Burtici de mai-iunie 2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

OOoo da, cand stie exact ce vrea e simplu. a mea nu isi doreste nimic. Habar nu am ce o sa-i iau de sarbatori.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Buna dimineata burtici

Felicitari tuturor fetelor pentru vestile bune
Eu astazi ma duc la doctor sa vedem ce ne spune, pierderi tot mai sunt, e cam ciudat, o zi fara nimic apoi paf apare, apoi iar nimic apoi iar apare, chiar nu-mi dau seama unde e problema, crampe nu mai am de ceva timp, greturi nu am, de fapt n-am avut niciodata...
Ufff sper sa fie totul bine sa pot intra si eu in randul burticilor vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Asa e si Dragos, nu are preferinte ,deci avem noroc ,le luam ce credem noi ca le-ar place.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Simcri pierderi mai am si eu ,nu scap de ele ,tot bej,fir-ar ,dar daca a zis gineco ca nu sunt de la uter m-am mai linistit ,o fi ceva pe la col ,ma mai duc inca o data sa-mi verifice colul sa vedem ce e ,e bine ca e col inchis si lung.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum11+

Mergi la inceput

Mie de cand sunt burtica nu mi-a mai facut niciun examen, doar ecografii, sa vedem ce imi spune azi si poate o sa-mi faca si un examen.

Mergi la inceput

Simcri, e doctorita ta ginecoloaga, la care mergi d emai mult timp? ale mele, si gineco, si obstetriciana imi fac control la masa intotdeauna.
Tu cu simptomele de sarcina cum stai?

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Felicitari Vio, ma bucur ca totul e ok :)
La noi sansele sunt mari sa fie baietel, dar nu a vrut sa se pronunte sigur. Si mie imi era frica de risc crescut din cauza varstei, dar se pare ca nu e cazul.
simcri- si eu am doar eco (ma rog si analizele de tot felul)Bafta la doctor, sa te intorci cu vesti bune.

Sa aveti zi usoara :)

12+

Mergi la inceput

E singura doctorita la care am mers, si asta de foarte putin timp, imediat dupa UM cand am facut toate controalele care cica sunt ok, mi-a zis ca is la ovulatie deci sa-i dau bataie, si asta a fost am devenit burtica, m-am reintors la ea pentru ca aveam dureri destul de mari si testul iesise pozitiv deci ma gandisem la extrauterina, dar era unde trebuie, si atunci m-a programat pe 14 noimebrie pentru declaratie, dar apoi au aparut pierderile si m-am reintors dar de fiecare data mi-a facut doar eco, fara control, oricum un pic imi da senzatia ca ii cam spun eu ce vreau de la ea

Mergi la inceput

Flafi, felicitari si tie!! Cand te aud cu varsta imi vine sa te iau la bataie :). eu cred ca sunt decanul de varsta aici.
La Maya aveam varsta ta, si mi-a iesit 1/3600 riscul. Acum da, sunt cu morcoveatza.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Vicky, nu conteaza ce credem noi de varsta, crede-ma nu ma simt batrana, dar daca te uiti pe graficele de risc, dupa 29 incepe sa urce perpendicular.

12+

Mergi la inceput