imunitate...
Raspunsuri - Pagina 2
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Puteti crede ca am scapat fara nicio reteta pentru antibiotic?? |
asa era si normal . felicitari medicului si sanatate iepurasului mic!
CorinaDani spune:
citat din mesajul lui x_ggg Si noi am inceput gradinita. Cu succes, prima raceala dupa 1 luna Duminica a facut febra puternica, 39.9, care a tinut pana luni pe la pranz. Ceda la antitermice, dar in 2-3 ore crestea la loc. De ieri nu a mai facut febra, nu are muci, diaree, doar o congestie nazala. Am fost la 3 doctori si asta am capatat: - 3 doze de oscilo / zi/2 zile la debut de boala, apoi 1 tub pe saptamana - Imunice, siropel pe baza de plante pentru imunitate, 2.5 ml, de 3 ori pe zi, pana la primavara - vitamina C(10 pic/zi) si vitamina D3(5 pic/zi). Puteti crede ca am scapat fara nicio reteta pentru antibiotic?? Noi avem 3 ani si cam 16.5-17 kg, 101 cm. -------------------------------------------- Rares-Costin 4 oct 2009 |
iac-asa a facut si fii-mea, de sambata, ca sa constat ieri seara ca i-a aparut o eruptie pe corp, cu siguranta e o boala d-asta noua si ciudata, de care n-am auzit (pare a fi roseola, dupa simptome).
asa ca iti recomand sa urmaresti si posibile semne de eruptie la nivelul pielii...la fetita mea au mai fost urmatoarele simptome : dureri la nivelul gleznei si incheietura mainii, congestie oculara (se tot freca la un ochisor si avea pleoapele usor umflate), ganglionii de sub mandibula usor mariti, gatul usor iritat, dar nu cu aspect de "rosu in gat", plus o foarte usoara secretie nazala, transparenta.
azi vad ca e ok, si-a revenit complet, e vesela, vioaie, mananca, pana si ochisorii si-au revenit la aspectul de dinainte, nu mai sunt "blegosi".
x_ggg spune:
Corina, sa stii ca al meu a avut Roseola inainte de 1 an..stiu ca radeam cu fetele de la odiseea unde eram ca parca se molipseau online picii, multi au facut in perioada respectiva, si tot febra inainte, dar nu chiar asa mare.
Il tin acasa pana luni tocmai in ideea sa nu fie vreo boala a copilariei si sa nu fie probleme la gradi dupa aceea.
El e vesel acum, doar fornaie si sforaie
nikol24 spune:
M am gandit si eu la ceva natural,nu prea sunt de acord cu tot felul de siropele pe care ni le a dat pediatra de a lungul timpului.
Ma intrebam daca stiti cumva ceva pentru imunitate care intra in lista de compensate(ca sa nu zic gratuite ca poate este prea mult) si va intreb asta ca sa cer direct atunci cand metg la doctor pentru ca mai nou la pediatra noastra trebuie sa facem programare cu 24 de h inainte si nu as vrea sa fac un drum degeaba si sa ma aleg cu o reteta de 100 ron asa cum are obiceiul
Va multumesc
Celena2 spune:
La noi osccilo n-a avut absolut nici un efect (ba din contra, as putea spune ca i-a accentuat starea de rau). Folosim cu succes pt. muci, inca de la primele semne Coryzalia (homeopat), in prima zi din ora in ora sau la 2 ore (nu mai mult de 6 pastile/zi. Rezultate vizibile a avut si Infant Flu shields e un siropel cu echinaceea pe care i-l dadeam atat preventiv cat si la primele semne de raceala. 10 zile pe luna (in lunile de iarna) Bion 3 Jr., anul trecut i-am dat 30 zile cf. prospect la inceputul lunii sept. si n-am avut treaba pina in primavara. Dar cred ca se administreaza la copii ceva mai maricei, parca de la 4 ani in sus..... La Bronhovaxon am renuntat pe la 3 ani, la indicatiile pediatrei, efectele negative sunt mult mai multe decat beneficiile pe care le aduce vaccinul. Adevarul e ca pe la 3 ani, tin minte ca abia facusem tratamentul cu Bronhovaxon si mi-a facut o pneumonie de toata frumusetea, cu branula si tot tacamul, asa ca amm renuntat sa-l administrez de pomana. La fel am patit dupa ce i-am dat Colostru cu probiotice, dupa tratament mi-a facut o chestie urata cu febra mare care nu ceda la nimic, mers la spital, diagnostic (chipurile) rosu in gat.....
ali spune:
CorinaDani poti sa-mi spui te rog daca a avut eruptii si in palme?Juniorul meu a avut o eruptie asemanatoare acum 2 saptamani. Sambata febra si duminica a aparut eruptia.La urgenta a fost suspectat de scarlatina ( a avut gatul rosu f tare) si a primit antibiotic (fara exudat).Dupa 2 zile de antibiotic am fost din nou la control si s-a observat ca eruptia se retrage deci era exclus sa fie scarlatina dar am primit antibiotic inca 5 zile.Oricum va trebui sa-i fac un exudat sa fiu eu linistita.
Culmea e ca acum ,dupa 2 saptamani,se decojeste pielea in palme in locul unde a avut eruptia.
CorinaDani spune:
citat din mesajul lui ali CorinaDani poti sa-mi spui te rog daca a avut eruptii si in palme?Juniorul meu a avut o eruptie asemanatoare acum 2 saptamani. Sambata febra si duminica a aparut eruptia.La urgenta a fost suspectat de scarlatina ( a avut gatul rosu f tare) si a primit antibiotic (fara exudat).Dupa 2 zile de antibiotic am fost din nou la control si s-a observat ca eruptia se retrage deci era exclus sa fie scarlatina dar am primit antibiotic inca 5 zile.Oricum va trebui sa-i fac un exudat sa fiu eu linistita. Culmea e ca acum ,dupa 2 saptamani,se decojeste pielea in palme in locul unde a avut eruptia. ali Mama fericita de Andrei (20.06.2008) |
nu, in palme nu a avut si practic a doua zi deja se retrasesera petele. nici acum nu stiu ce a avut, pentru ca la medic am ajuns abia vineri, cand nu mai avea nici febra, nici petele pe corp. avea insa o frumusete de laringita sau cam asa ceva, ca au mers bunicii la medic cu fetita, eu nu am putut deloc sa ma invoiesc de la serviciu , asa ca nu stiu ce scria pe reteta, a ramas la farmacie. pentru ca vocea era deja ragusita si dupa ce tusea (se auzea haraitul secretiilor in piept) scuipa o secretie vascoasa verzuie, d-na dr. a considerat ca este cazul de antibiotic, asa ca i-a dat klabax, pe care fetita cu greu il inghite, are gust rau si ii vine sa vomite...
ali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui CorinaDani
nu, in palme nu a avut si practic a doua zi deja se retrasesera petele. nici acum nu stiu ce a avut, pentru ca la medic am ajuns abia vineri, cand nu mai avea nici febra, nici petele pe corp. avea insa o frumusete de laringita sau cam asa ceva, ca au mers bunicii la medic cu fetita, eu nu am putut deloc sa ma invoiesc de la serviciu , asa ca nu stiu ce scria pe reteta, a ramas la farmacie. pentru ca vocea era deja ragusita si dupa ce tusea (se auzea haraitul secretiilor in piept) scuipa o secretie vascoasa verzuie, d-na dr. a considerat ca este cazul de antibiotic, asa ca i-a dat klabax, pe care fetita cu greu il inghite, are gust rau si ii vine sa vomite... Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
Lui Andrei i s-a umflat pielea pe exteriorul palmelor, parca zgrabuntele apareau de sub carnita...si palmele a observat el ca erau rosii.A avut peste tot pe corp si da si la noi a doua zi a inceput sa se retraga.
Daca iti zic ca si la el s-a manifestat cu laringita....o tuse seaca si raguseala de abia avea voce.Si avea secretii undeva pe fundal dar nasul nu a curs.L-am mai dres cu prospan-sirop de iedera si homeovox dar inca si acum mai are probleme din cand in cand.
Am mai incercat si un sirop gemoterapic de la Plantextract-Polygemma tuse.Nici nu stiu ce sa mai fac.... si colac peste pupaza dupa un concediu de cateva zile in Bucovina mai are si scaunul moale.Nu m-am speriat la inceput ca am zis ca e doar unul pe zi si am incercat sa-l dreg cu branza, cascaval si putin regim dar de ieri am recurs la smecta.
CorinaDani spune:
la fetita mea nu au existat probleme cu burtica. pentru tuse d-na dr. i-a dat stodal.
sa fie de vina schimbarea de mediu, a baut/mancat ceva nou ? pe durata tratamentului cu antibiotic, i-ai dat ceva pentru protectia florei intestinale ?
pentru burtica deranjata e bun si linex.
ali spune:
citat din mesajul lui CorinaDani la fetita mea nu au existat probleme cu burtica. pentru tuse d-na dr. i-a dat stodal. sa fie de vina schimbarea de mediu, a baut/mancat ceva nou ? pe durata tratamentului cu antibiotic, i-ai dat ceva pentru protectia florei intestinale ? pentru burtica deranjata e bun si linex. Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
Eu banuiesc o prajitura mancata...foarte buna dar.... problema cu scaunul a aparut a doua zi dupa ce a mancat-o.
Am folosit biotics in perioada de antibiotic si dupa ce am terminat inca cateva zile...Sper sa se termine azi cu asta.
Pentru toate fetele daca credeti ca va juta cititi aici www.gemoterapie.ro/home/articole-sponsori-argh/208-gemoterapice-gama-polygemma-si-sanatatea-aparatului-respirator.html" target="_blank">http://www.gemoterapie.ro/home/articole-sponsori-argh/208-gemoterapice-gama-polygemma-si-sanatatea-aparatului-respirator.html