Strugurasi de Sept-Oct 2011 *72* LMA

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

haideti fetele ca ma speriati....in concluzie, de la alimentatie nu poate fi, dupa ce am vazut ce papa ceilalti strugurasi,el totusi manaca destul de bine.ma gandeam ca eu ii dau putin. pai si ce investigatii sa mai fac,daca dr a zis ca nu:(
am citit articolul, multumesc frumos..el face pipi normal, dar gaurica aia este ff rosie si uneori si cucul la varf na,daca m-am factu inteleasa. oricum, mai avem cateva luni de asteptat,sa vedem ce se mai intampla intre timp



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

anca, hai ca mai e un pic pana pe 28, sigur o sa ne spui de doua liniute..felicitari pt camera, e foarte frumos sa amenajezi si mai ales, sa iti dais eama ca acuma ai baiat mare cu propria lui camera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Zubi, poti merge la un specialist in nutritie , boli metabolice

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Salutare


Meniul nostru:

9:00 - banana + iaurt + nuca cocos + cereale + afine, coacaze, daca am
12:00-12:30 - supa, ciorba
15:30 - tzizi din plin, ca atunci vin eu acasa de la lucru
cateodata seara pe la 7-8, cateva bucatele de paine sau cascaval, dar nu vrea mereu
21:00 - tzitzi
01:00 - tzitzi
04:00 - tzitzi
06:30 - tzitzi

La noi e mult alaptat inca, noaptea masa de la 1 e cand cum, dar si in timpul zilei cand vrea ii mai dau.
Intre mese, covrigi, paine, mere.

Unghiile le tai ft greu, la picioare mai reusesc daca il tine taicasu, dar tot in weekend tai si eu la maini, in somn, ca altfel nu am sanse, decat cate una.

Anca, tinem pumnii sa fie cu ochisori, ca mai sunt 4 zile pana in 26.

Agresiv nu e deloc, el zambeste la toata lumea, face draga draga, ne pupa, ne imbratiseaza.

La capitolul mers, fuge, se urca pe canapele, paturi, se da jos din ele fara probleme. Acum e in faza de invatat sa urce scarile si sa le coboare doar de o manuta. Scarile le coboara alternativ cu picioarele, si se tine de perete, sau de barele de la balustrada.
Cred ca va fi fotbalist, ca daca vede mingea da ci piciorul in ea . Si fuge apoi dupa ea sa mai dea.
Si danseaza. Are melodiile lui, dar cel mai des pe muzica populara, sau chiar manele
Are cateva cuvinte, mama, apa, nenea, rar tata, bebe, teta e soseta si si-o pune pe picior, detu e degetul, pibi e porumbelul si gaca e gasca, mbrrr mbrr e orice cu roti. Si face un caaah cand vede gunoi.

Daca ii e foame plescaie din gura

Mai nou trage olita de la locul ei si se pune pe ea. Inca nu l-am pus pe olita, aman momentul, dar cred ca mi-o ia inainte.

Cu copiii, il las sa se apropie, si daca sunt mai murdari. Si el, cand tot umbla peste tot, nu e tot timpul ft curat. Dar de undeva trebuie sa se imunizeze. Aici fiecare isi tine copilul cum crede si cum vrea. Singura problema ca nu avem si nu vom avea 100% control asupra lor. Copiii trebuie sa exploreze, chiar daca asta inseamna sa mangaie pisica sau sa se joace cu noroi. Si eu zic ca nici nu trebuie obisnuiti sa evite pe cei mai murdari sau bolnavi. Racelile vin si trec. Dar daca de la inceput asa sunt invatati, sa evite pe cei care au unghiile murdare, oare pe la 7-8 ani cum vor fi? Si asa copiii sunt rai, dar daca sunt invatati sa faca diferente sociale? Asta nu mi se pare corect. Cateodata mainile murdare sunt asa pentru ca au lucrat, nu de nespalate. Asta asa, parerea mea, cum am zis, fiecare isi creste copilul cum vrea.


Sei, Elei, sa treaca alergia.
Nici eu nu ii pun sare in mancare, dar mananca covrigi, ii mai dau ft rar biscuiti, si paine de secara. Mai primeste cate o napolitana, pufuleti a mancat o singura data, primiti si aia. Daca stau sa ma gandesc, mananca tare sanatos. Si vreau sa il obisnuiesc in fiecare dimineata, o ligurita de miere.
Cand vede seringa de la nurofen - cu ea ii dau sirop si nurofen, daca trebuie - deschide gura larg.

strugurimea


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Zubi nu e cazul sa te panichezi, dar nici sa te culci pe o ureche in speranta ca e o intamplare nu cred ca e o solutie. Si eu voiam sa zic ce ti-a spus si Oana, incearca sa gasesti un specialist in boli de nutritie (nu ca ar avea piticul asa ceva, dar poate te-ar putea indruma el mai bine sau ti-ar putea spune ce analize sa mai faci).
Iar cu putzulica eu zic ca o sa fie ok. Si Filip al meu are cateodata varful rosu, se mai inflameaza. Eu il dau cu Garmastan si ii trece, ar merge orice lanolina, poate e sapunul iritant. Eu oricum nu insist cu spalatul, cat se vede spal, altfel nu decalotez mai mult, habar n-am daca se decaloteaza complet ca n-am incercat niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:


Sei, stiu cum e dupa o tura de raceala... nu mai pune gura pe nimic. Eu ultima tura am incercat sa ii spun de fiecare data ce ii dau si asa stie dak sa accepte sau nu, daca e nou testeaza.

Raluca, si M e innebunita dupa rosii crude, eu ii dau demult, doar de gradina.
acum nu stiu ce o sa mai fac
foarte foarte bine ca mananca ardei gras rosu, are foarte multa vitamina C
Maia ardei nu vrea :D

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

da, anca, klau, 8 dinti :)) de necrezut.
si i-a crescut si parul. dar numai la ceafa. si e cret :))

mi-am dorit fetita cu gropite si cu ochii verzi. si ma gandeam ca bonus ce bine ar fi sa fie creata. cineva acolo sus ma iubeste ca asta am :)) numai ca ziceam sa semene cu mine, dar e clona lu ta-su :))

si Bibi mananca rosii in nestire, ce-or avea de le place asa?
mananca si ardei.

eu nu i-am facut analize decat la o luna ca nu-i trecea icterul.
nici nu-i fac. oricum are meniu f variat. eu zic ca primeste tot ce-i trebe. plus ca e vesela si activa.

plus ca e f cuminte. in fiecare zi ma minunez ce cuminte e. :D f sociabila. rade si zambeste la oricine o baga in seama. nu plange decat fff rar. e o bomboana. cra cra cra :))

cu copii le mai ia jucariile din mana, dar dam jucaria la copil inapoi si zicem mai mai si e ok.

mai nou a inceput sa ma ciupa, dar doar pe mine. de fapt numai pe mine ma si pupa sau musca. cred ca ma iubeste cel mai mult si de aia :)) ta-su umbla dupa ea si ii zice: hai pupa-ma si pe mine sau macar musca-ma :))


noapte buna! va pup.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Neata fetelor, haideti la o cafea fierbinte ca brrrrr.... e frigulet afara in dimineata asta.

Edi a dormit tare prost noaptea trecuta, treziri repetate , chiar cand am crezut ca si-a mai revenit putin. Oricum aseara cand ne-am jucat pititea dupa patut am reusit sa vad ca are o masea noua si alte 3 umflate, gata sa sparga, deci in total 8 dinti si o masea. Probabil din cauza asta maraie in somn saracutul insa nu pot sa-i dau mereu nurofen, panadol sau altceva. O sa treaca si faza asta.

Mai fetelor ma oftic tare ca atunci cand e cu parintii mei acasa in timpul saptamanii e tare cumintel, doarme bine ziua, mananca tot ce-i face mama, in schimb cand e cu mine acasa sau cu noi in week-end comportamentul e schimbat, se rasfata mai mult, nu mai vrea sa doarma ziua, se prosteste ma la mancare.....

Pupici si sa auzim numai vesti bune astazi.



mami de Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

RACH La multi ani - cu intarzaiere
Numai bine iti doresc, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de tot ce ai!

RALUCA multumim de cafea

...nu am mai avut vreme sa citesc din urma. Ma pregatesc sa ma duc la mama. Au trecut aproape 40 zile de cand tata a plecat dintre noi... Inca sunt in concediu medical dar ma simt ok.
De luni incep munca si poate reusesc sa citesc din urma.

Va pup si va doresc o zi frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Klau crde ca esti foarte trista, suntem langa tine..

Acum am aflat ca mi-a murit un coleg de birou noaptea trecuta, sunt devastastata, lucrez cu el de 11 ani

mami de Eduard

Mergi la inceput