Retete pt copii reinventate de bucatarul Unisol
Raspunsuri - Pagina 17
fr3ya2o spune:
Sau cei care au dormit tot concursul si acum in ultimele 2 zile cresc ca ciupercile dupa ploaie.Speram sa se faca verificarile necesare,eu am renuntat de ieri sa mai adun voturi,nu are rost sa stresez.
Anda08 spune:
Reteta primita pe mail de la ralukraluk:
ROSII UMPLUTE CU BRANZA DULCE
250 g branza dulce
marar tocat marunt
putina smantana pentru omogenizare
sare
4 felii bacon taiat cubulete mici
8 rosii mici
Se taie un capac la rosie, insa nu de tot, se mai lasa aprox 1-2 cm sa fie prins de restul rosiei, se scobeste si se umple cu toate ingredientele
O zi frumoasa tuturor!
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
goji spune:
Scuze pentru retete,nu am stiut ca sunt si pe alte site-uri ,le-am luat de la o prietena de-a mea. Am participat asa ,si-mi pare rau,nu am stiut ca sunt copiate toate.Mii de scuze datorez tuturor.
Va rog din suflet sa le acceptati.
Va multumesc pentru atentionare,de acum o sa fiu mai atenta la ce prieteni imi aleg.
anisoarakui spune:
BUNA ZIUA! CAND AFLAM CASTIGATORII LA CONCURSUL CARE S-A INCHEIAT ACUM DOUA ZILE?
Anda08 spune:
Voturile au fost numarate iar castigatorii sunt:
1: rabarascu
2: naskwik
3: isabm
Astept pe PM sau mail andraf@desprecopii.com datele voastre personale cat mai curand posibil: nume/prenume, adresa/cod postal, nr telefon/adresa mail si user DC.
Felicitari!
O zi frumoasa tuturor!
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
carmenica13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui My_Lady0091 Intrebare-(fara suparare)- sunt, de exemplu, participanti care au pana in 10 posturi , care au o sumedenie de voturi de la altii care la randul lor au cateva postari facute si cred( ca nu pot verifica) unii inscrisi dupa startul concursului.Si atunci, ma intreb: 1.e corect asa:hai sa vanam concursuri, aparem din neant si votam la greu...care, cine, cum poate.Adica....eu ca membru activ pe aici..stiu, n-am voie sa cersesc voturi unu-ca nu-i fair play, doi ca esti descalificat, dar cei care apar doar la concursuri..."cu arsenalul pregatit".Asa e corect? 2.stiu ca reteta mea nu-i cea mai cea...dar e a mea, e simpla...si e reala.Nu ma astept sa castig pentru ca nici tura trecuta cand aveam suficiente voturi( nr. concursul cu poeziile "unisol in bucatarie") nu m-am clasat nici macar pe locul 3. Dar nici nu pot sa tac, cand lesne observ tertipurile care se folosesc pentru a ajunge, vorba aceea, la "cascaval". Consider ca ar trebui sa se tina cont si de cei care chiar inseamna "forumul ". |
trebuia gandit la "chestiunile astea" inainte de inceperea concursului,nu la finalul lui,chit ca convine sau nu cuiva
se putea concepe ceva gen :au voie sa voteze cei cu minim de 50-100 de comentarii,cei cu contul deschis pana la data concursului,etc.
e dureros sa fii membru activ pe forum si sa nu ai sansa sa fii votat,apreciat ,dar asta e situatia ,bine ca n-a fost cu like pe FB ca atunci ati fi vazut sute de like cu conturi false la o banala omleta sau 2 oua umplute
felicitari castigatoarelor ,sa foloseasca din plin premiul castigat...eu sunt curioasa cum va reinventa retetele castigatoare Adi Hadean !
My_Lady0091 spune:
las' ca a mai crescut numarul membrilor dc, asta-i important!
felicitari castigatorilor. mult succes in continuare!