Burtici de mai-iunie 2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Flafi, nu ma uit :). Las, ce sa-mi fac sange rau. Eu as vrea sa fac amnio. Sa vedem acum, ca aici e cam complicat sa faci la cerere (desi eu sunt dispusa sa o platesc si etc).

Simcri, ok, de aia nu iti face decat eco, ca te-a vazut inainte. E ok :). Acum spune de simptome :). la cat mergi, sa tinem pumnii?

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Uff acum alt stress trebuie sa ma gandesc la riscul datorat varstei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Fete nici eu nu ma simt batrana ,si totusi statisticile astea imi baga cate un cutit in inima.
Cat despre control eu trebuie sa-l cer ca gineco e asa de aglomerat ca ar vrea doar o procedura ,ori eco ori control.E clar ca e ceva la col la mine.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Nu te gandi!! Sunt doar statistici. Totul e bine :)

Citat:
citat din mesajul lui simcri

Uff acum alt stress trebuie sa ma gandesc la riscul datorat varstei

vio- nu iti poti face programare pentru amandoua? Ca nu vad de ce trebuie sa stai stresata.
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Simcri, ok, de aia nu iti face decat eco, ca te-a vazut inainte. E ok :). Acum spune de simptome :). la cat mergi, sa tinem pumnii?

Vicky si Printzesone

Pai simptome nu am, adica nu am greturi nu am avut niciodata, sanii sunt mai umflati,imi cam ies din sutiene, nu ii aveam mici nici inainte dar acum sotul e si mai incantat si am constatat ca am cam slabit, am avut la inceput crampele si acum sunt pierderile, daca n-ar fi astea nici n-as zice ca is burtica.
Acum la 1 am programare, sper sa fie bine

Mergi la inceput

Ok, daca sanii sunt batosi, totul e ok :). Te asteptam cu vesti bune!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Buna ziua, dragelor.
Am fost si eu aseara la un control ( la alt medic, la al meu merg saptamana viitoare), si a fost foarte amuzant. Copilul dansa incontinuu, la un moment dat se scarpina intre picioare, si pana i-a listat poza s-a aruncat cu capul in jos si s-a intos cu spatele.
Foarte-foarte fain!
Astazi de dimineata am donat si eu sange pentru dublu test si saptamana viitoare o sa merg pentru masuratori. S-a uitat lung la mine medicul aseara ca am 33 de ani...
Felicitari, Vio pentru eco. O intrebare indiscreta: esti din 76?

11+

Mergi la inceput

Mony felicitari pentru micul dansator!

Cu varsta, eu ma consolez ca bunica mea materna a facut primul copil la 32 de ani si pe al doilea la 36 ... Bunica mea era nascuta in 1912 .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Mony felicitari pentru micul dansator!

Cu varsta, eu ma consolez ca bunica mea materna a facut primul copil la 32 de ani si pe al doilea la 36 ... Bunica mea era nascuta in 1912 .

Vicky si Printzesone

Vorba aceea: nu conteaza daca e dansator sau dansatoare, dar SANATOASA sa fie! tare mi-as dori fetita! dar nu e musai.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Felicitari Mony :) Sa fie sanatos (a) si fericit(a)!

Pai ce are daca ai 33 de ani?
Personal ma bucur sa aud ca sunteti trecute de 30, la cate mi-au auzit mie urechile in ultimii ani legat de faptul ca nu am copii ... si mai ales dupa ce am trecut pragul de 30

La voi a inceput sa se vada burtica?

12+

Mergi la inceput