Strugurasi de Sept-Oct 2011 *72* LMA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci frumos pentru raspunsuri

iris, am facut 3.


Hib/Men C booster - Given as a single jab containing meningitis C, third dose and Hib, fourth dose.
MMR (measles, mumps and rubella), given as a single jab
Pneumococcal infection, third dose

Cred ca cel de-al doilea e ROR de care vorbiti voi, nu?

aici e lista tuturor vaccinurilor oblligatorii din Anglia:

http://www.nhs.uk/Planners/vaccinations/Pages/Vaccinationchecklist.aspx


bibi mananca de cateva zile incontinuu :)) si noaptea se trezeste dupa laptic si trebuie leganata sa adoarma... ceea ce ea nu a facut nici cand era mica... sper sa fie doar o faza.
somnul de zi si l-a reglat la 2-2,5 ore.

am facut placinta cu mere si nu i-a placut.

meniu azi si maine:

- mar cu mango si biscuite
- mancarica de praz, pui si masline
- crema de conopida, galbenus si smantana
- iaurtel, biscuiti, fructe in manuta si ce s-o mai gasi pe la noi prin farfurie :D



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata.

Marryan stai linistita si nu te supara.Eu am inteles ce ai vrut sa spui.Nu a fost vb nicio secunda de copii vaccinati sau nevaccinati, hepatite.....etc ci doar de muci fara muci si tot asa.

Lali si eu te pup.
Inseamna ca si noi suntem norocoase.Nu gasesc mai nimic nedigerat in kk.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

buna

seidana ai grija cu alergia , chiar nu este o problema care trebuie trecuta usor cu vederea
mai ales ca nu este prima oara cand se intampla si s a lasat si cu umflarea fetei ... EU as consulta un specialist

marryan si eu am inteles f bine la ce te ai referit
eu nu l feresc chiar atat de mult de muci , tuse etc cu toate ca imi e teama si mie , dar na ... nu pot sa fac vizita medicala tuturor care intra in contact cu el

mancare nedigerata in kk si eu gasesc mereu

multumesc celor care mi ai raspuns si dat sfaturi in legatura cu agresivitatea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Salutare!

N-am mai rezistat si am intrat de la serviciu sa va salut! E un val-vartej in care traiesc: copii-serviciu-acasa-copii... cred ca stiti foarte bine cu ce "timp liber" ne confruntam si cate dorinte pentru acest putin timp liber.
Clara merge binisor, vrea afara, la cules frunze. Uite asa, dupa serviciu, mergem afara sa ne plimbam, facem de regula 100 pasi care ne iau o ora :)
Am pus o fotografie pe facebook - www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=4155940260826&set=a.4155940060821.2159773.1353546116&type=1&theater" target="_blank">http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=4155940260826&set=a.4155940060821.2159773.1353546116&type=1&theater
Mama a venit la noi pentru o luna, motiv de zacusca, ardei umpluti, placinte, cornulete... mare bucurie pe noi. Am intrerupt alaptarea gradual, are Clara o saptamana de cand suge la biberon. Nu au fost mari drame,ma asteptam la crize de plans. In schimb, nu pot sa o adorm la loc dimineata. Doarme de la 10 - 11pm pana pe la 5 - 6 am si nici ca o mai pot culca. Am facut greseala sa o invatam sa adoarma cu desene animate/ cantecele si acum parcurgem partea cea mai grea - dezvatul :(
Mananca foarte bine si are noi deprinderi pe care ni le arata mandra. Imi vine sa o pupacesc toata ziua.
Ma intorc la trebi, sper sa apuc sa citesc diseara din urma si sa revin.

Multi pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

olla olla

raluca, pai il tragem de cuc la baie de pe la veo 6 luni dar tot asa inchis este..o sa mai incercam oricum, mai e pana face un an si sase luni, mie mi-e groaza de operatie iti dais eama, mai ales ca dr a zis de anestezie generala:(...
Cat despre glicemia asta a lui, nu, nu s-a simtit rau copilul deloc, am inteles ca la 30 glicemie poate intra in coma, el a avuto 36...apoi 51, ieri i-am repetat la 3 ore dupa ce a appat laptele, acvea 59...dr a zis ca atata timp cat el nu se simte rau , nu este problema, ca sta prea mult timp nemacat noaptea si d'aia....mi-a zis sa ii dau in laptele de dim ori biscuiti, ori cereale, dar el, cum se trezeste,vre biberon, si cm sa ii dau eu dim laptele cu ceva in el cu lingurita..mai mi-a zis sa manance paine, paste, orez, gris...ceea ce el nu prea vrea..
fetele, deci, ma simt ca o mama handi, ma gandesc ca ii dau eu prea putin sa pape..mereu ama vut impresia asta,dar ii dau cat mananca el, tot incerc sa ii dau mai mult sa il pacalesc dar nu vrea si gata, imis coater mancarea din gura.
de dim de ex, i-amd at lapticul lui, apoi la vreo ora, o juma de felie de paine cu unt si gem, si o juma de iaurt cu biscuiti..
deci, el mananca de obicei asa:
9.00- 250 ml lapte
12.00 - fructe cu biscuiti
15.30 - ciorbica plus carnita, ficatel, ou foarte rar ca nu il vrea..sau mancarica tto asa cu cerva
19.00 - un iaurt cu biscuiti
22.00 - 200 ml lapte
deci???

spuneti-mi va rog frumos ce papa bebeii si cat si cum

Marryan, fiecare isi creste copilul asa cum crede de cuviinta, noi doatr venim cu sfatrui sau idei sau exemple, nu trebe sa se supere nimeni pt asta...
eu sincer, vreau sa ii fac analizeel de sange o data pe an, atata timp cat nu sutn probleme, acuma a fost probl cu glicemia,si i-am to repetat-o
cu copiii, eu il las, chair si cu oamenii mari raciti ca na...am vazut ca l-am lasat o data,de doua ori si el nu a luat raceala, si l-am lasat apoi...am fost cu el intr-o dom la biserica si venisa o fetita la el, cersetoare tigancusa, avea si negru sub unghii, si tto punea mana pe manutele lui, intradevar,atucni chiar am simtti ca nue bine, dar mi-era jean sa ii spun s apelce, am luat eu carutul si am plecat ..adik nici asa ca mine, uneori ma gandesc ca nu sutn constienta, paotwe ca il expun la prea multe, dar asa l-am invatat de mic, mai..cum sa zic, mai ca la tara , cam cum am crescut noi sa zic...mie mi se pare pana la urma ok sa nu il lasi cu copii muciosi si iar mi se apre ok sa ii faci analizele,chair daca el nu da nici uns emn de vreo afectiune, pt ca e bien sa stii si sa fii sigura, insa la doua luni, hm mi se pare cam des..

ma duc sa gatesc fetele mele, va imbratisez cu drag pe toate toate si eu ma bucur cand ma criticati de ex, ca sa stiu,sa nu ma lasati asa in prostia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Zubi
Robi papa asa
-10:00 - fructe (orice fel de fructe) - aprox 250-300 grame
-13:00 - 13:30 - iaurt,budinca,cereale - aprox 200 grame
-17:00 - 17:30 - legume+carnita sau ficat sau ou
-21:00 - 21:30 - cereale cu laptic sau budinca sau mamaliga cu branzica de vaci
-23:00 -somn pana la 09:00 - 09:30

Mentionez k intre mese mai rontaim biscuiti,fructe,paine si ce mai gasim
Cam asa papa!!!

Pusi si sa va faceti bine!!!

Mamica fericita de BB ROBERT-MIHAI (25.08.2011)
Dumnezeu sa ne ajute sacrestem mari si sanatosil!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Salutare

O sa incerc retetele pe mine ca Maia momentan nu pupa zahar :D.

Am inteles Sei. Sa ai grija la musetel k e antibiotic natural, sa nu fie prea tare ceaiul.
Maia vit D3 o papa cu mare placere, ii spun ca ii dau vitamina si ea scoate limba si ii picur pe limbuta si ea plescaie fericita.
De acord cu Jade, mare atentie cu alergia.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna, buna

Zubi, eu i-as da iaurtul intre 15, 30 si 19 si la ora 19,-19, 30 o alta mancarica gatita.Eu de o luna si ceva ii dau doua mancaruri gatite Anastasiei.Prima data ciorbita ( de pasare, peste, legume, galusti sau perisoare)si a doua oara o manacarica de cartofi, conopida, orez sau dovlecel.
Eu de o saptamana am intarcat-o si nu pune gurita pe niciun fel de lapte.Doctora mi-a zis sa-i dau iaurt, branza, smantana.
Meniul nostru:
- dimineata la 9 fructe cu biscuiti
-la 12 un iaurt
-dupa amiaza la ora 14,30-15 ciorbita cu paine
-la 17-17, 30 o banana
- seara la 19,30-20 mancarica.

Se culca la 21 si o rog eu cu fel de fel de lapte dar ia doua trei guri din canuta cu pai.Prefera sa se culce decat sa bea lapte.Si se trezeste la 7.Si pana la 8,30 o rog iar cu lapte dar nu vrea.


Azi am mers si noi la analize.a plans saracuta dar a stat cumintica in sensul ca nu si-a retras manuta.
Abia asteptam rezultatele, sper sa fie bine.

Maine sa vad cum ii recoltez si urina.


Eu pe Anastasia am lasat-o sa se joace cu copii care aveau muci sau tuseau.Pana acum nu a luat nimic de la ei.Dar daca ea are muci sau tuseste nu o duc la copii sau daca ma intalnesc cu o mamica ii zic ca are muci sau tuseste.Si ele pot sa decida daca mai stau sau nu cu noi.


Si eu ii vad resturi nedigerate, ba de ardei ba de praz nici nu m-am gandit ca ar fi vre o problema.acujm ca ati vorbit si despre asta m-am linistit.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Jade .. stiu ca nu e de gluma cu alergia , insa deocamdata o feresc, in mom in care hotaras sa ii fac analize de sange, ii voi face si testul pt alergii...

Lena .. vigantolul il lua cu placere,inainte de a fi bolnava, de cand am fortat-o sa ia antibioticele, de atunci orice ii dau sa bea testeaza, cere apa, si se uita atent ce ii dau, mancarea o studiaza si apoi papa ...
Musetel ii pune putin, 1-2 floricele, si rar, am zis ca ii iau macese si fructe uscate (gen ceai lamaie), ca sa scap de menta si altele.. oricum menta nu o constipa si atunci nu vad interdictie..
Felicitari pt BOBA!

Elena are costitele evazate .. dr nu a zis nimik de rahitism, insa totusi e normal.. a si inca avem fontanele.. sa nu zic ca vigantolul de 1 luna nu l-a luat... de asta ii dau acum ceai..

Zubi.. mie mi-i se pare ca mananca bine AYAN.. f bine..
Elena manaca rau, ca o fandosita
dimineata : 1 mar , sau o banana sau gris, (max 100 gr)
Pranz : cred ca ajunge la 200 gr supa, sau orez cu carne sau tocanituri de legume .. insa nu cred ca depaseste 200 gr
seara: cand cum: 1 iaurt, sau gris (tot cam 100),

Mai nou mamaliga nu, cartofi pireu nu, paine cu unt nu, gem-miere nu, branza nu, ou nu, spanac nu.. ang go on ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Sei - cand te hatarasti sa ii faci analize de sange Elenei sa stii ca exista o analiza care se numeste IgE total care este speciala pt alergii si daca aceasta analiza are ca rezultat POZITIV abia atunci are rost sa ii faci testele pentru alergii ... te scutesti de niste bani!!!

Poop

Mamica fericita de BB ROBERT-MIHAI (25.08.2011)
Dumnezeu sa ne ajute sacrestem mari si sanatosil!!!

Mergi la inceput