Strugurasi de Sept-Oct 2011 *72* LMA
Raspunsuri - Pagina 18
seidana spune:
Si mie vacuta imi place.. insa bufnita am incercat-o pe viu si e tare simpaticoasa...
Oana poti invata de pe youtube.. asa am invata cu o luna inainte de a naste.. Lena mi-a facut pofta :P
JadeJador spune:
La multi ani Rach !!! Sa fii sanatoasa si fericita ! 
pai bine mai , sa nu dai tu un cico ? 
seidana eu votez bufnita 
EDIT: le am mai studiat o data si m am razgandit
votez pt amandoua
may si noi cu ochii verzi si parul cret :P
camady de cand vreau sa ti spun si uit mereu
imi place poza de la avatar de nu mai pot , imi vine sa o pup de fiecare data cand iti citesc mesajele 
anca hai cu testu 
mai este vreun struguras care bea noaptea LP ?
anca_toma spune:
sei sper sa fie si la voi cu noroc ca stiu ca va doriti
.
vai si Iancu a inceput din nou sa se trezeasca des noaptea, cand credeam si noi ca am ajuns pe fagasul normal
.Aseara iar l-am luat la noi in pat chiar daca am zis ca nu o sa mai fac asta si nici casa nu a dormit ok s-a tot foit si cand isi pierdea suzeta era jale, si pune-te pe cautat suzeta in pat ca na sa nu mai planga, chiar daca el pana acum nu dormea cu suzeta
.Cred ca e de la dinti, dar si din cauza bonei , care imi spune azi ca na Iancu doarme fff bine la noi in pat fata de patutul lui unde se trezeste repede, si de cand e ea a devenit dependent de suzeta, jur ca o ascund
.Oricum astept un we prelungit in care sa stau acasa si o sa zic pa la suzi definitiv, cred ca pe 30 noiembrie ca atunci s-ar putea sa stau acasa.Ce planuri imi fac
.
si mai nou a inceput cu fffff mari mofturi daca nu i se indeplineste dorinta , zici ca pica cerul pe el nu alta daca nu il lasi sa fac ce vrea.
Deci intrebare(retorica ca imi imaginez ca nu exista un raspuns corect): Cum ne educam copii in conditiile in care nu avem cum sa petrecem timp cu ei
?
Stiu ca suna sumbru, dar la propriu doua ore pe zi eu nu le consider timp petrecut cu copilul, mai ales ca in astea doua ore e si masa, schimbat , baie si etc chestii administrative

ma intorc la munca , si revin mai tarziu
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
anca_toma spune:
raluca condoleante 
sei eu ador bufnita ca am vazut-o si live si vroiam sa ii iau, dar era pe gri si era superba , culorile alea sincer nu imi plac.Dar si vacuta e draguta.
oricum al meu nu tine caciula in cap
, noi nici la 10 grade afara nu avem caciula, nici gluga nu o suporta nu stiu ce facem la iarna
. ma gandesc ca atunci cand o sa ii inghete urechile o sa poarte
(sper)
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
JadeJador spune:
anca unde ai vazut caciula bufnita ?? vreau si euuu
si al meu urlaaa daca nu faci ca el
seidana spune:
bufnita... e in mai multe variatii de culori. verde cu mustar, turcoaz albastru, griuri, roz cu albastru.. etc.. si pe diferite sexe fata baiat :P
JADE .. daca as stii ca imi iese fain as face eu pt voi si as trimite-o prin posta.. asta daca ai rabdare sa vad cum iese :P
seidana spune:
uitati aici sunt multe modele de caciulite.. si cred ca se si pot comanda ...
pret ul stiu ca e la copii peste 1 an de 45 lei parca