Felicitaaari Elfica! Haide Moro! (36)
Raspunsuri - Pagina 12
Kytana spune:
Mirabela, multumesc de raspuns!
Olivia, ce a zis dr pediatru?
Fetelor, cum imi dau seama daca are nevoie de un nr mai mare la scutece? Nu dati cu pietre, dar nu prea imi dau seama. Daca il strange la burtica? Sau..? mercic!
Acum folosesc Pampers Premium Care, ma gandeam ca de la nr urmator sa iau scutece de la Happi. Folositi vreuna? Cum vi se par? Sar'na
Pinga cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-
tzitziri spune:
Citat: |
Fetelor, cum imi dau seama daca are nevoie de un nr mai mare la scutece? Nu dati cu pietre, dar nu prea imi dau seama. Daca il strange la burtica? Sau..? mercic! Pinga cu Pingu mic Luca -= Love life, live love =- |
Pai..il strange la burtica sau la picioruse raman urme de la elasticul ala.Sau incepe sa se scurga din ele pishu sau sa dea pe afara kk.Sau ii vine cu talie joasa
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
sandy_2008 spune:
Salutare,
Azi am iesit si noi afara pentru 30 de minute...tot tresarae si deschidea ochii...si am facut si caca (nu mai facuse de joi noapte) :) am fost foarte fericita!
Kytana, lasa depresia deoparte. gandeste- te ce frumos va fi atunci cand veti fi impreuna, si mai bine iti faci planuri pentru atunci decat sa te gandesti ce greu este acum. roata se invarteste si nu mai este asa mult pana in decembrie.
eu la baiat la botez am avut un biberon cu lapte muls. dupa ce a terminat popa cu el si l-am imbracat, i-am dat biberonul nasului sa ii dea sa pape si a stat cuminte si a adormit in cele din urma.
va pup
danielabejan spune:
salutare fetele
noi suntem bine pana la urma, nu e racita emma, avem si noi mucisorii pe care ii au toti bebeii la inceput sa elimine secretiile si vocea lui donald a cam disparut de la sine speram sa nu mai revina desi era tare amuzanta cu vocea aia
in schimb inca se screme destul de des si nu pt caca, cum spuneau fetele poate totusi is niste colici mai finutzi
olivia multa sanatate printsesi si sper sa nu fie nici urma de ceea ce ai citit tu pe net
moro_k distractie placuta la botez si poate cine stie de la distr asta se decide bebe sa vina
lulutza sper sa se rezolve cu bn problema cu serviciul, stiu foarte bine cum e sa te macine gandul neajunsurilor knd nu e de lucru, pupici si mult noroc. printesa voastra cum mai este? e totul bn?
sandy felicitari pt cacutza si sa dea domnul sa faca zilnic
mami_ilinca tinem pumnii sa treaca mucii si sa inceapa sa ia din nou 400 g in greutate
mirabela multumesc pt raspuns, tine-ti-o tot asa cumintei si sa nu mai stiti deloc ce is alea dureri de burtica sau orice altceva ce provoaca disconfort
in legatura cu programul lui bebe knd emma nu are dureri de burtica sau vreun puseu se trezeste cam la 3-4 ore de obicei pt masa, uneori se mai trz la 2 ore sau 5 ore ceea ce e foarte rar, noi avem cat de cat un progr mai ales npt la 11-12 schimbat si papa, la 3-4 alta tura si 7-8 alta tura si pe zi uneori continuam in acelasi ritm uneori sta treaza sau mai iesim si mai modificam putin programul, cel mai mult mi-a stat treaza aproape 12 ore de credeam k o iau razna noroc k a fost de la 12 ziua pana pe la 11 si ceva seara, dar chiar m-am ingrijorat rau asa k numai ei stiu de ce au reactii de genul
de mancat uneori mananca ambii sani, uneori doar unul- asta de obicei noaptea k adoarme si nu mai are chef de al doilea, cu ragaitul e mai greu uneori ragaie imediat cum o ridic nici nu ajungem pe umar alteori o tin vreo 20 min si nimic si o las jos, uneori vomita la 5 min dupa ce o las jos alteori o ridic din nou dupa cateva minute si ragaie imediat , iar uneori se intampl sa nu ragaie deloc asa k niciodata nu stim ce urmeaza dupa masa. legat de papa se mai intampla uneori sa goleasca sanii si sa fie nervoasa daca ii dau sanii la molfait degeaba siincepe si isi mananca manutza, scuipa suzeta si tre sa ii fac vreo 30 ml de LP rareori mai bea 60 ml lp dupa san si nici completarea asta nu e zilnica, uneori e nevoie de LP 1-2 pe sapt
sa nu se supere cele pe care nu le-am nominalizat ca nu am deschis casutza separat si am scris din amintiri
kytana daca vrei knd ai timp spune-mi ce ti-ar cam trebui de pe aici sa stiu sa iti spun knd is reduceri bune sa ia al tau,de ex eu mi-am luat bephanen pt fundulet la 100 ml cu 4 lire si pretul normal e de 5-6, am pampers luat nr 2 din vara si acum chiar ma gandeam cu al meu k emma creste destul de rpd si s-ar putea sa ramana vreo 2 baxuri , dar am gasit nr 3+ de la activ fit si e de la 4 kg la 10 si am luat d la mothercare facute in germania si pret super bun fatza de piatza am iesit cu 11 pence pe pampers si in rest e de la 18 la 22 pence un pampers si diverse chestii, dero, hainutze daca e nev, carutz, spune-mi daca vrei cam ce ti-ar trebui aici si knd ma uit pt mine doar ma pot uita si pt tine si knd apare ceva bun te anunt si ii spui la al tau sa ia, daca nu vrei pampers ca marca aici mai e huggies, naty, mamia si am mai uitat care , dar iti pot face o lista cu ce e si ce nu ca sa nu aci prea multe schimbari cu bebe.
noi ne-am mai linistit k familie si speram sa ne linistim definitiv k tare ma streseaza situatiile naspa si nu prea am lapte atunci
pupici si dum placuta si linistita
Kytana spune:
Multumesc Oana, In cazul asta mai merge cu nr. 1 la scutece, la burtica ramane loc suficient iar la bulanase niciun semn ca ar strange
Sandy, cateodata imi este greu cand ma uit la pingu mic si il vad pe pingu mare in el, atunci imi vine asa sa plang ... Dar trebuie sa ma tin bine pepozitii! Tu cand te mulgi ca as vrea si eu sa ma mulg sa pun laptica deoparte.
Pinga cu Pingu mic Luca
Kytana spune:
Multumesc Dani, esti o draguta, ca intotdeauna! Momentan nici eu nu stiu ce sa ii zic sa ia, am tot primit din stanga si din dreapta, incat cred ca le voi lua de aici, cu mine. Singura chestie este ca nu stiu pe nimeni care sa efectueze transport de colete mai departe de Londra. Voi stiti pe cineva? Evident, contra-cost
Ma bucur ca lucrurile au intrat pe fagasul cel bun si ca micuta Emma are doar mucisori. Ai sa vezi ca va fi din ce in ce mai bine!
Pinga cu Pingu mic Luca
Olivette spune:
Am vorbit cu pediatra, mi-am facut si programare marti, ca maine nu este in clinica. Mi-a zis ca daca starea ei e buna, nu are febra, nu vomita, nu se vaita de burta (aici e cam greu sa-mi dau seama ca sunt si colicii) sa nu sarim in seara asta pe ea cu antibiotice si sa astept sa ne vedem. A zis ca maine chiar daca nu e in clinica o sa verifice rezultatele si ma suna dupa ce vede si ea despre ce e vorba.
Din ce am inteles bacteria asta se ia din spital, asa ca daca am stat 6 saptamani asa, mai am rabdare 2 zile.
Pup toate fetele si scuze ca nu nominalizez, dar sunt cu pitica in brate, doarme pe mine :)
Olivette spune:
Am vorbit si cu dna Musat si mi-a zis ca din cauza acestei bacterii e si problema alaptarii, ca pitica e slabita si nu are forta sa traga. Adevarul e ca ea suge, adoarme, o trezesc o pun la celalalt san, suge, adoarme, iar o trezesc si bea si lp. M-am muls intr-o dimineata dupa ce supsese ea si am scos 60 ml, deci nu golise sanii. Lp bea ca ii curge usor, nu trebuie sa munceasca pt el.
Kytana spune:
Ce mult ma bucur Olivia ca pari mai linistita! Ai sa vezi ca va fi bine, cu ajutorul Celui de Sus
Apropo de dna. Musat, va avea loc o conferinta cu intrarea libera despre alaptare si un workshop foarte interesant:
ZILELE SANATATII CUPLULUI-ZILELE ALAPTARII
- in data de 26 Octombrie 2012 orele 9:30 -15:30, la Biblioteca Academiei Romane, amfiteatrul I.E Radulescu, Calea Victoriei nr. 125. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti pe attctconferinte@gmail.com, in vederea participarii.
Va participa si Prof. Dr. Gheorghe Peltecu si alti profesionisti de marca care vor vorbi despre nasterea sanatoasa, ingrijirile perinatale, situatii care necesita urgenta interventie si alte subiecte de interes pentru Mama & Copil.
Sounds so good to me!
Eu una imi doresc teribil sa merg dar nu pot pt ca nu am cum sa ma descurc cu pingu neavand carucior.Eu va sfatuiesc sa mergeti. Ce ziceti, va tenteaza?
Pinga cu Pingu mic Luca
Olivette spune:
Kytanutz, m-ar tenta sa merg, dar pitica e dependenta de mine si chiar nu vreau sa o las singura. cat despre Peltecu mi-au fost suficiente experientele pe care le-am avut cu el in timpul sarcinii. Daca ramaneam la el probabil nasteam la 31s cand mi s-a deschis colul, ca el mi-a spus ultima data cand am fost ca la col nu se uita decat daca sunt antecedente de sarcini pierdute din cauza deschiderii colului. Deci trebuia sa pierd niste sarcini inainte ca sa se uite la col. Si acum ma felicit ca am renuntat la el. Imi pare rau doar ca am dat peste 5000 lei in 7 luni cat am fost la el. Cu banii astia nasteam la privat. Asta e, noi sa fim sanatosi!