Felicitaaari Elfica! Haide Moro! (36)
Raspunsuri - Pagina 18
tzitziri spune:
Olivia, nu am facut vaccinul ca se pare ca a fost o neintelegere si nu era inscrisa la mf
Asa ca l-am comandat cu bani si cand ni-l aduce (maine sau poimaine) ma duc eu cu ea sa il faca. Teoretic era gratis, dar din cauza neintelegerii asteia (a carei vina ne apartine si noua pe jumatate), nu a fost comandat si pentru ea (se comanda nominal pe copil) si suntem buni de plata.Se face Infanrix hexa. 220 ron la Tei, 240 la farmacia de la policlinica. Dar macar nu ma mai chinui cu el sa il tin in cutie frigorifica pana la cabinet.
David nu a facut nici o reactie la nici un vaccin, asa ca sper sa nu faca nici ea.
Lui David nu i-a ramas niciodata semn de la BCG. Am facut de doua ori IDR-ul (testeaza daca are anticorpi) si au iesit ceva anticorpi asa ca nu am mai facut nimic. Dar nu a avut nici semn nici nimic. Vad ca nici Sophia nu are..
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
Kytana spune:
Am reusit cu succes un tuns rapid siun pensat Parca arat si eu a om acus
Ah, ce dreptate ai Mirabela! Am urcat acum cateva poze pe contul comun Sa stii ca si eu ma resimt. Imi fac listute, caut documente, fac ordine in alte documente, ma agit, nu pot sta asa, acasa. Neuronii si-au revenit la viata si isi cer drepturile.
mami.ilinca, as vrea sa stiu ce sfat sa iti pot da, dar nu ma pricep deloc. Ma bucur sa aud ca chiar daca mai vomita ea in greutate bobocica. Cu sling-ul nuprea merge. Mi se pare ca sta prost in el (sau nu il pun eu bine) si imi rupe spatele. Iar de alaptat in el,nici vorba. Bine, eu sunt micuta, poate si de asta...
Anaomaria, merci de pont. Voi incerca sa sun la ei sa ma asigur ca se poate, deoarece pe site-ul oficialscrie ca prezenta copilului este obligatorie.
Adinutza, Doamne ajuta sa se aseze lucrurile cum trebuie. Felicitari pentru cununie si pt botezul ce urmeaza al voinicului de Mihnea Multa sanatate socrului tau si lui Piki. Suntem alaturi de tine si te vom astepta sa revii, cand poti
Felicitari pt buricel Anka! Si pe mine ma stresa si a fost o bucurie cand a cazut. In continuare ildau cu betadina de 2 ori pe zi.
Olivia Ce vesti super! Si cat ma bucur sa aud ca v-ati mai linistit! Cat despre program de alaptat nu exista -cel putin la mine- iti las orele de astazi, incepand cu 12 noaptea:
01.38 - 2.00,02.16 - 02.44, 03.22 -03.40, 07.33-8.00, 10.25-10.40,11.00-11.27 si acum e la san de la 11.39
Am coaforul la coltul blocului. L-am lasat dormind cu mami si am tulit-o.
Pug, m-au sunat nasii si vine nasul (care e parinte) sa ne faca si noua cu intarziere rugaciunea de 8 zile.
Pupici grasi pentru toata lumea, ca-i oferta
Pinga cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-
tzitziri spune:
Kytana, incearca Manduca.
Parca la hip hip aveau showroom sa probezi si eventual dadeau si acasa pentru incercat (nu stiu conditiile)
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
Mirabelac spune:
Anamaria nu am wrap si nici nu o sa folosesc.
Anida felicitari pt cununie si succes la botez! Te asteptam pe aici cand o sa poti.
Mamiilinca sanatate multa la pitica sa treaca raceala. Tare aiurea e cu racelile astea...
ANKA eu am mai bajidonat cu spirt cateva zile dupa ce a cazut, la noi a si sangerat cateva zile bune si a supurat ceva galben, pana la urma s-a uscat de tot si s-a vindecat.
Olivia ma bucur mult ca Maya e bine si ca nu trebuie antibiotic, probioticele sunt bune, refac flora intestinala. Biotics-ul se ia si cu antibiotice pt protectie, de acum incolo o sa tot auzi de el. La noi sunt cam 8-10 mese pe zi exclusiv la san, cateodata o masa reprezinta supt din ambii sani iar alteori masa dureaza si o ora, chiar doua (suge, ragaie, mai sta putin, iar suge si tot asa, cum vrea el). De asta e alaptat la cerere, odata bea 30 ml si adoarme, altadata bea de cate 3 ori din fiecare san, mi-i ia pe rand, sper ca m-am facut inteleasa, laptele tot vine dupa cat cere el, s-a reglat dupa necesitatile lui.
Kytana ce simpatic e Pingu Luca, e dulce foc! Si tu esti o frumoasa, pana acum nu te vazusem.
*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)
Mirabelac spune:
Si noi mergem joi la vaccin, sper ca va fi bine.
Fetele din Iasi, Anka, Anaomaria si cine mai este ca imi scapa acum, ce ziceti sa ne intalnim intr-o zi intr-un parc cand o fi mai frumos afara? Cu bebei, cu carucioare, ar fi frumos. Pe unde stati?
*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)
Olivette spune:
Mirabela, am inteles
Kytana, deci cam la fel e si la mine. si atunci cand ma intreaba de ora de masa, ce sa-i fi zis? Care masa? Cea de 10.22 sau cea de 10.40? :)))))
nu_mai_stiu spune:
Multumim Olivia si Mami.ilinca si vouala fel va dorim si multa sanatate!
Noi suntem bine.Papam,dormim si facem kk...
Maine am facut programare la pediatru la masuratorile de rigoare pentru ca suntem mari...am implinit o luna...si cam asta despre noi.
Olivia,ma bucur pentru rezultatele bune de la medic.Hai ca a scapat mititica de antibiotic.
Nici al meu nu are un program de mese ziua.Ii dau ori de cate ori cere.In schimb noaptea are acelasi program de cand l-am nascut.Adica dupa baita in jur de 9 seara,apoi intre 12 si 1 , intre 3 si 4 si intre 6 si 7 dimineata...iar ziua...Dumnezeu cu mila.Iar uneori imi sare peste masa dintre 12 si 1 noaptea.
Anidaz,felicitari pentru cununie,e un pas bun!
Ioi ce pui dulce ai Kytana !!!
ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)
Olivette spune:
Pe unde ati disparut dragelor? Sunteti pe-afata?
Eu i-am dat sa suga ambii sani, a papat 100 ml lp si tot plangea. Am pus-o iar la san, s-a partzait putin apoi a facut kk. Apoi iar putin supt asa de nani si a adormit de 10 minute. Faza e ca nu adoarme decat cu tzitzi, altfel nu e chip, plange, se agita, da din picioare si regurgiteaza si lapte daca o apuca datul din picioare.
Bob_Pixel spune:
Hellooooo!
Felicitari, Elfica ! Bine ai venit, Simona !
O sa arunc si eu niste ganduri pe fuga, nu prea am timp de nimic zilele astea.
- am racit, ma doare gatul, curge nasul, am tuse expectoranta Ma tratez cu ceai de lamaie si paracetamol, continui alaptatul. Bebe fornaie uneori de mucisori, dar nu pare sa fie bolnavioara.
- incerc sa reiau lucrul de acasa, sunt in probe zilele astea, poate reusesc sa gasesc timp sa si lucrez putintel.
- suntem in zor cu pregatirile de botez, pentru smabata. Tati e cel care face cam toate pregatirile, de fapt
- apropo de tati : cand bebe are crize de colici si sunt obosita si nervoasa, tati mereu gaseste de cuviinta sa ma zgandare, si asa ajungem la certuri dese. E lucru batut in cuie aproape: colicii atrag cearta intre noi, unele sunt chiar naspa iar crizele de colici sunt destul de dese, dar nu zilnice!! Avem o noapte lunga, pana pe la 4-5 dimineata si apoi 1-2 sau chiar 3 seri bune, cu maraieli si tinut in brate pana la 1. Aia e o noapte buna I-am mai dat debridat de 2 ori pe zi, dar azi nu-i mai dau, ca ea, saracuta, urla si cu el si fara el. Doar la alimentatie mamai are inca grija, nu am renuntat la atentie, mi-e frica sa incep sa mananc prostii, cum as vrea eu. Prostii inseamna Mac/KFC, dulciuri, chipsuri, cartofi prajiti etc. Offf, si mi-e asa dor de mancat prajituri si cartofi prajiti...offfff offf.
- Noi am iesit la plimbare in fiecare zi, profitam cat e inca vreme frumoasa. O scot ba in wrap si suntem ciudatenia cartierului, ba in carut. A inceput sa fie mai cuminte la plimbare, oricum nu stau cu orele, maxim o ora jumate am stat afara.
- Noi suntem deja la 2 luni si urmeaza vaccinarea. Voi o sa faceti Rotarix-ul?
Va pupam pe toate mamicile si pe toti juniorii !
Mami de dragonita Iris !
corinuka_g spune:
'pupici fete dragi!
de cateva zile vreau sa scriu, dar n-apuc..sincer va invidiez pe cele care puteti da cate-un semn de viata..
noi avem o perioada tare agitata: urlete, pertzuri la greu, kk dupa ceai d musetel si mancat..am schimbat lp, dar nu i-a placut, asa ca am revenit la milupa..
ma termna ca nu doarme..parca si stella scria despre asta...doarme 10-15-30 minute si urla...plimbat in brate non-stop..cand mi-l mai ia dani, fug si dorm umpic..pana mi-l aduce la schimbat..
kytanutz nu stiu cum te descurci tu, cred ca pingu mic e tare cumintel..eu il am si pe dani si pe mama des si simt uneori ca nu mai fac fata..o imbratisare mare!
a fost pediatru sa-l vada ca nu mai stiam ce sa fac cu atatea urlete si ne-a dat colief..cica fiind asa mic si mancand asa mult, probabil enzimele lui nu fac fata sa digere laptele, iar colieful contine lactaza..parca e putin mai bine..si luam bonnisan (pana acuma il voma) pentru ca avem burtica plina de gaze...am luat si alinan si babycalm si gripe baby water, vorba lui dani, le-arunc dracului pe toate..
azi am intors foaia putin, de azi dimineata i-am dat doar tzitzi...cm se scoala il schimb, il pun la tzitzi si apoi doarme cate o ora..deocamdata vad ca e ok..daca lasa sanul si apoi doarme, inseamna ca se satura, nu?
pe 4 noiembrie facem botezul, maine tre' sa merg sa fac meniul si sa comand tortul..
olivette la multi ani fericiti inainte!
multe lunite si anisori fericiti puilor care au implinit o lunita si celor ce urmeaza!
felicitari mamicilor si boboceilor sositi!
moro bafta multa! nastere usoara!
sper c-am fost coerenta cat de cat..
pupici cu drag!
_
Mami de David Gabriel 18.09.2012