Burtici de mai-iunie 2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
mcoca spune:
Flafi, nu ma uit :). Las, ce sa-mi fac sange rau. Eu as vrea sa fac amnio. Sa vedem acum, ca aici e cam complicat sa faci la cerere (desi eu sunt dispusa sa o platesc si etc).
Simcri, ok, de aia nu iti face decat eco, ca te-a vazut inainte. E ok :). Acum spune de simptome :). la cat mergi, sa tinem pumnii?
Vicky si Printzesone
VIOIKA76 spune:
Fete nici eu nu ma simt batrana ,si totusi statisticile astea imi baga cate un cutit in inima.
Cat despre control eu trebuie sa-l cer ca gineco e asa de aglomerat ca ar vrea doar o procedura ,ori eco ori control.E clar ca e ceva la col la mine.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum11+
flafi spune:
Nu te gandi!! Sunt doar statistici. Totul e bine :)
Citat: |
citat din mesajul lui simcri Uff acum alt stress trebuie sa ma gandesc la riscul datorat varstei |
vio- nu iti poti face programare pentru amandoua? Ca nu vad de ce trebuie sa stai stresata.
12+
simcri spune:
citat din mesajul lui mcoca Simcri, ok, de aia nu iti face decat eco, ca te-a vazut inainte. E ok :). Acum spune de simptome :). la cat mergi, sa tinem pumnii? Vicky si Printzesone |
Pai simptome nu am, adica nu am greturi nu am avut niciodata, sanii sunt mai umflati,imi cam ies din sutiene, nu ii aveam mici nici inainte dar acum sotul e si mai incantat si am constatat ca am cam slabit, am avut la inceput crampele si acum sunt pierderile, daca n-ar fi astea nici n-as zice ca is burtica.
Acum la 1 am programare, sper sa fie bine
mcoca spune:
Ok, daca sanii sunt batosi, totul e ok :). Te asteptam cu vesti bune!
Vicky si Printzesone
mony_omv spune:
Buna ziua, dragelor.
Am fost si eu aseara la un control ( la alt medic, la al meu merg saptamana viitoare), si a fost foarte amuzant. Copilul dansa incontinuu, la un moment dat se scarpina intre picioare, si pana i-a listat poza s-a aruncat cu capul in jos si s-a intos cu spatele.
Foarte-foarte fain!
Astazi de dimineata am donat si eu sange pentru dublu test si saptamana viitoare o sa merg pentru masuratori. S-a uitat lung la mine medicul aseara ca am 33 de ani...
Felicitari, Vio pentru eco. O intrebare indiscreta: esti din 76?
11+
mcoca spune:
Mony felicitari pentru micul dansator!
Cu varsta, eu ma consolez ca bunica mea materna a facut primul copil la 32 de ani si pe al doilea la 36 ... Bunica mea era nascuta in 1912 .
Vicky si Printzesone
mony_omv spune:
citat din mesajul lui mcoca Mony felicitari pentru micul dansator! Cu varsta, eu ma consolez ca bunica mea materna a facut primul copil la 32 de ani si pe al doilea la 36 ... Bunica mea era nascuta in 1912 . Vicky si Printzesone |
Vorba aceea: nu conteaza daca e dansator sau dansatoare, dar SANATOASA sa fie! tare mi-as dori fetita! dar nu e musai.
11+
flafi spune:
Felicitari Mony :) Sa fie sanatos (a) si fericit(a)!
Pai ce are daca ai 33 de ani?
Personal ma bucur sa aud ca sunteti trecute de 30, la cate mi-au auzit mie urechile in ultimii ani legat de faptul ca nu am copii ... si mai ales dupa ce am trecut pragul de 30
La voi a inceput sa se vada burtica?
12+