tuseste

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

pai si atunci cum descoperi daca are pneumonie sau nu? daca tuseste fac musai radiografie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

Ramonika eu spun ca daca ar avea o infectie ceva,pneumonie, ar face febra ..altfel eu nu stiu ce sa-ti spun ,dar cred ca nu ar trebui sa-l radiezi daca numai tuseste

astept o idee ceva de cum sa combin calciul carbonic..am incercat cu smecta,e ok?dar si asa ii vine rau:(

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

oana, la fetita mea a functionat foarte bine smecta, biotics baby sau linex baby. smecta pus in lapte, ca nu-i placea preparat cu apa, e cam nisipos, nici mie nu mi-ar placea sa inghit asa ceva. linex nu are nici-un gust/culoare dupa prepararea cu apa, e usor de administrat. iar biotics are gust de portocale, daca nu ma insel...
iar are probleme cu stomacul fetita ta ? acum ceva timp tot asa povesteai, banuiai ca e de la struguri...
ce alte simptome are, pe langa diaree ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pneumonia nu este obligatoriu insotita de febra!
Ramonika - numai medicul poate diagnostica pneumonia. mama nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanap85
)vreau sa va mai rog sa-mi spuneti daca aveti vreo idee de cum i-as putea da fetitei calciu carbonic?nu vrea sa il ia asa simplu(are diaree...:(

nu e musai sa ia calciu carbonic!
smecta e foarte ok. si debridat. cate scaune a avut azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

Corina ii dau si smecta si biotics ,si hidrasec am sa incep de astazi sa-i dau;totusi macar un varf de cutit de calciu carbonic voi incerca sa-i pun in smecta,dimineata, cu lingurita pe stomacul gol i-am dat ,cu chiu cu vai a luat pana la urma,nu tot dar cat de cat..
insa isi face greata..
nu ,nu e de la struguri de data asta:) ..d-na dr spunea ca este o enterocolita...
roxanaz ,ieri dupa amiaza a inceput sa faca scaune proaste,a facut doar 2 dar apoase ,cu bucatele de legume asa nedigerate ,iar burta ii bolboroseste si cand face se aude exact asa cum se aude cand fac bebelusii cand fac scaun cu stropi...
cu regimul ff greu ,vine cu sticluta dupa mine si striga papa ,vrea lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

Oana, eu cand am avut probleme cu baietelul meu (tot asa diaree, dar de la campylobacter), mi-a recomandat dr. un lapte praf speical pentru copii cu diaree (lapte delactozat parca, dar nu retin daca asta e termenul corect). I-am dat atunci NH25 de la Humana (sper ca am retinut corectdenumire) si mucilagiu de orez + tratament cu antibiotic (am scris parca la un alt topic al tau).

Acuma, baiatul meu avea atunci 5 luni,astfel ca nu stiu in ce masura te ajuta aceste informatii. Oricum daca spui ca face scaune apoase, trebuie sa ai foarte mare grija cu hidratarea. La analizele de laborator ce ti-au spus? Ce a iesit?

Sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanap85

Corina ii dau si smecta si biotics ,si hidrasec am sa incep de astazi sa-i dau;totusi macar un varf de cutit de calciu carbonic voi incerca sa-i pun in smecta,dimineata, cu lingurita pe stomacul gol i-am dat ,cu chiu cu vai a luat pana la urma,nu tot dar cat de cat..
insa isi face greata..
nu ,nu e de la struguri de data asta:) ..d-na dr spunea ca este o enterocolita...
roxanaz ,ieri dupa amiaza a inceput sa faca scaune proaste,a facut doar 2 dar apoase ,cu bucatele de legume asa nedigerate ,iar burta ii bolboroseste si cand face se aude exact asa cum se aude cand fac bebelusii cand fac scaun cu stropi...
cu regimul ff greu ,vine cu sticluta dupa mine si striga papa ,vrea lapte

da-i lapte fara lactoza, se gaseste in supermarket sau farmacii (cred ca are in denumire prescurtarea HA ? nu mai stiu...)
mucilagiu de orez
supa de morcovi
orez fiert
ceai de menta
paine prajita
mar copt

ai idee, iar s-a jucat cea mica pe langa gard, in zona unde isi creste vecinul gainile ?

Mergi la inceput