Felicitaaari Elfica! Haide Moro! (36)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

Salutare
mami.ilinca, multumesc de urari. sper sa nu treaca in lapte tetraciclina...eu spal cat pot de bine. ma spal si cu ceai de pelin...
pompa este super...chiar iese lapte, relativ usor...trebuie doar rabdare sa stau cu ea atarnata si ma pot uita la tv, sau citi...tin pompa 30 min la un san, si apoi 30 la celalalt...am zis sa mulg la 2 ore...sanul drept da mai putin lapte decat cel stang...am zis pe el sa il tin mai mult la pompa...tu cum procedezi?
tetina calma este cea mai ciudata tetina pe care am vazut-o vreodata, dar daca zic ei ca imita sanul...bebelina papa ca haplea in 3 minute da gata 60-70 ml...azi a papat 100...nu mananca tot timpul aceeasi cantitate...

nu mai mi se pare ca ar avea icter...nu mai pare galbena...doar se inroseste cand plange :)

azi am lasat lapte la biberon si am plecat la scos de fire, apoi am luat baiatul de la gradinita. s-a bucurat cand m-a vazut acolo :)

Kytana, felicitari pentru noul look!

Voi cum sterlizati biberonul? eu il fierb o data pe zi, apoi il spal cu axion. Este ok asa?

Olivette, saptamana asta am sa o las doar pe biberon, ca sa recupereze greutatea pierduta. asa mi-au spus dr si asistenta ei. tetina calma de la medelea, cica imita sanul si nu o sa faca diferenta, desi eu nu cred ca la san iese asa ca la tetina asta...vom vedea...
la san avea momente cand urla cu tata in gura ca nu putea sa o muste, si ne lua si 20 de min sa ne mufam la un san, dupa care tragea de cateva ori si adormea bustean indiferent ce faceam...o ridicam in sus, se trezea si iar chinuiam tata...si tot asa...
eu o vedeam ca misca din falci si credeam ca suge, insa asistenta mi-a spus ca doar molfaie pentru ca nu inghite...nu se vede omulteul coborand...
pe baiat l-am alaptat 8 luni si nu am avut tatatele in halul asta...de 2 saptamani stau cu ele numai la aer, nu suport nici bluza sa ma atinga pe tata...sper sa ma ajute tetraciclina asta...

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Citat:
citat din mesajul lui sandy_2008

Salutare
mami.ilinca, multumesc de urari. sper sa nu treaca in lapte tetraciclina...eu spal cat pot de bine. ma spal si cu ceai de pelin...
pompa este super...chiar iese lapte, relativ usor...trebuie doar rabdare sa stau cu ea atarnata si ma pot uita la tv, sau citi...tin pompa 30 min la un san, si apoi 30 la celalalt...am zis sa mulg la 2 ore...sanul drept da mai putin lapte decat cel stang...am zis pe el sa il tin mai mult la pompa...tu cum procedezi?
tetina calma este cea mai ciudata tetina pe care am vazut-o vreodata, dar daca zic ei ca imita sanul...bebelina papa ca haplea in 3 minute da gata 60-70 ml...azi a papat 100...nu mananca tot timpul aceeasi cantitate...

nu mai mi se pare ca ar avea icter...nu mai pare galbena...doar se inroseste cand plange :)

Voi cum sterlizati biberonul? eu il fierb o data pe zi, apoi il spal cu axion. Este ok asa?

pup

Sterilizare:am sterilizator avent de la prima fetita, sterilizez si bibi si pompa dupa fiecare folosire. inainte le spal cu f putin detergent le clatesc si apoi sterilizarea.
Tetina aia e ciudata rau, pe mine m-a depasit asa ca am lasat-o deoparte...uitasem de ea, mi-am amintit cand ai scris.
eu ma mulg la 4-5 ore , cand simt ca sunt sanii mai plini, ies cam 200 ml (la inceput era mult mai putin) imi ajung pt 2 mese ale drei. dureaza maxim 30 min, cand nu mai picura ma opresc. mi se pare mult mai eficienta pe modulul cu ''picaturele'' care imita suptul si daca tin sanul in palma, ca si cum as alapta.
tin pumnii.desi nu pare , mi se pare mai comod decat alaptatl direct, nu ma certati, asta am constatat eu , nu as rezista cu 2 pitici, unul atarnat de titi si altul jucandu-se si cerand atentie permanent.

Ana & Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Fetelor,eu de o luna de cand am nascut m-am muls doar de 3 ori.Am pompa de la avent.E si manuala si electrica si e foarte buna,insa nu simt ca ar trebui sa o folosesc.

Azi feciorul meu nu mi-a facut caca...nu-s obisnuita ca el pana la ora asta facea de cel putin 2-3 ori.

Eu am sterilizator,dar sterilizez doar suzetele , 2 la numar...

ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)

Mergi la inceput

KYTANA:sa-ti fie de bine noul look.
BOB:sanatate multa. cum e cu rochita de botez? parca tu vroiai sa-ti comanzi pe net , nu? sa fie totul perfect la botez si sa dispara colicii si certurile.
OLIVETTE:prezenta, am fost un pic afara cu drele mele, acum imi pica ochii de somn dar tb sa se trezeasca gandacelul si sa pape.ma bucur ca sunt vesti bune de la pediatra. a cantarit-o pe Maya?
ROTARIXUL nu-l facem, acopera un nr mic de tulpini si nu merita , stiu e foarte promovat in schimb.nu mai stiu cine a intrebat

pup

Ana & Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Mami Ilinca, la 1 luna jumate are 56 cm si 3,935 kg. A recuperat bine de cand ii dau completare de lp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

salutare fetele
nu nominalizez k nu prea am timp si starea necesara de ieri seara emma e plina de muci si pana azi dimineatza au ost ok , dare pe la 10 dim am inceput sa scoatem muci galbeni si destul de multi.
incercam azi sa o tratam cu spray de nas pt copii , pt sinuzita si raceli si cu o baie buna si imbracata bine sa mai transipre si poate scapam asa , daca nu maine fugutza la dr poate ne dau si noua ceva ca daca nu imi bag picioarele in dr de aici si imi comand din tara toate pastilele posibile si necesare pt ea si nici k mai calc in cabinetele dr de aici
o zi frumoasa tuturor si numai bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danielabejan

salutare fetele
nu nominalizez k nu prea am timp si starea necesara de ieri seara emma e plina de muci si pana azi dimineatza au ost ok , dare pe la 10 dim am inceput sa scoatem muci galbeni si destul de multi.
incercam azi sa o tratam cu spray de nas pt copii , pt sinuzita si raceli si cu o baie buna si imbracata bine sa mai transipre si poate scapam asa , daca nu maine fugutza la dr poate ne dau si noua ceva ca daca nu imi bag picioarele in dr de aici si imi comand din tara toate pastilele posibile si necesare pt ea si nici k mai calc in cabinetele dr de aici
o zi frumoasa tuturor si numai bine

mamica fericita de Emma Gabriela -18.09.2012

sanatate multa piticutei! nici aici nu se recomanda inainte de 3 luni prea multe medicamente, serul fiziologic e de baza si aspiratul nasucului. plus rabdare. trece dar cam in 10-14 zile. pup

Ana & Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

multumim mami ilinca de urari si rasp., avem serfiziologic si un spray special pt bebelusi, dar ma sperie faptul k is galbeni bine daca ar fi albi sau aposi nu m-as agita chiar asa
olivia cum ia-ti facut voi aerosoli? imi aduc ceva aminte ca ati cumparat nu stiu ce aparat pt asa ceva? probiotics in romania se pot lua doar cu reteta sau poate cumpara oricine?
intreb ca vreau sa imi trim mama mea niste medicamente de acolo asa k cine stie ca e bun un medicament anume pt diverse treburi acum sau in urmatoarea jum de an va rog sa imi spuneti si mie sa imi fac listutza sa nu scap ceva sa le am si eu just in case k mor de nervi si stres cu astia si indiferentza lor.
mirabela, corina si mamiciile cu experientza impartasiti-mi si mie va rog cunostintele voastre
multumim si pupici

Mergi la inceput

Daniela, imi pare rau ca a racit si Emma. Stai linistita ca si noi de-abia azi am scapat de mucii galbeni dupa 2saptamani. Eu nu as infofoli-o ca sa transpire, ca o sa-i cresti temperatura corpului artificial. Eu tocmai ca citisem ca daca bbii au febra sa-i dezbraci, sa le scazi temperatura, nu ca la noi sa ne imbracam sa transpiram. Nu te supara, iti zic si eu ce am citit, ca experienta ioc

Mergi la inceput

Da,Dani am luat un aparat de aerosoli. Practic transforma serul fiziologic in vapori si ea ii inspira si ii desfunda nasul. Am luat de la Lidl cu 129 lei. probiotis se poate lua si fara reteta.

Mergi la inceput