Burtici de mai-iunie 2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 15
mcoca spune:
OOoo da, cand stie exact ce vrea e simplu. a mea nu isi doreste nimic. Habar nu am ce o sa-i iau de sarbatori.
Vicky si Printzesone
simcri spune:
Buna dimineata burtici
Felicitari tuturor fetelor pentru vestile bune
Eu astazi ma duc la doctor sa vedem ce ne spune, pierderi tot mai sunt, e cam ciudat, o zi fara nimic apoi paf apare, apoi iar nimic apoi iar apare, chiar nu-mi dau seama unde e problema, crampe nu mai am de ceva timp, greturi nu am, de fapt n-am avut niciodata...
Ufff sper sa fie totul bine sa pot intra si eu in randul burticilor vesele
VIOIKA76 spune:
Asa e si Dragos, nu are preferinte ,deci avem noroc ,le luam ce credem noi ca le-ar place.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum11+
VIOIKA76 spune:
Simcri pierderi mai am si eu ,nu scap de ele ,tot bej,fir-ar ,dar daca a zis gineco ca nu sunt de la uter m-am mai linistit ,o fi ceva pe la col ,ma mai duc inca o data sa-mi verifice colul sa vedem ce e ,e bine ca e col inchis si lung.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum11+
simcri spune:
Mie de cand sunt burtica nu mi-a mai facut niciun examen, doar ecografii, sa vedem ce imi spune azi si poate o sa-mi faca si un examen.
mcoca spune:
Simcri, e doctorita ta ginecoloaga, la care mergi d emai mult timp? ale mele, si gineco, si obstetriciana imi fac control la masa intotdeauna.
Tu cu simptomele de sarcina cum stai?
Vicky si Printzesone
flafi spune:
Felicitari Vio, ma bucur ca totul e ok :)
La noi sansele sunt mari sa fie baietel, dar nu a vrut sa se pronunte sigur. Si mie imi era frica de risc crescut din cauza varstei, dar se pare ca nu e cazul.
simcri- si eu am doar eco (ma rog si analizele de tot felul)Bafta la doctor, sa te intorci cu vesti bune.
Sa aveti zi usoara :)
12+
simcri spune:
E singura doctorita la care am mers, si asta de foarte putin timp, imediat dupa UM cand am facut toate controalele care cica sunt ok, mi-a zis ca is la ovulatie deci sa-i dau bataie, si asta a fost am devenit burtica, m-am reintors la ea pentru ca aveam dureri destul de mari si testul iesise pozitiv deci ma gandisem la extrauterina, dar era unde trebuie, si atunci m-a programat pe 14 noimebrie pentru declaratie, dar apoi au aparut pierderile si m-am reintors dar de fiecare data mi-a facut doar eco, fara control, oricum un pic imi da senzatia ca ii cam spun eu ce vreau de la ea
mcoca spune:
Flafi, felicitari si tie!! Cand te aud cu varsta imi vine sa te iau la bataie :). eu cred ca sunt decanul de varsta aici.
La Maya aveam varsta ta, si mi-a iesit 1/3600 riscul. Acum da, sunt cu morcoveatza.
Vicky si Printzesone
flafi spune:
Vicky, nu conteaza ce credem noi de varsta, crede-ma nu ma simt batrana, dar daca te uiti pe graficele de risc, dupa 29 incepe sa urce perpendicular.
12+