Burtici de mai-iunie 2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Va multumesc pt sfaturi. de ieri pap doar iaurt si fructe.nici constipata nu mai sunt :))
sper sa trecem cat mai repede de perioada neplacuta si sa ne bucuram de burticile noastre. sa aveti o zi de toamna frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Am uitat sa va zic ca s-ar putea sa fie fetita.Nu e sigur doar 60% ,nici nu ma steptam sa-mi zica ,m-a surprins. De data asta felingul meu s-a inselat.Sa fie sanatos/sanatoasa ,nu prea conteaza ce e, ca eu am deja pereche.
Pupici!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Felicitari, Vio!

Raluca

S 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Felicitari Vio!! Si la noi se pare ca e tot fetita :).

Vio, mai jos e pentru tine mesajul , sa nu o iei in nume de rau :).

In Franta, norma e cam de 3 copii. Este o singura categorie socio-profesionala, care face 2, cadrele. Bref, in gen se fac 3.

Maya are o prietena din bloc, Emma, a carei mama asteapta bb3. Aseara povesteam cu Maya si ea imi zice. Noi sutem 3, de fapt suntem 4 acum. Imi place sa fim 4. Emma o sa fie 5, olalalaaa, 5 e cam mult. Mama, eu nu vreau sa fim 5. Nu stiu de ce Emma a vrut sa fie 5.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Fetelor,adica de acum se poate vedea la eco ce avem?Eu am in jur de 10 nov control,ce bine ar fi sa-mi spuna si mie.

Mergi la inceput

Duduta, daca faci eco la 12s, s epoate vedea. Nu se vede sexul, ca nu e inca format, se vede bulbul genital. daca e paralel cu coloana e fetita, daca formeaza un unghi e baietel.

Simcri, Deny, Mycya??

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Vicky nu ma supar eu asa usor ,e adevarat ca nici ai mei nu vor sa fim 5 ,dar se vor obijnui ,mai ales fata mea e cea mai impotriva.
Oricum e scumpica fetita ta ,scoate niste ''perle'' adevarate!
La baiat i-am cam zis( ca sunt acasa cu el ,face febra dupa ce a avut 1 zi de liniste ,acum iar tuseste si in plus si febra) si m-a vazut cand ma uitam pe poza de la eco .M-a intrebat daca este el acolo cand era bebe ,si i-am zis ca e un bebe nou in burta mea.A reactionat frumos ,a zis ca-si doreste un bebe baietel.

si acum11+

Mergi la inceput

Multumesc pentru felicitari!
duduta mai mult se estimeaza ,nu e ceva sigur ,deci eu nu ma bazez pe eco asta ,o astept pe cea de mai tarziu.

si acum11+

Mergi la inceput

Vio, si Dragos nu a spus la nimeni???? Ca a mea a spus la toata lumea cand a aflat.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Nu ca deabia ieri a aflat si e in casa bolnav.Astept sa vad daca-i spune sora-si.Oricum planificam sa-i zic si ei ,dar mai intai vroiam sa-i iau un cadou ,ceva ce-si doreste ea.Fata mea e inebunita dupa ponei ,deci scap usor cu ea.

si acum11+

Mergi la inceput