imunitate...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Eu tocmai ce am fost la pediatru si am primit o schema de imunizare oarecum axata pe aparatul respirator. Si copilul meu raceste usor in gat si tuseste cate 2 sapt.
Schema pt copil e asa:
First Defense 1 luna, apoi Baraka (cred ca sunt pastile/drajeuri)1 luna sau Imunoprotect daca nu poate inghiti Baraka si apoi Esberitox inca 1 luna.
Acum suntem la a doua sticla de First Defense. Nu cred ca ii dau mai mult de doua sticle, desi nu ii ajung pentru 1 luna. Se dau cate 5ml de 3 ori pe zi, iar sticla are 118ml.
Si anul trecut i-am dat tot doua sticle de First Defense si a trecut cu bine iarna, cativa muci, febra doar cate 1 zi, fara complicatii. Tusea persista, dar trece pana la urma. Nu am ajuns la bronhovaxom sau altele, cred, mai tari.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Daca se poate,imi spui numele pediatrului,ca am o banuiala ;-) ( e de bine,nu te speria )

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruta1 spune:

si noi am inceput gradi, grupa mijlocie; pana acum nu i-am dat nimic de imunitate, si a fost ok; a racit nici mai mult nici mai putin decat racea si inainte; poate am fost noi norocosi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali

CorinaDani poti sa-mi spui te rog daca a avut eruptii si in palme?Juniorul meu a avut o eruptie asemanatoare acum 2 saptamani. Sambata febra si duminica a aparut eruptia.La urgenta a fost suspectat de scarlatina ( a avut gatul rosu f tare) si a primit antibiotic (fara exudat).Dupa 2 zile de antibiotic am fost din nou la control si s-a observat ca eruptia se retrage deci era exclus sa fie scarlatina dar am primit antibiotic inca 5 zile.Oricum va trebui sa-i fac un exudat sa fiu eu linistita.

Culmea e ca acum ,dupa 2 saptamani,se decojeste pielea in palme in locul unde a avut eruptia.

ali
Mama fericita de Andrei (20.06.2008)

La noi asa s-a manifestat boala gura mana picior, dar a avut bubite f. dureroase si in gura si pe talpi. I s-a decojit pielea aproape o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Citat:
citat din mesajul lui ali

CorinaDani poti sa-mi spui te rog daca a avut eruptii si in palme?Juniorul meu a avut o eruptie asemanatoare acum 2 saptamani. Sambata febra si duminica a aparut eruptia.La urgenta a fost suspectat de scarlatina ( a avut gatul rosu f tare) si a primit antibiotic (fara exudat).Dupa 2 zile de antibiotic am fost din nou la control si s-a observat ca eruptia se retrage deci era exclus sa fie scarlatina dar am primit antibiotic inca 5 zile.Oricum va trebui sa-i fac un exudat sa fiu eu linistita.

Culmea e ca acum ,dupa 2 saptamani,se decojeste pielea in palme in locul unde a avut eruptia.

La noi asa s-a manifestat boala gura mana picior, dar a avut bubite f. dureroase si in gura si pe talpi. I s-a decojit pielea aproape o luna.

Noi nu am avut nimic in gura si nici in talpi.Nici nu l-a durut nimic...nici macar gatul care era foarte rosu.
Chestia mai nasoala e ca inca raguseste si are inca tuse seaca.Nu stiu ce sa-i mai dau sa scapam de laringita asta.Am ramas cu o teama dupa ce am ajuns intr-o noapte la urgente cu tuse sufocanta...

Mergi la inceput