Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Eva sunt optimista cu ochisorul lui Eric, maine fac rost de numarul altui oftalmolog de copii, poate reusesc sa-l vada mai repede. O sa m#259; certe pediatra ca n-am rezolvat inca.
Eva in weekend m#259; duc si eu sa fac un stoc serios de Camillia :))) nu sunteti singurii.
Elly trimit acum pm.
Nb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

buna seara

va scriu de la vs

am plecat azi din bucuresti, iar maine plecam spre piatra cu treburi, iar vineri-duminica suntem la bacau cu festival de muzica, claudiu e jurat.
duminica seara revenim in vs si undeva pe 24 se pare ca ajungem cu treaba in roman, tot claudiu nu stiu ce treburi are de rezolvat. poate ne vedem virgi.

numai sa vad cum o sa ma simt pana atunci ca de vreo 2 zile am niste maracini in gat si niste puncte albe si dureroase, ca niste basici cu puroi. nu imi amintesc sa mai fi avut asa ceva de cand sunt operata de amigdale, sa fie vreo 25 de ani, cred.

am pus aseara bioptronul si au disparut juma din basicile alea albe, dar tot sunt maracini in gat si nici nu am timp sa stau toata ziua cu el la gat ca sa se rezolve mai repede.

ufff, si una peste alta e un frigalau la vs, ca nu merge centrala, nu avem cheia care sa dea drumul la presiune, s-a pierdut, si nu reusim cu altceva.

o seara buna va doresc si cred ca ma var la somn, ca la bucuresti am avut atat de treaba ca numai la 1 noaptea m-am culcat si deja simt ca sunt scoasa din circuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Salutare din nou..

Elly foarte frumos ce spui tu, chiar daca postez mai rar, ca pur si simplu mereu sunt intrerupta, apuc sa citesc si cand sa postez mereu intervine ceva, dar nu pot sa va las sunt dependenta de voi
Ce sa zic, acum suntem la faza in care efectiv toata ziua e calare pe el, acum il pupa, acu il musca, il strange in brate, il intoarce pe burta, nu am curaj sa ii las o secunda, iar daca am ceva de facut il iau pe Luca cu mine..in schimb Matei asa rade cand ii vede si da din maini, e tare fericit..
si noi avem, nopti bune cu 2 treziri, atunci cand il pun langa mine si nopti cu mai multe treziri cand il lass in patut, cum va fi si in noaptea asta ca doarme si Luca cu noi.
Cat despre citit, cine mai are timp?

Elena bafta sa gasesti mai repede oftalmolog..Lui Matei nu ii lacrimeaza tare, sper sa nu fie o problema.

Eva nu mi-ar strica si mie o cutie de Chamomila avem zile cand e foarte agitat.

Ioana foarte interesanta ideea ta cu jurnalul...super, mi-ar place si mie dar eu nu pot sa ma tin de asa ceva.

Mirela pe 26 nu o sa mai fii prin zona? nasol rau cu frigul, e un friig si aici, merge centrala la greu.

Andreea pusese Ely aici un link despre decalotare, unde spunea ca o data ce ai umblat acolo trebuie sa faci mereu lucrul asta..imi pare rau ca pediatra ta a facut lucrul asta daca tu ai fost impotriva.

Shoso foarte dragut Edi..avem si noi un filmulet, Avea Matei vreo 4 luni cred sau chiar mai putin, iar Luca sarea in pat, asa radea in hohote ca nu imi venea sa cred.

ma duc sa fac un dus si la somn, ca asa am eu bafta, ma pun in pat, doar ce ador si matei se trezeste

si voi tot asa tz va culcati? eu una numai dupa 12.

Noapte buna dragelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Salutare si de la noi fetele,

Si mii de scuze ca pur si simplu nu mai apuc sa scriu nimic. E intensa rau viata cu 2 copii mici.:) Nu mai apuc sa-mi scot camasa, multe lucruri de facut, obositor, nene, ce sa zic.:)
Oricum, asa sa va zic scurt, Kaeden e bine, creste, e haios, e falcos si maninca de-mi toceste sfircurile.:)
E deja mobil, se tireste pe burta, zici ca e in armata, in transee.:) Deja se ridica si in patru labe, daca nu face legatura sa-si coordoneze miscarile.
Am fost si intr-o mica vacanta in Washington, per total a fost frumos, da' si un pic obositor.
Bryce e foarte fericit la gradi si, in general e un frate mai mare minunat, dar mai mare si momente cind ii mai tufleste una lu' Kaeden. Ce sa zic...de-acum o sa inceapa cu schow-ul cu ei.

Va pup ca Bryce e calare pe Kaeden.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Neata gagici!
Poftiti la cafeluta!
La noi nimic nou de raportat... Eu sunt captusita cu o viroza, ma ustura gatul ... de abia inghit ... mi-e greu sa vb cu puiul... of of
Bebe de ceva vreme si-a modificat programul de noapte: adoarme mai greu, iar noaptea se trezeste de 2 ori, inainte se trezea doar o data sau deloc... Pare sa aibe niste crampe; mititelul plange si-n somn.
Pupalai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Neata cu multi pupici!

Mirelush tot in plimbareli o tii!
Vine iarna, ce va faceti atunci? Ca se blocheaza drumurile.
Imi pare rau de problemele cu gatul, mai ales ca nu va merge nici centrala. Ai grija sa nu racesti mai rau de la frig.

Clara ma bucur ca ai apucat sa ne mai scrii. E tare precoce si puiul tau, deja a luat-o de-a busilea. M inca se chinuie si mobilitate are mai mult in spate :))))) Merge ca racul :P
Felicitari pt acomodarea cu succes la gradi!

Elena ti-am trimis carticica! Lectura placuta!

Stef sanatate multa! Baga ceaiuri calde cu lamaie si miere. La mine functioneaza. Si Stodalul e bun si permis in alaptare.

Tgruta mare aventura ai tu cu flacaii tai! Ce mare s-a facut Matei!
Si eu tot dupa 12 ma culc, desi in fiecare seara imi propun sa ma culc devreme.

Pupicei! Sa aveti o zi extraordinara!

Mergi la inceput

Neatza!
Gata am luat ultima pastile de augmentin, sper sa fi scapat de riscul unei infectii.
Eric inca are gaze f multe, motoreta la funduletul lui, dar nu renunt la tzatza.
Elly am primit, ms, acum timp sa am! Pup!
Stefulici da-i cu de toate sa scapi repede!
Simpatici tare puiutii cum progreseaza ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna dimineata!Mirela, Stefulici, sanatate multa va doresc! Imbracacati-va bine, aveti grija de voi!
Tigruta, daca sotul meu e pe acasa sapt viitoare, poate reusim sa ne vedem, daca nu, nu o sa pot ca n-are cine ne aduce in Bacau, eu nu mai am masina.
Clara, ma bucur tare mult ca ai reusit sa mai intri pe aici. Imi imaginez ca e foarte foarte greu cu doi copii mici, nici nu vreau sa ma gandesc ce greu va e, ma gandesc la tine, la Tigruta, Ylari, Andra, Mmamita, Asparagus, Astero...
Elly, nici eu nu am agreat ideea de FB de la bun inceput, imi era teama ca se va ajunge sa se scrie doar acolo. Eu am cont pe FB, pe care intru zilnic, dar nu in grupul creat de tine, am preferat sa scriu numai aici, pentru ca ... pur si simplu am impresia ca scriu aici mai cu substanta, ca citesc mai atent ce scrieti si am rabdare sa citesc si din urma daca n-am intrat cateva zile. Sigur ca acolo discutiile sunt private, pozele sunt private, dar si cu privatul asta, nu putem fi siguri niciodata. Ce e scris, ramane scris.
Elena, succes cu oftalmologul! Cum te simti cu firele, te doare ceva sau e totul ok? Tu ti-ai mai venit in simtiri? Eu is mai bine, am urmat si sfatul Deei, sotul s-a ocupat de casa, baiatul reuseste sa plece la timp la scoala, parca respir un pic de aer mai proaspat.
Unde e cartea de care spuneti, pe mailul comun?

Mergi la inceput

Anitta nu simt nimic unde m-a cusut, e ata resorbabila, dar mi-e frica sa nu se incarneze pe acolo in loc sa se topeasca, eu suspectez ca asta a-a intamplat de am ajuns la operatie, Doamne ajuta sa fie bine de data asta!
Mi-am mai revenit cu moralul, sotul a venit mai devreme acasa sapt asta, se chinuie sa mai lucreze de acasa, macar sa il vedem si noi mai mult de 2-3 ore pe zi.
In weekend planuim o iesire din oras cu Eric , vedem daca reusim.
Fetelor eu ma bag la somn intre 10-11 cu riscul de a lasa casa vraiste pt ca altfel nu am laptic. Eric la 6-7 deja e tzontzoroi gata de joaca si mie imi cad ochii in gura.
Mai fetelor Eric se uita numai dupa tv, nush cum sa fac, ca nici cu tot inchis nu pot sta, eu tin tv-ul pe muzica mereu. Voi cum faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

De la Tudor: Dragi baieti pe nume Luca azi fiind Sf LUCA da-ti si voi o bauturica? Eu va urez La multi ani sa cresteti mari si aveti cat mai multa personalitate sa scoate-ti mamile voastre la pensie devreme:)))))

Mergi la inceput