Burtici de mai-iunie 2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
raluca1109 spune:
Buna!
Am facut analizele pentru bitest si eco morfo la Centrul Medical Matei Basarab, totul a fost ok la eco. Statea cu picioarele incrucisate, cum imi place si mie sa stau . A zis doctorita ca probabil este fetita . Dar astept sa se vada clar.
Peste 2 saptamani merg la interpretare.
Morfofetala de trimestrul II trebuie sa o fac pe 24 dec.
Raluca
S 12+
mony_omv spune:
Raluca,, felicitari.
O sa merg si eu la un control in seara asta, la alt medic (mama mea e pediatra si mi-a aranjat o consultatie), iar saptamana viitoare merg si eu la medicul meu, pt dublutest.
Restul fetelor sunteti ok? Vio, te-ai mai linistit?
Vicky, cum e cu pantalonii de ? Esti multumita?
10+
VIOIKA76 spune:
Buna dimineata !
Se pare ca eu m-am prostit rau in sarcina asta! Am uitat ca azi am programare la bitest ,bine ca e dupa amiaza,ca asa am timp sa ma pregatesc ,sa pot pleca la Bucuresti.
Felicitari Raluca pentru eco buna!
Mony tu cu ce te mai lauzi?
La mine se poarta bejul in continuare ,dar v-am zis ,a cam inceput sa-mi placa culoarea.
O zi buna va doresc!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum11+
duduta190578 spune:
Buna dimineata fetelor,numai ce ziceam zilele trecute ca eu nu am vomat deloc,si nici la prima sarcina,dar uite ca s-a intamplat.
Sambata seara am prajit niste ghebe,si am mancat cu usturoi,ca-mi era pofta sa mananc asa,iar noaptea dai rau,durere de cap,stare de voma.Am vomat putin,iar dimineata tot ce am mancat s-a dus,durere de stomac toata ziua,abia aseara mi-am mai revenit.Acum mananc mai de regim ca nu mai vreau sa trec prin momente de astea.
Chiar mi-ati dat idee ca tre sa programez morfo si eu,ca stiu ca e aglomerat si se fac peogramari din timp.Eu sunt din Onesti dar merg tocmai la Brasov.
Sa aveti o zi superba.
mcoca spune:
Raluca, felicitari!
Moni, pantalonii sunt super de super. Foarte comozi si confortabili.
Vio, sa vii cu vesti bune!
Vicky si Printzesone
mcoca spune:
Dudutza, eu cred ca tu ai vomitat de la fiere nu de la sarcina :). Ti-au cazut greu si prajite si cu usturoi.
Eu am inca stare de voma, imi vine sa vomit si daca tusesc.
Vicky si Printzesone
mony_omv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui VIOIKA76 Buna dimineata ! Se pare ca eu m-am prostit rau in sarcina asta! Am uitat ca azi am programare la bitest ,bine ca e dupa amiaza,ca asa am timp sa ma pregatesc ,sa pot pleca la Bucuresti. Felicitari Raluca pentru eco buna! Mony tu cu ce te mai lauzi? La mine se poarta bejul in continuare ,dar v-am zis ,a cam inceput sa-mi placa culoarea. O zi buna va doresc! Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008) si acum11+ |
Draga Vio, nu spuneai tu ca miercuri ai programare?
Eu nu ma mai laud, nici nu am vrut nici in trecut sa ma laud , doar v-am scris cand am fost bucuroasa din diverse motive.
Cred ca te-am derutat putin ca mi-am schimbat poza de profil: ea e Fifi, papusica mea.
10+
mcoca spune:
Moni, cred ca "lauzi" era in sensul "ce noutati mai ai" . In anumite zone se foloseste f mult expresia.
Cu examenul, cred ca toate fetele au fost ff bucuroase, ca si mine de alt fel.
Vicky si Printzesone
mony_omv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Moni, cred ca "lauzi" era in sensul "ce noutati mai ai" . In anumite zone se foloseste f mult expresia. Cu examenul, cred ca toate fetele au fost ff bucuroase, ca si mine de alt fel. Vicky si Printzesone |
Multumesc , esti draguta. Da , e comuna expresia, dar cum lipseau ghilimelele...
11+
VIOIKA76 spune:
Mony ,imi pare rau ca s-a inteles gresit!
N-am vrut sa zic ca te lauzi ci cu sensul de ''ce mai faci '',binenteles ca m-am bucurat ca ai luat examenul ,si daca ai impartasit cu noi nu a insemnat ca te-ai laudat nicidecum.Uite ce neintelegere s-a creat din cauza de ghilimele.
Inca o data :SCUZE!
Departe de mine sa supar pe vreuna dintre voi ,n-am nicidecum intentia asta!
Eu aveam programare pe 23 si eu stateam cu impresia cxa 23 este miercuri dar e astazi.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum11+