Strugurasi de Sept-Oct 2011 *72* LMA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

zubi nu mai citi pe net vrajeli, iti da medicul tratament si gata

si nici eu nu mai stiu ce sa-i dau de mancare...dar sincer nici timp nu prea mai am de multe inventii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Dbunny, ce frumoasa e Noa cu parutul lung!!! Sunt invidioasaaa. ti-am scris si pe grup.
noi tot chele :(((
noi tot 10 kg. nu stiu in inaltime.


Sei, da, lapte si rosii :))


Hayat, pupici!

Zubi, dr ce zice?

Marryan, mama ce de limbi straine stie Vera!
si eu incerc sa ii strecor engleza. deocamdata doar ii cant sau ii citesc in engleza. in rest ii vb in romana.

Michella, ce tare e piticu :)) misto ca-ti zice cand ii e foame sau somn:))
eu deocamdata o tratez tot ca pe un bebe si n-am asteptari prea mari de la ea :))
nu stiu daca fac bine dar nu o invat prea multe :D
va pup.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

salut

Bunny cand stii ce sa ii mai dai de papa zi-ne si noua...
Tare frumusica s-a facut Noa, am zis si pe fb parca

May ... o sa te sochze intr-o zi cu cate stie.. eu sunt convinsa ca ei stiu mult mai multe decat credem..Eu m-am convins ca Elena inteleg 90 % din ce ii zic..

Zubi, poate analiza nu a fost corecta, fa-i numai glicemia in cond normale.. dar tu a catea oara ii iei sange?

Mai exista careva care sa nu faceti analize de sange? ca ma tot bate gandu sa-i fac si eu cand va aud..

Voi cum ii mai masurati? la noi nu sunt sans culcata?

Cele cu copii mai mari... dupa boala ELa nu mai mananca mai nimic: nu paine/mamaliga/solide nimic.. doar supe(cu legume pasate), iaurturi, fructe rar.. si mananca prost.. aree legatura cu faptul ca a fost bolnava si mancarea? ca in rest s-a schimbat .. e plangacoasa, mofturoasa, mereu verifica ce-i dau, nervoasa rau de tot..


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Buna seara fetelor!

Raspund si eu la apel, scuze ca nu am mai intrat, nu am reusit sa citesc tot

Dupa cum stiti am inceput serviciul si deci nu mai prea am timp de net, oricum de cand am inceput dupa cum ziceati si voi parca alta energie am! Dupa servici abia astept sa ajung acasa sa ma joc cu Dany, mai fac una alta prin casa si imediat se face tarziu.

Si noi am trecut/ trecem prin episodul de dor nespus de mami si tati, in primele zile nu a avut nimic dar apoi tot mergea la usa sa vada daca nu venim. Dan sta acum cu soacra mea si ii e asa de bine. Tare mult ne ajuta.

Azi i-am facut pasaport, bine ca am aflat ca trebuie! Eu nu stiam

In rest tot asa cum ne stiti, nu s-au schimbat multe, i-a iesit un dintisor, cred ca urmeaza al doilea. Merge de o saptamana singur. Se joaca cu tot felul de obiecte, mai nou cu piesele de remi, ii plac tare tare mult, le tot pune in diverse obiecte, le arunca daca se enerveaza, e tare haios mai are o mine pe care o tot arunca si-i place mult cum sare... nu stiu ce sa-i mai iau pt ca are ff putine jucarii multe le-am ascuns eu si le voi scoate de Craciun glumesc dar ideea nu e rea :P

Hayat, multa sanatate sotului tau si tie iti trimit multi pupici

Zubi, eu as reface analizele, oricum mergi la medic.

Va pup pe toate va doresc noapte buna si sper sa intru mai des!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Dbunny, Camnady si Sei ce poze frumoase aveti la avatar!!! Sunt tare dragute toate trei fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Buna seara!

In primul rand va multumesc fetelor pentru pupici si incurajari.


Sotul se simte mai bine, este posibil ca maine sa il externeze, daca a reusit sa aiba primul scaun.

Marryan si purtati-va de grija. Este posibil sa fie de la muscatura de tantari pata rosie de pe mana Lerei. Razvan de cate ori este piscat de tantari se inroseste tare rau si il mananca. Am ajuns de cateva ori la medic cu el crezand ca e vreo alergie. De fiecare data l-am dat cu mixtura mentolata....potoleste mancarimea si reduce considerabil inflamatia si roseata.

Sei, in mod constant ii dau ceva care sa il preocupe pe Razvan , indiferent unde as fi in casa. In bucatarie, ii dau vase de plastic si linguri cu care sa amestece in ele ..si imi trage sortul de bucatarie din cuier si si-l pune pe dupa cap...E bucatarul asistent :))), insa cand vine vorba de spalat vase, se schimba treaba...atunci incep tipetele si ma impinge cat mai departe de chiuveta....La aragaz , stie ca "ade" si atunci cand e cuptorul pornit , nu se apropie de el..in restul timpului, usa lui este numai buna de trantit.Chiar si la baie are pixul si ziarele lui , cu care se joaca si , ceea ce-i place lui este suportul de la hartia igienica.:)))
Va pup pe amandoua si ma bucur ca sunteti bine.

Ahh....in legatura cu refuzul mancarii...Razvan , din cauza operatiilor, a racelilor pe care le-a avut in ultima vreme, a intrat intr-o greva de credeam ca nu se va mai termina niciodata. Timp de 3 luni a mancat doar lapte. Daca vroiam sa ii dau si altceva, isi face greata, varsa sau scotea totul din gura cu limba si degetele.Va povesteam ca ma apuca disperarea....Pana la urma , decizia mea a fost sa nu-l fortez cu nimic...ziceam ca va veni si vremea cand va manca...Am inceput sa nu mai folosesc ustensile de luat masa....ii dadeam ori lui in mana, ori ii bagam eu in gura cu degetele, bucatele mici de mancare. Asa reuseam sa ii dau aproape o banana intreaga pe zi. Piureurile , tot cu mana i le dadeam....pana cand a acceptat lingurita. Acum, mananca si singur, si cu lingurita,si cu degetele si daca eu mananc ceva cu furculita, trebuie sa ii dau si lui la fel...Am incercat sa ma adaptez dorintelor lui si sa nu fie fiecare masa, o lupta cu el...era istovitor si frustrant...pentru amandoi.

Michella ..de ceva vreme tot vreau sa te sun si nu am indraznit. Simt nevoia sa iti spun cateva cuvinte....bineinteles ca de apreciere..si....mai multe...Imi place foarte tare cum povestesti despre progresele copiilor tai.

Pinky o sa iti trimit un sms cu numarul meu.

Zubi , eu cred ca e gresita analiza . Daca era adevarat , probabil ca Ayu era in coma pana acum. ZIc si eu ca si fetele. ca e mai bine sa refaci analiza de sine statatoare.

Anca imi e tare dor de voi si uneori ma gandesc ce frumos era cand ne intalneam toate ... Mi-e si asa de greu , ca stau departe de toata lumea...la metrou mi-e greu cu caruciorul si cu tramvaiul fac o zi intreaga...si asta, daca se ofera cineva sa ma ajute sa urc si sa cobor...:))))))))) si uite asa....Dar mi-ar face o mare placere sa ne mai vedem....sa se mai joace copiii, mai ales ca acum sunt mult mai stapani pe ei. Doamne ajuta sa ti se indeplineacsa dorinta cu bb2!!!!

Bunny multi pupici . Noa e atat de frumoasa si pare atat de schimbata. E o frumoasa.

Lali sa treaca repede-repede raceala.

May ..o sa vezi cat de tare o sa te ia prin surprindere Bea cu cate a invatat. Copiii la varsta asta sunt ca un burete, absorb tot. SUnt foarte receptivi la mediul inconjurator si chiar daca nu arata imediat, ei memoreaza tot ce vad. Pe mine , una, Razvan ma uimeste zi de zi cu cate ceva. Ei sunt foarte atenti la ce facem noi si ne imita....Razvan , vazandu-ma in ultima vreme mai mult timp incruntata,trista si cand ceva nu-i convine a inceput sa imi imite "uitatura" si azi, ma uitam la TV fara ochelari si la un moment dat am strans ochii, din instinct, sa vad mai clar subtitrarea si il vad pe el ca strange ochii si isi arata dintii...Era atat de caraghios...:)))))De acum trebuie sa fiu foarte atenta ce fac in preajma lui, ca imitat tot.....

toate fetele si merg sa imi pun puiul in pat, ca mi-a adormit in carucior...Iertare daca am uitat pe cineva.




_

Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011


Vizitati Sifonierul Strugurasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata!
eu imi fac de cap ca nu am sefa!
hayat poti oricand sa suni! mi-ar face mare placere sa stam de vorba! ai avut dreptate sa te porti asa cu Razvan din punct de vedere al alimentatiei in perioada de refacere. te-ai scutit si pe tine de un car de frustrari si nici lui Razvan nu i-ai asociat ideea de masa cu cea de discomfort. mai ales ca, la varsta lor, se fac foarte repede asemenea asocieri!
zubi pana nu ajungi la nu medic nu poti stii nimic sigur! asteptam vesti bune de la voi. lasa cititul pe net, ca acolo sunt numai bazaconii!
dbunny sunt si pe aici copii de clasa I care scriu la fel de mult ca Dany. depinde de invatator.
Stefan ieri a avut o dupa-amiaza foarte ciudata. am ajuns eu acasa pe la 17,30 si mama mi-a spus ca nu prea a dormit, poate ar fi bine sa il mai pun odata la somn. l-am dus la nani, s-a trezit plangand rau, dar rau de tot dupa vreo ora. uff, n-am patit nicicand asa ceva! mai mult in plansete l-am spalat, apoi biberonul si a adormit pe la 19,15. a dormit fara nici o problema, pe la 3,30 a mai baut lapte si dimineata l-am lasat dormind. nu stiu ce ar fi putut sa fie, decat durere de gingii de la masele (dupa baie i-am dat si ibuprofen).
sei, cred ca am mai scris, Teodora are deja 6 ani si nu i-am facut niciodata analize de sange. odata ce nu e nimic care sa ceara asta, nu vad de ce sa intep copilul.
may sincer iti spun la Stefan nu prea merge sa "il inveti". el te priveste cand faci diverse, si le face la un timp dupa, cand are chef!

vreu sa stiu, foloseste cineva cereale milupa "noapte buna". am trei cutii sigilate, le dau cu drag cui are nevoie de ele.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Buna dimineata si de la noi!!!

Va

Mamica fericita de BB ROBERT-MIHAI (25.08.2011)
Dumnezeu sa ne ajute sacrestem mari si sanatosil!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata

am intrat sa va salut dupa ce am adormit marmota. ma pregatesc sa fa si curat pt ca am bucataria plina de faina. am facut taietei impreuna.

sei, eca nu a fost bolnava dar chiar si asa are perioade de greva...aparent fara motiv. eu o pun pe seama dintilor. daca ela nu vrea solide e clar ca ii e greu sa le mestece. poate o dor gingiile.

zubi, repeta analiza.

hayat, iti trimit o imbratisare si un pupic


noi azi mancam brocoli. vad ca are succes la fii mea. il mananca bine.

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Prezent!

Sunt pe aici, doar ca nu mai reusesc sa mai scriu si spre rusinea mea, nici de citit nu am mai reusit -doar asa pe sarite.

Am inceput serviciul de o luna deja si am senzatia ca timpul s-a scurtat incredibil! Mi-e greu dimineata cand plec la serviciu, mai ales ca Dimitris de cum incep sa ma incalt vine si se agata de mine, iar cand ies pe usa e mare tristete mare!

Baietii mei sunt muciulosi acum. Si Iannis si Dimitris. Dar nimic grav, doar ca ne supara mucisorii si ziua si noaptea.

Dimitris e ca o maimutsica, imita tot ce vede la fra-su mai mare Stie sa spuna cum face ceasul 'tiii-taa' , catelul 'am-am', maimuta (aici face si cu gestica aferenta), pisica (pau-pau). Ne intelegem cu el din ce in ce mai bine:)

Iannis a inceput sa mearga la inot de 3 saptamani, speram sa-l ajute la inaltime ptr ca deja ma cuprinde panica la gandul ca se apropie termenul sa merg cu el la un nou control si parca vad ca-mi da sa-i fac injectii cu hormoni

Uf, mai am multe de scris, dar e un haos total in capul meu si sunt presata de timp ca e luna de declaratii si cam toti clientii au lasat pe ultimele zile sa-mi aduca actele asa ca sunt

Pup mamicile si strugurasii!



Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

rach , alayna , anca , kora , pinky , iris , inutsa , hayat , andreea , haideti fetelor , va mai asteptam cu vesti !

_


de T 1+





Mergi la inceput