Strugurasi de Sept-Oct 2011 *72* LMA
Raspunsuri - Pagina 6
Lali_mete spune:
Neata doamnelor, o doriti? Una calda si aromata,sa va incalzeasca, ca e frig afara !
seidana spune:
Neatza..
May am inteles , credeam ca nu vrei sa o suprasoliciti..
De asta sunt f impacata ca e mama cu Elena , se joaca ff mult cu ea, si cand se uita la desene mama ii povesteste ce s eintampla acolo, eu nu am atata rabdare..
Si eu zic ca poti sa-i dai castane..
LALI.. da accept cafeaua, ca e a doua noapte cu treziri din 30 in 30 minute
oanaiasi spune:
Neata,
sei, stai linistita ca episoadele astea sunt trecatoare. o sa vina ea si vremea cand o sa doarma bustean toata noaptea. am avut si noi nopti din astea nasoale numai ca pe noi ne au frecat niste purici...era fiica me plina de piscaturi...pana nu am dat cu spray nu am reusit sa scap de ei. dupa ce n au mi fost puricii a inceput sa doarma mai bine. poate o chinuie vreo maseluta pe ela. si la noi sta sa sparga una.
may, nu stiu ce sa zic cu castanele decat ca noua nu ne plac si nu cumparam.
eu azi as vrea sa merg un pic la oras sa profit de vremea asta frumoasa. sa vedem daca imi iese planul.
lali, multumim pt cafea!
Se vede ca eca doarme, nu? Scriu un pic mai coerent.
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
athosik spune:
Neata fetele!!!
O cafea si de la mine
Lui Robi ii mai iese o maseluta...baleste intr-una,schimb bavetica dupa bavetica ... adormim fff tarziu (adik pe la 23)
Va tzuc pe toate!!!!
Mamica fericita de BB ROBERT-MIHAI (25.08.2011)
Dumnezeu sa ne ajute sacrestem mari si sanatosil!!!
athosik spune:
Am uitat sa va spun k ieri am papat peste neblenduit ... a mestecat ...
Mamica fericita de BB ROBERT-MIHAI (25.08.2011)
Dumnezeu sa ne ajute sacrestem mari si sanatosil!!!
raluca050 spune:
Neata, vin si eu la cafea daca mai aveti loc
Sei imi pare rau de treziri, te inteleg perfect. Poate o doare ceva. Edi s-a trezit doar de 2 ori noaptea gtrecuta asa ca astazi sunt putin mai coerenta la munca
May nici mie nu-mi place piureul de castane si nu facem in casa asa dar nu are de ce sa nu fie bun. Eu lui al meu i-am dat de pofta si miez de nuca.
Oana plimbare placuta
mami de Eduard
zubi spune:
olla
fetele maine dim merg la spital sa ii repet analiza, deci la spital i-o fac de data asta ca ma duc la o sefa asistenta pe care o cunosc si ne-o face ea cu aparat d'ala pe loc...ayan voi stiti ca nu are nici un simptom de boala sau altceva..sei, eu i-am facut analizele la vreo 10 luni, ca tot asa, femeile..ca arata un pic palid, ca e prea galbejit ...asa e pielea lui na ca e ca tac-so....dar am zis ca mai bien sa ifu sigura io si i-am facut analizele, acuma, am zis ca na, are baiatul un an, hais a vedem cum sta...si glicemia asta ne-a dat peste cap...
va pup, acuam fugim la dr pt ca i se deschide cucul fffff putin sa vedem ce zice
May3 spune:
neatzaaa
merci de raspunsuri.
mie imi plac castannele la nebunie dar alea de le-am luat au fost trecute :(( le-am aruncat.
o sa incerc sa vad daca mai gasesc in alta parte si poate le nimeresc ca lumea.
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zubi olla va pup, acuam fugim la dr pt ca i se deschide cucul fffff putin sa vedem ce zice Zubi, cea mai fericita cu AYAN ( 02.09.2011 ) Multumim Doamne in fiecare secunda |
cum adica ??