Felicitaaari Elfica! Haide Moro! (36)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

SANDY:sanatate micutei, sa se vindece frumos buricelul si sa ia in greutate .pana la urma de ce sa te dai cu tetraciclina? e vreun semn de infectie? nu stiu dc nu trece in laptic , ca orice dam pe piele se absoarbe... of.ti-ai luat pompa , cum e ?noi avem si bibi tot de la medela , mi-e mai usor asa.
OLIVETTE:tin pumnii la pediatra, sa ne zici cum e . pupam MAYA scumpa.
ANDREEA:la multe lunite ! sa creasca mare si sanatos puiul! avatarul e f frumos,voi cum mai sunteti?
MORO:deci ultimul bobocel este lipit de mamaica lui , ii e tare bine la caldurica, tin pumnii sa nasti usor si sa fie bb sanatos!

Cred ca a fost noaptea ochilor mari cat cepele asa s-a intamplat si la noi de la 2.30 la 4.30-5 , nu stiu exact ca la un moment dat i-am pasat fata lui tati, nu mai puteam , imi era asa de somn si eram nervoasa rau , catelusa facuse pipi in casa , m-a enervase ....am jurat ca azi dam catelusa, ca sa vedeti pe cine imi varsam eu naduful in toiul noptii

va pup

Ana & Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Pana am scris eu de pe tel, s-au postat 5 mesaje.
Mami.ilinca, nu stiu ce sa zic de laptic. Ieri de la 7 la 10.30 a stat la san si apoi a papat lp cu lacomie. Acum are o ora de supt, dar mai mult doarme. Sper sa ma uit azi pe cd-ul dnei Culcer.La conferinta de care zicea Kytana nu pot merge, ca-s in Iasi.
Voi puneti bb in wrap? De la cate sapt? In ce pozite? Eu am pus-o de 2 ori, dar mi se parea asa inghesuita...
Va pup.

40+ Ilinca Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Felicitari noilor mamici si bun venit noilor bobocei!Acusi se inchide odiseea noastra,ma apuca dorul de burtica!

Nu am mai intrat fiindca suntem tare agitati in perioada asta.Eu am racit ,Mihnea la fel,Piki tot paralizat dar l-am internat acum intr-o clinica pentru tratament intensiv ,socrul meu din nou in spital ,este foarte rau,sambata am avut cununia religioasa ca n-am facut-o pana acum,sambata asta avem botezul lui Mihnea,deci o perioada super full...
Nu stiu cand voi putea deveni la fel de activa ca inainte dar sper sa se aseze lucrurile si la noi.Mihnea este voinic are 5 kg si 57 de cm la 7 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Citat:
citat din mesajul lui anidaz

Felicitari noilor mamici si bun venit noilor bobocei!Acusi se inchide odiseea noastra,ma apuca dorul de burtica!

Nu am mai intrat fiindca suntem tare agitati in perioada asta.Eu am racit ,Mihnea la fel,Piki tot paralizat dar l-am internat acum intr-o clinica pentru tratament intensiv ,socrul meu din nou in spital ,este foarte rau,sambata am avut cununia religioasa ca n-am facut-o pana acum,sambata asta avem botezul lui Mihnea,deci o perioada super full...
Nu stiu cand voi putea deveni la fel de activa ca inainte dar sper sa se aseze lucrurile si la noi.Mihnea este voinic are 5 kg si 57 de cm la 7 saptamani.

Mami fericita de Mihnea -Bogdan (02.09.2012)

felicitari pt cununia religioasa, sa fiti ocrotiti toti 3 de Maica Domnului!
Sanatate tuturor, imi pare rau ca ati racit si voi!
Sa fie intr-un ceas bun crestinarea lui Mihnea cel pufos!Asteptam detalii.

Ana & Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

Buna dimineata mamici si bebici.Noi am gasit buricul prin body azi-noapte si ma bucur ca am scapat de el,mi se parea ca incomodeaza cumva...sa o mai dau cu ceva acolo????nu arata rau,dar stiu eu?! sincera sa fiu am uitat de la celalalt ce si cum am facut.Credeam ca imi revine memoria dupa sarcina,dar tot uituca am ramas
Am scos si firele ieri .la nici o saptamana dupa cezariana,sper sa fie semn bun.Noaptea chiar dormim chiar de mai molfaim un san ceva,ne odihnim destul fata de ce ne asteptam...
Moro asteptam vesti bune de la mezinul odiseei!!!!!!!!
O zi frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Hello, hello,

Venim cu vesti bune! Mi-a zis ca nu-mi da antibiotic, ca trebuie sa teatam copilul, nu boala. A zis ca in tractul intestinal in mod normal sunt tot felul de bacterii, inclusiv klebsiella si nu are rost sa le omoram, ca au si ele rolul lor. In cazul nostru Klebsiella a proliferat putin mai mult si a provocat un dezechilibru al florei intestinale. A zis ca atata timp cat copilul e ok, nu are febra, varsaturi, diaree, atunci nu intervenim agresiv. Mi-a dat Probiotics si inca ceva de la farmabia Dona (nu stiu cum ii zice ca a plecat sotul cu reteta, ceva de genul Baby biotics parca dar nu bag mana in foc). Acestea ar trebui sa-i refaca echilibrul florei si cica ne-ar ajuta si cu colicii. Probioticsul mi-a zis ca o sa i-l dau mai mult timp, ca ajuta. Peste o saptamana refacem analiza sa vedem daca s-a mai echilibrat treaba pe-acolo. Deci in concluzie sunt foarte multumita de ce ne-a dat si ca nu a sarit cu antibiotice pe noi, chiar daca aveam o lista kilometrica de antibiotice in rezultatul antibiogramei. Pana acum sunt multumita de pediatra asta.

Cele care alaptati, voi puteti spune cate mese are copilul pe zi? Ca eu in afara de cele de noapte si cele 3 completari de lp, nu pot spune nimic. Ca ea suge, mai doarme juma de ora, iar suge, mai sta 10 minute iar suge.... n-are un program de mese ziua. Azi i-am dat sa suga acasa, apoi in masina si peste 20 minute la dr plangea si ma intreba dra daca e ora de masa. Care ora de masa ca nu avem asa ceva?!? Daca ii dau la biberon, inteleg, dar la san ea trage putin, mai adoarme, iar trage, nu pot sa contorizez cat mananca... La voi cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Olivia, super!
Azi am fost si noi la medicul de familie si ca eram setata cu scaunele mai verzui, am intrebat de asta. (Sophia face primul kk mai verzui si urmatorul mustar - adica asta e ordinea in care 'iese' - scuze de imagine)
Si a zis ca e un dezechilibru al florei intestinale si sa ii dam Biotics 10 zile cate un pliculet pe zi. Am intrebat de analize si a zis ca nu, sa ii dam ala.
Deci gand la gand

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Anka, la noi dupa ce a cazut mai supura ceva pe acolo asa ca o curatam cu alcool alb, apoi puneam betadina si baneocin dimi si seara.

Adina, felicitari pt cununie si distractie placuta la botez! Ce grasunel ai acasica! Sa fie sanatos si fericit!

Mami Ilinca si noua ne-a zis sa-i mai facem aerosoli cateva zile cu ser fiziologic ca a vazut-o si dra ca e fornaita. Faza e ca e aceeasi fornaiala pe care a avut-o inainte de raceala. Mucisorii sunt albi. Aseara nu am reusit sa scoatem nimic, dar tot se auzea ca e ceva pe-acolo. Faza e ca pe ea nu o deranjeaza, doarme, mananca, nu mi-a vomitat niciodata, dar pe mine ma exaspereaza cand o aud cum respira si cum sforaie in somn.
Multa sanatate tuturor mamicilor, bebeilor si puilor mai mari ca vad ca e perioda racelilor si multi suntem muciosi

Kytanutz, la coafor te duci cu pingu la purtator? Ca si eu am un par ca matura, dar nu m-am incumetat pana acum.

Mergi la inceput

Oana, nu stiam ca si de la lp poate face verzui. Probabil ca fiind mititei si neavand sistemul digestiv dezvoltat cum trebuie, se tot produc dezechilibre pe-acolo. Cum a fost la vaccin? A comentat micuta? Acum trebuie sa o urmaresti sa vezi daca face febra?

Ma bucur ca i-a copt bcg-ul de pe manuta. A inceput la o luna cu un punct rosu, apoi coptura si acum are coaja. Tot citeam la piersicute ca daca nu coace pana la 3 luni trebuie refacut vaccinul. Am scapat de o grija!

Cred ca klebsiella aia nu are nici o legatura cu luatul in greutate. Faza e ca e ea lenesa si adoarme la san de oboseala. Cateodata ma enerveaza ca adoarme dupa 1 minut. Daca nu-i pica laptele in gura, nu munceste si ea pt el sa stimuleze pe acolo. Acum, vedem cat ne-o tine! O pun mereu, ma mulg si eu cand pot, cam de 2 ori pe zi reusesc, beau zilnic 3-4 cani de ceai, iau Galafor cate 2 pastile de 3 ori pe zi si sa speram ca o sa mai fie lapte pe-acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Buna dimineata!

Noi am avut o noapte linistita. Teo dupa baita, la 10, a adormit pana la 4.30. A mancat vreo 100 ml lm si i=am mai facut completare 30 ml lp.apoi somn pana la 8. Cum spunea si Mirabela, cu toate ca ea doarme bine noaptea eu parca tot obosita sunt. Acum ca e si cea mare toata ziua acasa e cam dificil.

Olivia, ma bucur ca vii cu vesti bune de la doctor si ca ati scapat de antibiotic. Tinem pumnii ca urmatoarea analiza sa iasa mult mai bine.

Mirabela, nu s-a pronuntat ca ar fi dermatita atopica inca. Eu sincer cam asa o vad. Stiu ca astea pot trece si reaparea apoi. Si Lory a avut ceva iritatii cam pe la 3 luni si au disparut pana pe la 6 luni dar astea la Teo sunt altfel decat le-a avut ea - sunt cu capat alb si parca se unesc asa, nu stiu cum sa zic. Astept cateva zile sa vad cum reactioneaza la creme.

Azi dupa ce ajunge sotul acasa am in plan si eu sa merg la manichiura si pensat. Simt nevoia sa fac ceva si pentru sufletelul meu. Cred ca e ceva in aer de ne-a cuprins pe toate, a?

Mami.ilinca, multumim de urari. Lory nu a reactionat urat cand i-am explicat ca nu se poate apropia de Teo ca ii poate da raceala, ea isi gaseste repede de joaca la ea , cu jucarii asa ca grija asta n-o am.

Ma duc sa termin de asezat prin casa una alta si sa pregatesc ceva pentru pranz.

Mergi la inceput