tuseste

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nu sunt la curent cu investigatiile imagistice pulmonare, altele in afara de radiografie
edit ca sa justific de ce am zis nu ecografie: stiu ca ea este efectuata in majoritatea cazurilor pentru embolii pulmonare, ceeace nu e cazul la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Siropul de ridiche neagra e foarte bun, pentru noi e singurul sirop eficient din toate incercate pana acuma, inclusiv ceaiul de ceapa. Eu tin ridichea la macerat cam 24 de ore la temperatura camerei dupa care strecor siropul si-l pun la frigider. Fetita mea e foarte des cu tuse in sezonul rece si mai ales dupa intrarea in colectivitate si eu am mare incredere in siropelul asta si in plus, e foarte bun si pentru imunitate. Am o cunostita care s-a vindecat de astm bronsic dupa o cura indelungata de sirop de ridiche, deci il recomand cu toata increderea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

cum va dati seama de la o tuse daca are pneumonie interstitiala sau nu? ca si a mea tuseste de vreo sapt. si dr de fam. a ascultat-o la plamani si n-are nimic. daca ar fi pneumonie ar face febra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

roxanaz ieri a tusit de vreo 6 ori ..tuseste repetat ,adica cateva secunde(asta de la amiaza pana seara atat am auzit eu)
azi dimineata a tusit de cateva ori cans s-a trezit,asta noapte a facut putin febra,pana in 38,
ma ingrijoreaza ca nu suporta lumina mai puternica,sta afara ,se uita la geam atat timp cat nu bate soarele ..azi am mers la alt medic,a zis ca nu se asculta dar are secretii undeva la nivelul gatului si mi-a dat celodyne si biosept ca sa nu coboare la plamani
am incercat sa-i dau sa manance ceva si ii vine sa vomite ,si are si cearcane :(
vedem cum merge cu noul tratament ...

ramonik pneumonia interstitiala nu se vede decat daca faci raza..
si da face febra

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/

Mergi la inceput

ceclodyne,scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

poate vomita de la antibiotic, dar da, cu starea asta generala proasta e o infectie sigur.
sanatate!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

poate vomita de la antibiotic, dar da, cu starea asta generala proasta e o infectie sigur.
sanatate!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

multumesc
nu i-am fost dat inca antibioticul ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

al meu nu a facut febra la pneumonia interstitiala cref ca deaia au si zis ca e atipica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Nu se face intotdeauna febra la penumonie, eu sunt patita, de asta zic. Penumonia interstitiala de obicei se vede decat la radiologie, nu se aude la stetoscop, cel putin asta mi-a zis mie medicul pediatru.

Mergi la inceput

nu stiu ce sa zic..ai mei de fiecare data cand au avut pneumonie au facut febra,,asa mi-am si dat seama ca ceva e in neregula ..ca daca nu facea febra de unde era sa stiu ca copilul trebuie investigat?pentru ca ii curge nasul sau tuseste ?astea la ei sunt doar simple raceli care le tratez cu siropuri usoare,nici medicul macar nu imi da altceva cand vede ca nu face febra si nu se asculta la plamani ...
abia cand vede ca fac febra il trece pe antibiotic sau cere sa se faca analize,raza ..
aseara a facut 39 cu 1,azi iar merg la medic ..a inceput sa ii curga si nasul,muci verzi ..e ciudata tare viroza asta
cred ca voi merge si la un ORL sa vad daca nu cumva nu e si o otita ...

)vreau sa va mai rog sa-mi spuneti daca aveti vreo idee de cum i-as putea da fetitei calciu carbonic?nu vrea sa il ia asa simplu(are diaree...:(

Mergi la inceput