Felicitaaari Elfica! Haide Moro! (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Andreea, multe lunite si anisori lui Andreiutzu!

Kytanutz draga te cred ca iti este greu fara pingu si l-ai vrea langa voi, dar hau ca mai e putin si va reuniti, nu te ineca precum tiganul la mal

Moro, deci in 2-3 zile gata! Vine puiul mic!

I-am facut baie, a supt don amandoi sanii cate 20 de minute+ 90 ml lm muls in 2 etape si de o ora sta cu ochii pe pereti, n-are somn. Burta nu o doare, foame nu-i e, ca doar linge sanul si-l tot mangaie, n-are chef de supt, dar nici de somn . Aseara la fel a facut pana la 1 cand a facut kk si apoi on 30 min a adormit. Sper ca in seara asta sa adoarma si ea mai repede!

Mergi la inceput

Moro, multa sanatate cu raceala!

Eu tind sa cred ca i-a trecut raceala piticei. Sper sa nu ma pronunt prea devreme, dar totusi au trecut 10 zile de cand am inceput tratamentul. Si vineri l-am terminat. De dimi si la pranz am scos doar mucisori albi, iar seara nu a iesit nimic. E tot fornaita, dar macar bine ca nu mai are muci galbeni.

Mami.Ilinca, Ana cu mai este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Cred ca e noaptea ochilor cat cepele. Am adormit mangaindu-l pe caput si cantandu-i nani-nani, puiul mamii. Ce o fi facut dupa de eu am capitulat el stie :))

Moro se pare ca te alaturi grupului de lenesi sau cum imi place mie sa na ganesc al bobocilor carora le place f mult in burtic. Doamne ajuta naine la doctor si insanatosire grabnica. Si eu tot inainte sa nasc am racit.

Multumesc de incurajari. nush de ce mi se pare asa de greu acum. Poate si ot ca ma simt mai izolata. Cu burtica ieseam zilnic afr si ma vedeam cu prietenii, acum nu mai e asa. Ma ingrozeste faptul ca trebuie sa ma duc sa iu fac pasaport. Cica ii fac poza si tre sa iasa cu ochii deschisi. Mi se pare o tampenie, sincer!
O noapte linistita in continuare

Pinga cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Evident ca si in seara asta a cam facut vum vanuiam cu somnul. Ochii maaaaari! Asa ca i-am pasat-o lu' ta'su, am zis ca seamana, ca ei n-au somn noaptea, nu ca mine, de pic. A srat cuminte in leagan si parea ca se uita la tv :)). De ce era cuminte? Se concentra fata sa faca o treaba mare . A spalat-o tati apoiba inceput sa urle de parca era nemancata de o luna. Mi-a adus-o, a papat si eu am adormit pe la 12. Vorba Kytanei, ce-o fi facut ea dupa.... Eu am adormit cat ma sugea, cred ca n-a mai stat nici ea mult. Si s-a trezit la 5! Nu-mi vine sa cred ca a dormit 5 ore doar cu lm. De obicei seara dormea mai mult doar cu lp. Acum a papat un san si a trecut la al doilea. e cu ochii inchisi, dar inghite ca haplea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Neata gajicile si boboceii si burtica noastra Moro!

Ce faceti? Va invit ca ocna fierbinte de ceai de tei cupaine prajita,unt si miere.

Astazi am in plan sa ma tund si sa ma pensez,sa vedem daca imiiese. Pingu mic a fost cumintel, a papacit si acum doarme.

Hehe Oliviuta, am adormit asa bine cu el la tzitzi,

Haideti cu vestile bune, va pup si ne auzim mai incolo.

Moro, iti las un dans pentru burtica, cu dedicatie speciala

Haideeee bobocel!! Hai la mami Moro!!

Pinga cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Lory are dermatita atopica sau ce anume? Si eu am folosit ambele produse la David pt DA, am folosit insa o groaza de creme care de care mai scumpe fara nici un folos. Ce-i drept cand dadeam cu fucidin sau din astea cu cortizoane era mai bine dar astea se folosesc cu mare restrictie. La 2 ani i-a trecut de la sine. Sper sa nu fie si la voi la fel si sa treaca din prima. Sanatate! Acum la Calin sunt niste bubitze mici zic eu de la lapticul care-i mai curge pe fata.

Kytana mie pana la o luna nu mi s-a parut ca a crescut piticu insa luase f bine, probabil il vedeam toata ziua si de asta. Ai putea sa-l cantaresti daca ai cu ce, oricum nu ai de ce sa te sperii, s-ar putea ca intr-o sapt sa ia mult mai mult si sa te trezesti ca la o luna sa ia f bine. ma bucur mult ca alaptezi exclusiv, este foarte important pt el. Am citit ca alaptatul te fereste si de depresie, la mine a mers. O poza cu pingu mic nu ai sa ne arati?

Olivia al meu doarme noaptea si mai dorm si la pranz cu baietii si parca tot obosita sunt, ma mir cum rezistati voi cu bebeii care nu dorm. Cu mucisorii am inteles ca cu cat ii scoti mai multi cu atat se produc, eu zic ca ar fi bine sa scoti mai rar, asa am avut si noi inainte de botez niste muci care au trecut in vreo 2 sapt, dar nu au fost galbeni.

Moro hai ca nu mai e mult. Sanatate multa!

*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Kytana asa, fa-te frumoasa, conteaza. Eu abia la o luna am reusit sa ma tund si sa ma aranjez, dupa aia m-am simtit mult mai bine. Ma machez, imi schimb zilnic cerceii, nush ce am dar imi lipseste enorm activitatea, nu-s eu omul care sa stea acasa... deja ma gandesc la serviciu, daca o fi bobocu bine m-am intoarce mai devreme.

Tre sa merg si eu cu dosarul de alocatie, ma chinui de ceva vreme dar au un program tare aiurea de dimineata si la noi e ceata si urata vremea, poate ajung zilele astea. Asa nu-mi place cand e frig, deja nu mai pot iesi tot timpul din casa si ma apuca si pe mine groaza...

*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Neata surate dragi, vorba Kytanei , cred,

Nu reusesc decat sa va citesc , mai raspund in mintea mea, nu am timp in clipa aia si ...aia e, nu mai apuc sa intru sa scriu.
Despre noi, sarumana pt intrebare KYTANA, OLIVETTE: inca muceste piticul,mai putin oricum,se mai ineaca cu secretiile , ieri mi-a vomat tot lapticul desi o aspirasem inainte. Nu pot sa nu o aspir, am incercat, dar nu mananca, secretiile coboara, tuseste si...vomita.of.
In rest creste , int-un ritm mai lent, dar creste
KYTANA:mult a fost putin a ramas fara dl tatic. Eu sincer nu as fi reusit nici macar o saptamana fara dl sot sa stau, chit ca uneori imi vine sa-l jumulesc....asa ca te admir ca poti si te incurajez sa mergi mai departe. ca il alaptezi pe junior, stiu cat e de greu...daca poti sa nu te stresezi cu cantaritul , ar fi ideal, daca te macina gandul, te invit la noi ...la cantar.

Ana & Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

MIHAELA:vad ca te-ai lamurit la dr cu zgomotul acela, nu stiam ce sa-ti raspund.
ANAOMARIA:cum mai merge cu lapticul?
ELFICA: cum e cu 2 fete? sigur esti acasa, sa te refaci rapid si sa te bucuri de domnisoarele tale.
LULUTZA, ADINA, CORINUK, SIMONIX: unde sunteti draglor?
PAULA: noi avem wrap. acu parca imi pare rau. ma enerveaza infasuratul...parca as zice ca imi pare rau dupa in sling.
Kytana:cum e cu slingul?
BOB: voi ce faceti?ai mai folosit wrapul?
LORYD:sanatate drei mari si sa nu se apropie raceala de tine sau de micuta. din pacate la noi cand am rugat-o pe cea mare racita fiind sa nu se apropie de patut a fost nasol, cu crize de plans etc.

Ana & Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata, fetelor. Si la noi a dormit pitica de la 1 la 8 cu o pauza de lm nu stiu la ce ora :-D. Azi tb sa vina pediatrul sa vada cum se mai prezinta mititica.
Kytana, cand i-am facut pasaport celei mari am vazut ca scria acolo ca poti merge cu poza gata facuta, nu e musai sa-l cari si pe bb.
Patricia, care e atmosfera la voi? Tot aud la radio ca au loc manifestatii violente la Beirut si ma gandesc la voi. Sper ca sunteti bine.
Moro, Doamne ajuta sa fie totul bine!
In rest ... am uitat. Va pup pe toate si va doresc o zi minunata.

40+ Ilinca Teodora

Mergi la inceput