Felicitaaari Elfica! Haide Moro! (36)
Raspunsuri - Pagina 20
Olivette spune:
A venit sotul cu reteta. Deci avem asa: 6 picaturi de protectis si un pliculet de Bifido Baby (cica asta numai la farmacia Dona se gaseste)
mami.ilinca spune:
DANIELA:initial mucisorii sunt transparenti, clari , fluizi si muuulti, apoi se mai incheaga si se ingalbenesc, e normal. daca face febra mare bb , se fac verzi sau f galbeni, poate fi un semn ca s-au suprainfectat, dar asta numai un medic iti spune. cred ca esti exasperata cu medicii de acolo dar sincer eu nu i-as da niciun medicament lui bb pana nu imi recomanda medicul , chiar si acum la bb 2 , desi am trecut prin cateva raceli cu cea mare, nu am facut nimic pana nu mi-a zis dr....in plus poate fi alergic la ceva,Doamne fereste... nu vreau sa te sperie ce am scris, doar as zice sa vezi problema si din alt punct de vedere
OLIVETTE:mai e putin si faceti 4 kg
Ana & Ilinca
nu_mai_stiu spune:
Si al meun are mucisori si am batista bebelusului,dar niciodata nu am reusit sa ii scot cu acest kkt de aparat.Eu ii scot cu servetelul.Sa nu va ganditi ca isi sufla nasul rulez o bucatica de servetel si ii bag in nas si fac miscari circulare si din prima ies mucalaii
ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)
nu_mai_stiu spune:
Aaaaa si am uitat sa va spun ca eu sufar ca bb meu nu vrea in brate :( ...in brate plange...vrea ori in patut ori la tzitzi
Si in patut are un carusel si sta si pedaleaza.Cred ca face km
Olivette spune:
Andreea, noi dupa vreo saptamana ne-am prins cu batistuta bblusului. Initial tineam betisorul acela drept si ieseau mucii asa si-asa. E, daca il tii putin intr-o parte, pus in dreptul unei nari, dar orientat spre nara cealalta, pfuuui ce de muci au iesit. Nu stiu daca m-am facut clara cum il tinem noi, deci nu in prelungirea narii, ci cam la un unghi de 45 grade.
Olivette spune:
La noi e invers, vrea numai in brate. In carut plange, in patut la fel, caruselul nu o intereseaza deloc
nu_mai_stiu spune:
Hmm,inseamna ca nu stiam eu sa il folosesc.Eu tot drept il tineam.Si la cat timp aspiri dupa ce pui serul?Mie dr mi-a spus sa aspir la 30 min. dupa ce pun ser si am incercat astazi,dar el adoarme
Olivette spune:
Sngura data cand nu plange in patut sau leagan e atunci cand se concentreaza sa faca kk
Si inca o chestie: si dupa ce ii dau lp tot la tzitzi tre sa o pun ca sa adoarma. Si zic si eu: hai ca acum doarme 3 ore. Da' de unde! daca o doare burta se trezeste intruna si adoarme tot cu tzitzi.
Olivette spune:
Nici eu nu am rabdare. Ii pun serul, plange ca disperata, montez instrumentul si aspir. Si cand aspir o nara, o astup pe cealalta. La noi asa functioneaza.