Felicitaaari Elfica! Haide Moro! (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Sunt disperata! I-au iesit rezultatele analuzelor, le-am vazut pe net. La kk i-a iesit ca are klebsiella pneumonae. Ce am citit pe net m-a facut sa tremur. Cica in tractul intestinal 40% din oameni au, nasol e cand ajunge in plamani ca da in pneumonie. Si tare mi-e frica cu ea ca are fornaitul asta de 3 saptamani, deja au trecut 10 zile de tratament si tot ii ies muci galbeni, respira greu. Imi vine sa mor de grija! Si nu pot sa sun pediatra la ora asta.

Voi v-ati intalnit cu asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Buna fetelor multumesc pt raspunsurile legate de compot/ceai/pampersi :D pana la urma am luat azi si un pachet de newborn nr 1 sa fie luasem nr 2 si aveam cupon(ce sa fac vanez cupoane:D)
Kytanuts imi pare rau ca esti sigurica...dar las ca trece repede acum e decembrie....zic si eu...si ma bucur ca esti puternica si uite ca nu numai ca faci fata cu brio gasesti timp si mai ne si scrii!
Daniela si eu spun ca o sa treaca ...ca sigur e o faza pt ca asa cum povesteai va completati si va iubiti mult
Tzitziri multumesc pt lamuriri!
Mami.Ilinca eu stiu ca la 40 de zile se merge cu bb,dc e baiat ii face plimbare si prin altar ..e si pt tine si pt bb slujba,iar inainte mi s-a spus sa sun la biserica atunci cand ma intorc de la spital si o sa vina sa ne citeasca amandurora.
Stella eu in sarcina am avut probleme cu hemoroizii sau sa zic asa si in sarcina ca inainte erau interiori si in sarcina de la cat apasa s-au exteriorizat...si eu cu cereale si fructe ii dau si spalat cu apa calaie spre rece...acum sunt mai bine dar de fiecare cand am scaun ies iar...si sigur sigur dp nastere va fi jale...mie imi daduse proctosinalar in sarcina...tot asa cand ma dadeam parca era alta viata :D
Lulutza sper din inima sa se gaseasca o solutie...sa inteleg ca ideea e ori te intorci acum ca sa nu caute pe altcineva ori dp Paste...ufff
Sandy stai linistita noi facem botezul dp Paste!aici bbii se boteaza cam de pe la 5 luni in sus...maine de ex mergem la un botez unde copilul are un an...nu sunt sigura dc se face asa...poate ca sa nu se sperie sa fie mai maricel si sa aiba sistemul imunitar mai puternic....sa aiba un programel de mancat/supt si sa poata sta mai mult...habar n-am dar se uita mai ciudat dc il botezi micuts...bine la noi nici nu se prea poate pt ca vine iarna si e greu sa ne vina invitatii din Ro...la noi in Ro se zice ca ii intaresti ingerul si ca e bine sa fie botezat cat mai mic...ei ce sa zic....sanatosi sa fie bbii :)
Anka bine ai revenit acasa!!recuperare rapida laptic mult si bbitsa necolicioasa!

Noi suntem bine facem plimbari zilnice luuungi poate se hotaraste bb sa vina singurel,maine cum ziceam ne ducem la un botez si e si cu masa cam departe la vreo 40 de km...:D zicem sa mergem :)...si cam atatik..

Olivette sper din inima sa nu fie nimic...adica sa cum ai citit si tu exista acolo dar asta nu inseamna ca are bbitsa ceva...ufff cand iti poate raspunde pediatra?

39s6z

Mergi la inceput

Moro, o sa o sun de dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Buna dimineata!

Va scriu cu pingu la san, dupa o noapte in care a dormit de la 2 si a vrut doar san,san si iar san. La 4 dimi, inainte de a se trezi el deja imi curgeau milkutele :)) Acum a golit un san si pt ca a dormit 4h fara papa placintuta mea l-a vrut si pe al doilea.

Carina Va fi bine la botez, vei vedea.De pompa ce sa iti zic,eu amuna manuala ce la Chicco si iese cu ea laptic. Intrebare legata de botez, daca i se face foame atunci, cum procedezi? Vei avea la tine biberon cu LP sau LM muls anticipat?

Paula, ma bucur ca ti-aigasit un pic de timp sa maiimpartasesti cu noi ce mai faci. Pentru a preveni febra inearca sa iti masezi sani de cateva ori pe zi,chiar ajuta.Eu ii masez cu apa si sapun si clatesc din belsug. Doamne ajuta de luni incolo sa fiti bine!

Of draguta de tine Olivia prin ce cred ca treci. Te rog,linisteste-te, altfelii vei face rau si printesei tale si tie si asta nu ajuta pe nimeni! Ma rog pentru voi sa fie totul bine si sa nu se ajunga la ceea ce ai citit tu pe net. Te imbratisez si mult curaj! Sa ne tii si pe noi la curent cu vesti dupa ce vorbesti cu pediatra

Distractie placuta la botez Moro, poate te apuca pe acolo wow ce tarziu se face botezul acolo! Ei lasa, ca rau nu cred ca are cum sa fie, nu? Inca nitel si vei fi si tu cu bulina ta.

Va urez pofta buna si o duminica insorita, de care sa ne bucuram cu mic cu mare

Pinga cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Neata,

Scriu doar un pic, ne pregatim sa mergem la biserica sa impartasim caprita mare, am vazut ca au revenit mamici dragi: PAULA, CARINABLANCA, ANKA-IASI.va pup pe toate sper sa reusesc ai incolo sa scriu pt fiecare ceva.

OLIVETTE:
- cu analizapt kk:asta ar putea sa explice de ce nu ia in greutate puiul , dar sincer pt linistea mea as repeta-o la alt laborator. unde ai facut-o?
- cu mucisorii nu te ingrijora, nu cred sa aibe Maya vreo problema cu microbul la plamani,ar fi f nasol si in niciun caz o sompla raceala...fetele noastre au racit in acelasi timp, si noi inca avem mucisori, mananca mai putin (de la 30 ml la 60 si o data pe zi 80-90...e vis) , a luat f putin in greutate saptamana asta, in jur de 200 g , in conditiile in care lua 400 g....pana la urma e normal, organismul lupta cu boala.
-incearca sa nu-i mai dai cand plange medicamente. intr-adevar le poate aspira, dar cred ca mai repede a fost de la gustul nasolal vit c, cel putin ce le dau eu fetelor, vit c natural.
Tin pumnii sa vb cu pediatra, oricum e bine ca ti-a dat sa faci analize, daca chiar se confirma Klebsiella, face traatament , se rezolva. Partea buna e ca o sa scapi de un piticut, ca nu ia in greutate doar pe lm.o sa fie bine , o sa vezi.

Ana & Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Anamaria si al meu a supt la san vreo 2 ore in reprize, cred ca mi-a luat sanii la rand de vreo 3 ori fiecare dupa care a baut 60 ml ceai, si nu cred ca era flamand pt ca nu trasese la san in gol. Atata timp cat nu plange de foame si creste in greutate mi se pare ok.

Kytana poti sa-i dai dar nu stiu cate picaturi, la Infacol este pipeta aia cu o doza. Lui David i-am dat Sab Simplex preventiv dar tot a avut colici cand a fost sa fie.

Stella eu zic ca-s colici, nici al meu nu se chirceste, se foieste si plange tare, foame nu-i e ca tot asa, laptele curge pana in chiloti.

*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)

Mergi la inceput

Moro, Kytanutz, Mami Ilinca
Sper sa fie totul bine. Eu sunt panicoasa de fel cand vine vorba de ea si nici nu vreau sa-mi inchipui ce-ar fi daca ar pati ceva.

Vitamina C intr-adevar e nasoala. Am gustat-o si eu si mi s-a facut gura punga. Ca sa nu mai zic de glicerina pt curatat in gurita: e dulce la inceput si apoi e cel mai amar lucru pe care l-am gustat. Mi-e mila de ea cand trebuie sa o curat.
Din ce am citit tratamentul implica niste antibiotice foarte puternicr si cele cateva cazuri pe care le-am gasit au tot facut mai multe randuri de antibiotice pt ca nu trecea si virusull capata rezistenta la ele. Mi-e groaza sa-i dau antibiotice de la 6 saptamani
Ma gandesc, daca atatia oameni au virusul, poate nu e nevoie de tratat. De genul cum tot am eu streptococul B, pe care l-am tratat de cateva ori si tot aparea. Pt mine nu implica probleme decat la nastere, in rest, nu ma afecteaza.
Am gasit un caz cu un bb cu acest virus si mamica zicea ca avea scaune verzi. Se cam potriveste cu noi. Faza e ca pe lp sunt ok, sunt moi intr-adevar, dar nu e diaree.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Olivia, iti spun eu pana apare Adriana care sa iti dea mai multe info.
Si Bogdan al ei a avut Klebsiella in kki - se pare ca infectie din spital. Si a facut tratament cu antibiotic(Augmentin 7 zile). El lua in greutate si nu retin sa fi spus de scaune verzi. Si el sa stii ca are secretii si dr a zis ca e normal pentru ca multi nascuti au fara sa insemne ceva. Si ca trec si in cateva luni.

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

OanaNici nu stii cat m-a linistit mesajul tau.

Mergi la inceput

Mami Ilinca, analizele le-am facut la Synevo.

Mergi la inceput