpul nu doar acum , sincer mai multe voi sti vineri seara dupa ce ma duc la o a doua parere .
imi , daniella multumesc de gandurile bune
velvet incerc sa stau calma sa nu ma enervez si sa nu ma gandesc negativ desi sti cum e gandurile astea....
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
ImiMS spune:
Buna dimineata fetelor....si LA MULTI ANI celor care purtati numele de Mihaela/Gabriela
Olimp...ma bucur ca ai inceput clexanul.Te-a durut? Eu cred ca e semn bun ca nu ai dureri sau sangerari.Doamne ajuta sa vii cu vesti bune vineri seara
Dani...deci ieri mi-am dat seama ca nu am o catelusa bolnava,ci o catelusa mofturoasa. Domnisoara s-a saturat de bobitze si orez ( orez i-am mai dat din cauza ca avea diaree )...si s-a hotarat sa nu mai pape.Aseara am fost la cumparaturi si i-am luat branza de vaci degresata si iaurt degresat...si cum am avut in frigider cateva fire de macaroane fierte ramase de la noi,i-am facut un maglavais de paste+branzica+iaurt...si am pus totul in bolul ei,langa restul de bobitze si orez,ce i-a ramas de la pranz!Si ce-mi vad ochii???Alma mea a ras tot din acest maglavais,dar de mancarea ramasa nici macar nu s-a atins...efectiv a mancat doar ce i-am facut atunci,a ales cu limbutza pana nu a mai ramas nici strop de branza sau iaurt...pai asta e catel bolnav???????
Va pup fetelor,o zi frumoasa sa aveti!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
velvet spune:
neata
olimp,Doamne ajuta sa fie bine!
Imi,simpatic si smecher cateloiu tau
la multi ani sarbatoritilor de azi!
va pup si sa aveti o zi frumoasa!
DaniellaSM spune:
Buna la amiaza scumpele mele,
la toata lumea sarbatoriti cu numele, well si de nastere daca e cineva!!
IMI, e super smechera Alma ta, doar crezi ca e mai breaza ca noi ? exact ce nu ne place noua nu i place nici ei , si sa vezi mai incolo cand mai creste , mai dai si mancare de catei ca ai sa vezi ca nu o sa i mai placa ce ramane de la voi!So ,,nu e bolnava ci doar eFUSSY, adica figuranta i zic eu.
eh sa vedeti ce am lucrat eu aseara, am facut un Mousse de Ciocolata cu fragi si mure asa ca la TV ca am avut o pofta doamne feri!! am terminat si la sfarsit ca sa fie treaba treaba le am bagat la freezer, si pe deasupra la sfarsit pui fructele si putin zahar pudra doar pe jumatatea paharul pt design , guess what ?? am avut niste bicarbonat intr un borcanel care am fost foarte sigura ca e zahar pudra,si am pudrat ca la TV si cam va inchipui ca m am tras de cap dupa 2 lingurite, noroc ca am putut da la o parte tot bloody bicarbon, dar mi a cam pierit pofta , si ca sa termin seara in my favour ma uit putin pe internet la puppy ca al tau Imi , un chow chow ,pretul e de £650.00 cel mai ieftin , i am spus lu hubby, ca mai pun inca pe atita si fac inca un FIV, deci stau cuminte si ma uit la puppy-l tau!
Velvet , hello, sa stii ca e catelusa Alma lui Imi, nu e cateloi , hai ca sper ca nu citeste Imi paragraful asta!!()
Olimp , te intepi ??numa imediat e vineri asa ca te rog sa ne spui ultimele stiri de la doftor.
5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) .
MTHFR A1298C-heterozigot
PAII 675-4G/5G-heterozigot
risc tromboza
If you can you should,No matter what!
ImiMS spune:
Dani...hai ca esti totalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Super haioasa faza cu prajitura...rad aici singura in birou
Pai ceteloi sau catelusa...ce mai conteaza bre?????? Conteaza ca e o smechera si jumatate...azi cred ca va face greva foamei,ca primeste numai su numai bobitze; musai sa invete sa le pape mereu,ca acolo are sursa de vitamine si calciu, necesara cresterii!
Catelusa mea a fost 250 Euro...cu pasaport,microchip, 2 deparazitari si un vaccin facut! Pedigree nu ne-a dat, pentru ca ptr un c...t de hartie cerea inca 150 euro si n-am fost dispusi sa-i dam.Oricum noi nu am luat-o pentru a merge cu ea la concursuri si din astea...am luat-o doar sa ma obisnuiesc cu prezenta unul animal...si pentru ca avem prea multa dragoste de daruit
O seara faina fetelor,plec si eu acusica acasa...ca imediat e noapte
PS: Observati va rog ce tare sunt...am scris 3 de "pentru" una sub alta
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
olimp spune:
salut fetelor
imi cu siguranta am sa va spun maine ce mai e nou ! nu ma doare injectia , nici burta , nici sangerare nu am , acum ramene de vazut daca se si dezvolta ceva pe acolo !
daniella super tare desertul tau si eu vreau dar fara bicarbonat
fetelor e vreo problema daca decalez injectia cu juma de ora
?
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
mona19 spune:
Salutari!
Cu intarziere, LA MULTI ANI si un buchet de flori pentru toti cei care azi isi serbeaza onomastica!!!
Olimp - Sa stii ca tin pumnii in continuare! Si am asa o presimtire ca va fi foarte bine!
Imi - Fainutica tare de tot catelusa ta! Pai, cum sa fie catelusa ta bolnava? Eu zic ca ai o catelusa desteapta si inteligenta foc! Noi mai mancam din mancarea ramasa in farfurie, la masa urmatoare? A mea mananca si boabe si mancare preparata din casa. Insa nu amestec masa de boabe cu cea de mancare gatita. Dimineata cand ne grabim, meniulei este din boabe. Mancarica primeste in a doua parte a zilei, cam in perioada servirii mesei. Si daca-i ramane mancarica, a doua zi nu o mai papa.
DaniellaSM - Hai ca mai facut sa rad! Fain desertelul tau de Mousse de Ciocolata bicarbonatat.