imunitate...
Raspunsuri - Pagina 3
Alex@Sara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Eu tocmai ce am fost la pediatru si am primit o schema de imunizare oarecum axata pe aparatul respirator. Si copilul meu raceste usor in gat si tuseste cate 2 sapt. Schema pt copil e asa: First Defense 1 luna, apoi Baraka (cred ca sunt pastile/drajeuri)1 luna sau Imunoprotect daca nu poate inghiti Baraka si apoi Esberitox inca 1 luna. Acum suntem la a doua sticla de First Defense. Nu cred ca ii dau mai mult de doua sticle, desi nu ii ajung pentru 1 luna. Se dau cate 5ml de 3 ori pe zi, iar sticla are 118ml. Si anul trecut i-am dat tot doua sticle de First Defense si a trecut cu bine iarna, cativa muci, febra doar cate 1 zi, fara complicatii. Tusea persista, dar trece pana la urma. Nu am ajuns la bronhovaxom sau altele, cred, mai tari. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Daca se poate,imi spui numele pediatrului,ca am o banuiala ;-) ( e de bine,nu te speria )
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
andruta1 spune:
si noi am inceput gradi, grupa mijlocie; pana acum nu i-am dat nimic de imunitate, si a fost ok; a racit nici mai mult nici mai putin decat racea si inainte; poate am fost noi norocosi..
Lillo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali CorinaDani poti sa-mi spui te rog daca a avut eruptii si in palme?Juniorul meu a avut o eruptie asemanatoare acum 2 saptamani. Sambata febra si duminica a aparut eruptia.La urgenta a fost suspectat de scarlatina ( a avut gatul rosu f tare) si a primit antibiotic (fara exudat).Dupa 2 zile de antibiotic am fost din nou la control si s-a observat ca eruptia se retrage deci era exclus sa fie scarlatina dar am primit antibiotic inca 5 zile.Oricum va trebui sa-i fac un exudat sa fiu eu linistita. Culmea e ca acum ,dupa 2 saptamani,se decojeste pielea in palme in locul unde a avut eruptia. ali Mama fericita de Andrei (20.06.2008) |
La noi asa s-a manifestat boala gura mana picior, dar a avut bubite f. dureroase si in gura si pe talpi. I s-a decojit pielea aproape o luna.
ali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lillo
La noi asa s-a manifestat boala gura mana picior, dar a avut bubite f. dureroase si in gura si pe talpi. I s-a decojit pielea aproape o luna. |
Noi nu am avut nimic in gura si nici in talpi.Nici nu l-a durut nimic...nici macar gatul care era foarte rosu.
Chestia mai nasoala e ca inca raguseste si are inca tuse seaca.Nu stiu ce sa-i mai dau sa scapam de laringita asta.Am ramas cu o teama dupa ce am ajuns intr-o noapte la urgente cu tuse sufocanta...