Clubul "babelor" FIV-oase 65

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mady_grasa spune:

Buna fetelor, OAUUU ce fierbinte este pe aici ..... pai asa contribuiti voi la starea mea de ZEN in asteptare

Vreau sa imi spun si eu parerea daca se poate( ....si normal ca se poate ca doar nu ma impiedica nimeni)

Pe de o parte o inteleg foarte bine pe Lara si pe fetele cu experienta pe forum- MeAlex, Qiao, Anaasta si celelalte care au fost alaturi timp indelungat si au trecut prin diferite stari si experiente impreuna, in consecinta au o relatie aparte de prietenie ...e normal sa va intelegeti aproape pe "nevorbite" , sa stiti regulile de interactiune etc, insa pe de alta parte( fara sa ma luati la pumni) pentru cineva relativ nou pe forum cum este si Salin este uneori dificil sa nimereasca un topic de interes unanim, plus ca stiti si voi ce inseamna disperarea de a incerca orice, oricum....asa ca poate va impacati

Eu insami am incercat sa adresez diferite intrebari pe acest forum si nu mi s-a raspuns mereu....dar smart girl ce ma aflu m-am gandit ca este o explicatie logica la aceasta lipsa de raspuns: fie I'm boring / fie intrebarea a mai fost adresata deci I'm boring again....drept urmare am luat neica la cetit toate episoadele din urma si hop surpriza .... am gasit raspuns la TOATE intrebarile adresate... in consecinta cu bucurie in suflet va multumesc fetelor care din cand in cand ma salutati si ma bagati in seama si Sailin iti dau un sfat rabdare si pune ochiul la treaba....ceteste bre din urma ce naiba ca e la transparenta de te saturi zau

Fetelor dragi va propun sa fim ZEN together forever si tu LARAnu ai voie sa stresezi pishcotii asa ca please be careful

-3 inseminari la Giulesti-rezultat 0
-1 FIV cu profesorul Poiana-embrioni ziua 3 rezultat 0
- FET acelasi medic rezultat0
-acum sunt in focuri FIV2 dr.D Biogenesis( transfer blasto)
DOAMNE DOAMNE ma va ajuta sa fiu mamica in curand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mady, nici eu nu-s foarte veche la topicul asta, ba chiar, nu ma incadrez stricto senso, ca nu-s fiv-oasa (inca), daaar ma leaga alte probleme si preocupari, neste immuno issues, niste mutatii de trombo, de exemplu.
Am tot citit inainte sa postez prima oara, iar cand am facut-o, m-am gandit, am citit si recitit postarea sa nu gafez. Eu zic ca e nevoie de empatie, tact si...citit din urma. Sigur, in caz de urgenta, nu e timp de citit, dar asta e altceva...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Lara,imi pare rau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanne16 spune:

Hm, ce se scrie pe aici!
Eu nu sunt o participanta veche a acestui forum (vreo 70 de mesaje), insa daca am o problema, ma pun pe studiu. Cred ca nu sunt singura , am citit de ex. cam tot istoricul acolo unde se scriau problemele care ma intereseaza, nu numai pe forumurile de aici, dar si din strainataturi... Sa va zic ca am încercat sa citesc si forumuri turcesti (traiasca google translate), care a fost amuzant acum tre' sa recunosc ca citesc si la mamici de gemeni, dar din simpatie
In cazul de fata, parerea mea e ca s-a prezentat explicit problema - atat cat o poate permite un forum public. Parerea mea e ca s-au dat si explicatii acolo unde e cazul, insa nu trebuie incalcat dreptul nimanui de a alege sa raspunda si de a spune negru pe alb, doar pentru ca cineva care mai mult citeste (e dreptul sau bineinteles), dar nu este atenta sau nu poate face conexiuni. Cu siguranta, acest lucru necesita experienta

@Qiao, mersi! Mi-ai adus aminte de scoala.
@Alex, propun nume de cod motari
@Ari, si eu ma delectez in fiecare seara cu discover-uri! Sa te uiti si la "dragalasi fara limita" pe animal planet!
Fetelor va doresc sa va acoperiti de ZEN, in principal "grasanei"!

Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

asaaaa, am fost la atelier am degustat niste bunataturi
anaasta musai sa incerci supa de rosii raw. Reteta e asta de la Ligia Pop, dar cu ceva imbunatatiri - cubuletele de dovlecei au fost transformate in niste crutoane aromate, iar ca toping a avut si niste germeni.
Checul de gris - surprinzator de bun, e dupa o reteta ruseasca. Lena e la regim asa ca nu are voie dulciuri, sa vedem cand o sa se indure sa il faca acasa ca sa posteze reteta. Cus-cus-ul de conopida - surprinzator de fresh si aromat. Puiul vienez a fost eclipsat de toate bunatatile (sau nu sunt eu asa mare fac carne), dar o sa i-l fac sotului negresit. S-a mai facut si un sos pesto pt niste paste si ... limonada "Ambrozie" pe care am postat-o in timpul concursului Cu ceva ajutor, totul a fost gata in 90 de min ... mie acasa o sa imi ia o zi, dar promit ca sambata o sa bucataresc - intre 2 giugiuleli cu Gugu, fugit la o nunta si la o expozitie.
noapte bunaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanne16 spune:

Qiao, deci chec de gris si cus-cus si conopida! Chiar ar fi interesante retetele astea!
Ma duc oricum sa visez la ele...

Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

am scris retetele si cum nu eram logata a dat eroare si am constatat pe pielea mea ca daca dau inapoi nu imi mai arata mesjul (parca inainte functiona) nu ma mai tine nervul acum, o sa le reiau maine, cu neuronul odihnit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Qiao supa e tare buna, poate o fac in we, iar cus-cus de conopida imi placeeee...
Checul ala de gris, din pacate nu pot, nu e Monti. desi mi-e pofta de ceva dulce.
O sa fac biscuiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_grasa spune:

QiaoDumnezeule ce bine suna chec de gris

Da si tu reteta daca o ai prety please ca fac baltutza peste sotiorul meu drag care doarme ca un printes....

pupici mici pitici si sarumana'

Am incercat sa schimb poza la profil si nu merge....

-3 inseminari la Giulesti-rezultat 0
-1 FIV cu profesorul Poiana-embrioni ziua 3 rezultat 0
- FET acelasi medic rezultat0
-acum sunt in focuri FIV2 dr.D Biogenesis( transfer blasto)
DOAMNE DOAMNE ma va ajuta sa fiu mamica in curand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sialin spune:

Buna dimineata , imi pare sincer rau pentru tot ce a rezultat din postarea mea .
Le multumesc tuturor celor care de-a lungul timpul au raspuns intrebarilor mele .

O zi buna tuturor .

Mergi la inceput