Burtici de mai-iunie 2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 11
simcri spune:
Felicitari pentru vestile bune mcoca si ma bucur Vio ca si-a schimbat culoarea, asa esti un pic mai linistita
mcoca spune:
Vio traiasca bejul!! Tu ai vre-o rana pe col, polip, etc?
Simcri, tu cum mai esti?
Vicky si Printzesone
VIOIKA76 spune:
Vicky n-am nici-o rana ,m-am tot cautat pe la medici inainte sa ma hotarasc de bebe .Doar ca la eco s-a vazut asa o pata mai neagra in uter ma gandesc ca o fi fost ceva acolo,vreun polip.Gineco de la Buc.a zis ceva de genul ca exista un fibron pe undeva dar eu eram cu lacrimi in ochi cand a zis chestia asta ca ,era volumul la maxim si eram in extaz ascultand inimioara.
Simcri colega mea de suferinta ,zi-ne ceva cum mai sunt secretiile?
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum11+
simcri spune:
La mine de azi dimineata pana acum n-a mai aparut nicio pata, ca is cu ochii pe ele ca pe butelie, dar ieri am stat toata ziua la orizontala, o fi contat si asta la ceva, mi-e si frica sa ma mai bucur, sper sa fie totul bine
VIOIKA76 spune:
Sigur a contat ca ai stat intinsa ,asa am facut si eu ,am redus turatia desi trebuia sambata sa bag aspiratorul ,n-am facut-o ,o sa-l bag astazi .
Sa vedem acum ,ca wekendul s-a terminat si mai trebuie sa mai si muncim.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum11+
mcoca spune:
Simcri, stai la pat daca ajuta. Nu ti-a zis ca ai vre-un hematom pe undeva? Cam mai mergi? PArca miercuri si tu, nu?
Vicky si Printzesone
mcoca spune:
Mycya, in Germ e sistemul american mi se pare la nastere. Aici numai o persoana are voie, atat.
CAnd am nascut, mi s-a rump acasa pe la 12 noaptea acasa. Era si mama la noi, care ar fi vrut sa vina si ea cu noi, dar i-am spus ca nu are sens, ca va sta in holul de la intrare, nici macar la usa salii de nastere ... Salile de nastere si de pretravaliu sunt toate pe un coridor , cu usa de la capat inchisa :). Este un mediu semisteril acolo, tati era si el imbracat si mascat in chestii din alea sterile.
Vicky si Printzesone
Mycya spune:
numai la cezariana e voie numai o pers si aceea imbracata steril.
eu nu inteleg de ce in alte tari e posibil si in altele nu....
sa nu mai spun de Romania unde nu are voie nici macar sotul
mami de Andra si 10+
mcoca spune:
Mai, fiecare cu piticii :)). Cred ca e si o faza culturala. Frantuzoiacele nu s-ar simti ok cu tot neamul la nascare. Ele nici vizite nu primesc la spital, decat de la familia apropiata. Pe araboaice le cam pun "intr-un colt" pentru ca la ele vin multi vizitatori ...
Am fixat morfo II pe 27 dec, la 21s si 5 zile.
Vicky si Printzesone