operatie polipi budimex/dr rizescu
Raspunsuri - Pagina 6
irinabobe spune:
mirela multumesc.pe fisa scrie algocalmin da nu cat asa ca eram in dubiu...voi incerca s intercalez la 4 ore nurofen si algocalmin cat sa nu il mai doara asa tare si sa poata macar sa bea si dc amine e tot asa ma duc la orl...
mirela.d spune:
Irina, in cazuri extreme merg si impreuna. Baiatul meu cel mic a facut convulsii febrile acum aproximativ 2 ani si de atunci la temperatura mare i-am dat si concomitent Nurofen cu Algocalmin. Nu s-a intamplat des dar mi s-a spus ca mai bine previn decat sa ajung sa-mi faca o criza convlusiva si sa fiu nevoita sa ii dau Diazepam (Desitin, de fapt).
Ti-am spus asta ca sa stii tot ca pont pentru ca in cazul de fata nu cred ca ai de ce sa le suprapui. Iti tin pumnii sa fie mult mai bine maine ca sa nu te mai duci la ORL. Eventual sun-o pe dna. dr. Rizescu inainte si spune-i cu ce te confrunti.
irinabobe spune:
ieri am fost la spital. Deja facuse si febra si ceva bubite la gurita. mi-au zis ca sunt durerile foarte mari pentru ca nu s-a hidratat corespunzator dupa operatie si i s-a uscat gatul si iritat mai tare decat normal. si ca ma rog probabil e mai sensibil la durere.
ne-au pus perfuzie, antibiotic si pefargaln pe vena si am plecat acasa. azi noapte a mai fost putin marait dar acum e bine deja mananca, topaie si ma capiaza de cap ca nu vrea sa stea linistit
asa ca sfaturile mele ar fi atentie la hidratare si dati calmante la 4 ore nu ca mine la 8 ore cand deja il durea prea tare ca sa mai inghita orice...
Leditia spune:
Irina,imi pare rau ca ati ajuns la spital,chiar am vrut sa-ti spun ieri ca mai bine mergi cu el la dr ca erau semnele descrise de dr pt a ne prezenta la medic,insa m-am luat cu una cu alta,cu fii-miu si am uitat..Eu am spus ca e musai hidratare,in prima zi mai ales se pune accentul pe hidratare si nu pe mancare..si vorbim de 1 sau 1,5l de apa.Cu mancarea trebuie sa-l lasi sa alearga ce vrea el si s-o iei treptat,nu treci direct la alimentatia pe care o avea inainte..Eu i-am dat chestii moi,apoi i-am dat o felie de paine,i-am zis sa-mi zica daca il doare gatul..un biscuitel..totul introdus treptat,cat sa-l vad eu ca-i ok cu ele,insa dupa cateva zile.Astea au fost indicatiile medicului,tot ce am scris,nu de la mine putere..pe care le-am memorat cu sfintenie :)))
sanatate si recuperare rapida.
irinabobe spune:
leditia ce sa zic e bine totul cand se termina cu bine. acum pare ok a mancat sper sa ne descurcam si sa nu mai avem probleme.
mirela.d spune:
Imi pare rau ca ati ajuns iarasi la spital dar bine ca este totul ok acum.
Sanatate multa va dorim!
histamina spune:
irina,imi pare rau.
multa sanatate.off
sturmf e f tolerant cu durerea.cateodata ma sperii.ff rar urla ca il doare ceva.
rinoreful ala e fost faind e tot.
sanatate multa.
Bluel spune:
Irina, bine ca tot greul a trecut, imi pare rau ca a trebuit sa va reintoarceti la spital (eu una de 4 ani am facut carare la spital), acum e ok?
Si noi ne-am operat ieri, totul a fost super ok, dar cand cam ajuns acasa, a inceput cu maraiala, ca-l doare in gat (intr-adevar, i-a scos si un punct de puroi dintr-o amigdala), ca-l doare in piept, pana seara m-a facut sa o sun pe doctorita ....anyway, dupa ce m-a convins sa-i dau Kinder, totul i-a trecut ca prin farmec
Eu cred ca fiecare organism e unic, mai tolerant sau nu la durere, al meu nu suporta nici un fel de durere, pe cand verisorul lui e mai rezistent....de ex, la operatia asta de polipi nici macar siropelul nu l-a ametit , la reanimare a stat fix 5 minute ca s-a trezit si s-a dat jos din pat, nu s-a vaitat de nicio durere, nici nu ziceai ca a fost operat....
Iar de panica unei mamici nici nu mai vorbesc, ieri tremuram in interiorul meu ca frunza in vant, desi imi impusesem sa fiu tare, dupa ce l-am dus la blocul operator, asistenta m-a intrebat :Va simtiti bine? Va dau un pahar cu apa? deci, iti dai seama ce fata aveam
De asta am ales si sistemul privat, si pt. confortul fizic si psihic
Sper ca de acum inainte sa fim cu totii mai sanatosi si sa auzim de spital mai rar! Va pupam!
irinabobe spune:
bluel ma bucur ca ati scapat si voi cu bine, chiar ma gandeam cand il operezi. ma rog acum am si eu asigurare facuta pentru el la privat si probabil ca ma voi duce acolo, insa as minti daca as spune ca cineva s-a purtat urat cu noi. iar totalul a fost de vreo 650 ron cu tot cu perfuzia de a doua zi. iar in prima zi am reusit sa stam singuri in rezerva astfel incat a putut sta si tati. a fost el mai sensibil probabil, si greu a fost cu punerea branulei a doua zi, ca in prima zi si eu am fost pregatita cu kinderul asa ca a stat cuminte nici macar nu a plans cand i-a recoltat. si a mai fost greu tot a doua zi sa stea 4 ore cu perfuzia cand deja prinsese frica. insa in privinta personalului nu ma pot plange. pentru un spital de stat este super ok. va pupam si sper sa aveti parte de mai putine raceli.
histamina spune:
sanatate multa strmfilor.bluel, ma bucur ca atit recut cu bine.
irina, bien macar ca incepe sa se simta mai bine.
ai dreptate,fiecare difera ca reactie.dupa 15 min strumf mergea prin salon si dupa 30 d emina papat banana.insa de vorbit fonfait,cred ca o saptamana a vorbit.si asa poceste cuvintele,va datis eama ca abia desluseam ce vrea frimitura sa zica.