Burtici de mai-iunie 2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Buna dragelor, tocmai am venit de la eco morfofetala.
Bebe e bine, e cel mai frumos si mai minunat :) Se fataia, apoi cand trebuia sa stea cu fata nu a mai vrut.
A iesit ok totul.
Suntem foarte bucurosi.

Mony- Fifi e superba :)

edit: Mi-am amintit. Ne vedem vineri la pe 26 la conferinta :)

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Flafi ,felicitari!
Eu inca n-am plecat ca am de dus fata la pictura si mai am ceva de lucrat la laptop .
Mony de multe ori scriu in graba si nu am timp sa mai si corectez.
Sper ca m-ai inteles si ca m-ai iertat!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Mony ,imi pare rau ca s-a inteles gresit!
N-am vrut sa zic ca te lauzi ci cu sensul de ''ce mai faci '',binenteles ca m-am bucurat ca ai luat examenul ,si daca ai impartasit cu noi nu a insemnat ca te-ai laudat nicidecum.Uite ce neintelegere s-a creat din cauza de ghilimele.
Inca o data :SCUZE!
Departe de mine sa supar pe vreuna dintre voi ,n-am nicidecum intentia asta!
Eu aveam programare pe 23 si eu stateam cu impresia cxa 23 este miercuri dar e astazi.

si acum11+

Stai linistita, nu trebuie sa iti ceri scuze!
Iti tin pumnii la eco , poate ajung si eu astazi la un control si ne scriem ce si cum.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui flafi

Buna dragelor, tocmai am venit de la eco morfofetala.
Bebe e bine, e cel mai frumos si mai minunat :) Se fataia, apoi cand trebuia sa stea cu fata nu a mai vrut.
A iesit ok totul.
Suntem foarte bucurosi.

Mony- Fifi e superba :)

edit: Mi-am amintit. Ne vedem vineri la pe 26 la conferinta :)

11+

Multumesc frumos! Felicitari pentru eco!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Multumesc !

Peste 2 saptamani merg cu rezultatele la interpretare. Eu am facut bitest simplu, nu in sistem Kryptos.
M-am programat si la eco morfo trim II pe 3 ian., ca pot sa o fac, din ce mi-a spus doctorul, doar intre 24 dec-4 ian si imi faceam griji ca nu se lucreaza, dar din fericire, doctorita ecograf lucreaza pe 3 ian.

Vio si Mony, succes! Asteptam vesti!

Flafi, bravo pentru eco si ne vedem la conferinta!

Raluca

S 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

fetele, voi cum va descurcati cu greata?eu nu mai suport, nu pot papa nimic.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Priveste partea buna a lucrurilor: Nu o sa te ingrasi :)si nu o sa mai dureze mult

Citat:
citat din mesajul lui crina27

fetele, voi cum va descurcati cu greata?eu nu mai suport, nu pot papa nimic.....

In ultima perioada am mancat doar branza de veci (branza de vaci din aia cu gust de creta), lapte batut, iaurt si fructe acrisoare- altfel vomam tot.

Dar de vreo 3 zile sunt bine- azi chiar am mancat 2 sarmale , e adevarat, in transe una la pranz pe la 1 si una acum cateva minute. Imi apare senzatia de satietate foarte repede, dupa cateva inghitituri. Apoi peste vreo 2 ore, iar ma chinuie foamea.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Eu am greturi... am si vomitat pe ici pe colo; dar tot pot manca -- nici acum n-a scazut apetitul.
Zilele astea insa am mancat cam multe dulciuri... parca ma apuca disperarea. Trebuie sa ma calmez caci nu vreau sa iau prea multe kg (am destule de la prima sarcina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

azi parca imi e putin mai bine. a mai disparut greata si parca sunt mai vesela :)

(gravi7+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna dimineata!
Am venit cu vesti bune de la eco ,am recoltat si sangele pentru dublutest ,din punct de vedere ecografic , totul e in regula ,peste 4 zile avem si rezultatul de la sange ,stau cam morcovita ca s-ar putea din cauza varstei sa-mi iasa risc mare.
Bebe se mentine cu 1 saptamana in avans ,fata de um ,deci s-a modificat si dpn., ecografic este 03.05.2013 .
Oricum eu nu cred ca o sa duc mai mult de 37 saptamani.Deci crl:59,9 si translucenta nucala:2,1 .Medicul a zis ca e f. bine.
Sangerarea nu a fost din uter ,deci am scapat de un stres ,placenta nu e desprinsa si e prinsa sus.

Draga Crina ,imi pare rau ca suferi de nesuferitele de greturi dar cum spunea si flafi trebuie sa privesti partea buna a lucrurilor:bebe creste ,nu pui pe tine.Incearca sa-ti gasesti un aliment pe care sa-l poti manca si mergi cu acela in continuare.
Eu la prima sarcina 3 luni am mancat decat stixuri si grefruit ,altceva nu intra ,la a2 a nu am avut greturi dar aveam preferinte la mancare ,imi placeau doar castraveti verzi cu cascaval.
Deci vezi ce combinatii ciudate am gasit ,dar astea imi faceau bine.
Va urez o zi mununata!

si acum11+

Mergi la inceput