operatie polipi budimex/dr rizescu
Raspunsuri - Pagina 7
irinabobe spune:
histamina bine ca zici si tu de fonfaneala ca deja mi-era frica ca ramane asa. nu mai inteleg mai nimic din ce zice. chiar ma intrebam daca au taiat ceva gresit pe acolo . sper sa treaca mai repede fonfaneala ca intreb saracu copil de 5 ori ce a spus ca sa pot sa inteleg ceva
histamina spune:
la noi era un hahait sasait de nu intelegeam o iota.cam pest eo saptamana am inteles ce zice.
de ex, cand il intrebi cum il cheama spune:Ianu.ei atunci iesea un Hhhhhhiahnuuuuu. iti dai seama ce eforturi depuneam sa intele ca hapa e papa si nu apa...........
crystyan79 spune:
am fost si eu la doamna doctora rizescu cu baietelul(2ani5luni)si iam scos polipi si a fost ok.
este foarte buna doctora
Bluel spune:
Irina, Histamina, multumim la fel!
Si ca sa ne mai destindem putin sa va spun ce a facut strumful meu ieri....Eram noi in masina, in drum spre casa, cand ma suna cineva de la spital sa ne intrebe unde am pus telecomanda de la televizor ca n-o gasesc sub nici o forma...Eu zic, "Cred ca pe pat", ca oricum nu imi aduceam aminte ce am facut pe acolo. Ei, cand am ajuns acasa, am gasit-o in bagaje, o bagase strumful acolo, probabil si-o fi zis ca la cati bani am dat acolo, merita si el macar o....telecomanda ; nu va zic ca aseara ne-am dus din nou sa le ducem dom'le telecomanda inapoi!
Irina, eu n-am niciun fel de asigurare sau abonament cu Medlife, stiu ca cei de la ING au scos ceva acum, dar cu Regina Maria...iar eu nu ma mai mut nicaieri acum....Acum 3 ani am ajuns la ei dupa ce am fost plimbata de la Ana la Caiafa in sistemul de stat si de atunci acolo am ramas...intr-adevar, am lasat o mica avere la ei, dar am fost multumita si sunt multumita ; tu ce fel de asigurare ai facut si unde?
irinabobe spune:
la eureko au contract cu sanador si regina maria cu decontare integrala si la medlife cu decontare 70%. ma rog eu am ales o varianta de cca 1 mil pe luna prima de asigurare, in care deconteaza analize si spitalizare cu o limita max de 25.000 euro si 7 consultatii plus 3 salvari bgs. la 2 mil pe luna iti decontau cate consultatii vroiai, plafonul max 100.000 euro. daca vrei iti trimit contractu pe mail sa vezi ce si cum. oricum este o varianta mult mai ieftina decat abonament direct la clinica.
realitatea este ca la ce preturi sunt la privata in locul lui as fi plecat cu plasma cu tot
histamina al meu e si peltic de fel asa ca cu fonfaneala asta nu iti mai zic cum vorbeste...