Clubul "babelor" FIV-oase 65
Raspunsuri - Pagina 13
speranta2 spune:
Ca sa intru si eu direct, fara sa salut, cum s-a afirmat pe aici.
Ce ar fi voi fetelor, care sunteti vechi si active, sa va faceti, un forum separat, numai de voi stiu, unde sa nu va mai deranjeze astea noi, care intra asa aiurea sa intrebe ceva ce s-a scris acum 100 de pagini.
Tam nesam,de fapt in momentul cand ati reusit, nu mai dati detalii si sunteti rezervate, chipurile va detecteaza careva. Pana acum nu v-ati facut probleme de astea.
Lara, atat am sa iti spun ai fost rea si asta din cauza ca ai fost prinsa cu minciuna.
Pana acum iti placea sa scrii cat mai in detaliu si despre orice, acum tam nesam ti-a fost greu sa dai un raspuns simplu.
QiaoBing spune:
fetelor, eu nu imi pot reveni, am gasit-o pe Cocolina moarta intr-o balta de sange. Imaginea era horror. Saracul Gugu o cauta prin toata casa. Am dus-o si i-a facut necropsie, dr a zis ca nu a vazut in viata lui asa hemoragie, ca avea intestinul subtire praf. S-ar putea sa fie de la tratament (antiinflamator) Imi vine sa innebunesc, ne simtim ca niste criminali ca am omorat pasarea si l-am lasat pe Gugu vaduv. Chiar daca noi i-am dat ce si cum ni s-a spus (am luat-o cu cutiuta ei de medicament), chiar la jumatate pt ca nu puteam sa ii dau la 12 ore si ii dadeam doar dimineata, dar tot nu ma face sa ma simt mai bine. Acum nu stiu ce sa fac cu Gugu, sa ii mai las cuibul, sa il strang ... uffff Si era si el mititelul fericit, nu a avut parte de fericire decat 5 zile, ca banuiesc ca ieri in timpul zilei s-a intamplat. eu am ajuns tarziu dupa atelier si am vazut ca ea nu doarme langa el, ba chiar s-a dus el pe la 22 si ceva "la etaj" unde vedeam o umbra si banuiam ca e ea. azi dimineata el s-a trezit devreme si a venit la noi in Bucatarie, pr urma a inceput sa bantuie prin casa, gasise pe hol cutia cu care o adusesem pe Cocolina si se tot uita in ea si noi ne amuzam si ii spuneam ca nu mai esta alta fata acolo. cand s-a mai luminat putin si am putut sa vad in balcon am zis ca mor. Imi faceam oricum griji ca ea nu zice nimic si nu o aud ca s-a trezit, dar chiar asa ceva nu mi-am inchipuit.
mady_grasa spune:
Qiao draga mea imi pare rau pentru Gugu mititelul...
tu nu te invinovati aiurea, ai facut tot ceea ce s-a putut...
Elly, Lara, Alex nu mai ziceti nimic fete scumpe?
-3 inseminari la Giulesti-rezultat 0
-1 FIV cu profesorul Poiana-embrioni ziua 3 rezultat 0
- FET acelasi medic rezultat0
-acum sunt in focuri FIV2 dr.D Biogenesis( transfer blasto)
DOAMNE DOAMNE ma va ajuta sa fiu mamica in curand !
nanne16 spune:
Of, Qiao! Imi pare atat de rau! Stiu ca nu iti este deloc usor, am trecut si eu prin ceva asemanator! Sper ca Gugu sa fie bine si sa ciripeasca din nou!
Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3
speranta2 spune:
Stimata D-na Lara,
va multumesc pentru atentia acordata, in conditiile in care postarea mea a fost neinteresanta pentru dvs.
Va doresc numai succesuri in demersurile dvs.
O zi buna in continuare
amaliaro spune:
Qiaoimi pare rau ca Gugulush a ramas singur
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota