Felicitaaari Elfica! Haide Moro! (36)
Raspunsuri - Pagina 4
Olivette spune:
La multi ani Kytanutz, pt tine si Luca!!!
Multe lunite bebeului tau Mihaela si tuturor boboceilor nostri scumpi.
Mandra mea a dormit 3 ore pe mine si apoi pe ta'su. Deh, se reface dupa noaptea alba!
Azi aniversam si noi 9 ani de casatorie! Wow, ce-a trecut timpul!
inacat spune:
scuze ca navalesc ursoaicele peste bobocei, dar am scos motatele pentru ELFICA
hai Elfica, hai bebita
piscotel2011 spune:
Nicio veste de la Elfica?
Inca un rand!
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011) si16+
Kytana spune:
Wow Olivia! Felicitaaaari!!
Cat despre apa, eu stiam ca nu se da apa bebeilor alaptati la san pentru ca ei de acolo se hidrateaza
Eu redevin capie, pingu mic nu mai vrea deloc sa doarma, papa 15 min, doarme alte 15, alte 15 refuza sanul si plange. Cacacit nu este, nici cu pisu, atentie ii ofer, il plimb... Alte idei mai aveti? Pana nu incepe noaptea si ma termina Mi-e asa de drag dar cand nu stiu ce are...mi se rupe de tot inimioara
Mi l-a trezit dr de familie care a venit fix cand il alaptam,l-a bibilit si de atunci nu i-a mai priit nici milkutza nici nani. I-am zis si Tatal Nostru, poate l-o fi deocheat...
39+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-
Mirabelac spune:
Mamiilinca i-am dat baby drink diluat mai mult, el este cam concentrat si iese foarte dulce. Am mai zis eu ca din maternitate le dadeau si lui Calin i-a mers f bine cu el, dupa ce-l bea se linisteste si face si kk. El e controversat ca are zahar dar in cantitate mica si diluat nu are nimic. Nu i-am mai dat de vreo luna.
Carmen pai Ana ta e mare deja, are 10 ani, nu? Pai David il cara prin casa pe Calin dar Ana care e fetita. Imi imaginez ca pt ea e o papusa. E bine ca ai ajutor.
Anaomaria imi pare rau ca bebeii nu cresc cu LM, chiar nu stiu ce sa spun aici dar daca e asa n-ai ce face, important e sa creasca si sa fie bine. Pediatrul ce zice, care e cauza?
Marikaki eu nu-i dau nik, i-am dat ceiut pt colici doar.
In legatura cu alaptatul, au mai zis si fetele, cu cat ii dai mai des LP cu atat scade lactatia si bb data viitoare nu se va mai satura, lactatia se pierde treptat. Important e ca mesele mamai sa fie consistente (lactate, oua, carne, paste, orez, legume, fructe, etc.) plus lichide f multe ( compoturi, supe, ciorbe, ceaiuri, etc), la mine se cunoaste cand nu mananc/beau bine, trage in gol sau suge mai des. Am o cunostinta care se tot plangea ca ea n-are lapte ca nici la primul copil n-a avut dar o prindea ora 12 fara sa manance mai nimic si bea cafea si fuma, pai de unde sa faci lapte. Eu mananc la 2-3 ore cate ceva, asta e, oi slabi eu dupa alaptare. Vorbim acolo unde se poate, unde nu e, nu e. Nu judec pe nimeni si nici nu chinuim copiii daca urla de foame, cresc ei si cu LP, asta e.
*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)
Mirabelac spune:
Fetelor, nu e bine pt psihic sa cantariti copiii toata ziua, te induce in eroare. Calin a avut icter pana la 7 sapt. si dormea toata ziua, il trezeam eu peste 3 ore sa suga, uneori sugea putin si adormea. Toata lumea imi spunea sa am grija sa pape ca n-o sa creasca si sa se hidrateze, trageam de el si tot nu voia... la cantarul de la o luna luase 1.4 kg, e drept ca e mult si ca e un caz fericit dar sunt sigura ca m-as fi stresat peste masura sa-l cantaresc des.
Olivia imi pare rau ca nici Maya nu a luat bine in greutate cu LM, ce zice pediatrul care o fi cauza?
Ilinca si Calin e crestinat demult, de pe 27 sept.
Kytana poate sa faca kk la fiecare masa sau o data la cateva zile, important e sa nu fie bobitze. Ai mei au fost kkciosi amandoi, vai de banii mei! Bluze in general cu nasturi in fata dar nu numai, ridicam bluza in sus si servim masa.
*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
Mirabelac spune:
Kytana ma tem ca sunt colici, se chirceste, inroseste, trage gazutze? Ai incercat sa-l infesi putin, poate se simte mai bine mai strans.
mami.ilinca spune:
LA MULTI ANI , LUCA, BOBOCEL DE KYTANA !
LA MULTI ANI , LUCA-STEFAN, BOBOCEL DE RALUCA22 !
KYTANA: in loc de bluze speciale , poti incerca o bluza in ''v'' sau cu decolteul petrecut si ceva inchis cu nasturi deasupra.
Oana, ti-a raspuns f fain apropos de nr de scaune pe zi.
OLIVETTE:LA MULTI ANI IMPREUNA!
MIRABELAC:mi-a scapat ca l-ati crestinat pe Calin!Deci incepe crestinarea boboceilor , noi incercam in wendul 3-4 sau 10-11 nov , vedem cum se aranjeaza lucrurile. Facem ceva f restrans , abia astept
Ana & Ilinca
Mirabelac spune:
Olivia la multi ani fericiti impreuna, sa fiti sanatosi si Maya sa va aduca cele mai mari bucurii din viata voastra.
Adriana_77 spune:
La 16:00 am primit sms de la Elfica „„bebelina e ok, 2910, atat stiu acum. Operatia f dificila, acum sunt la reanimare.„„
scuze pt intarziere eram cu bb afara