Clubul "babelor" FIV-oase 65
Raspunsuri - Pagina 14
MeAlex spune:
Qiao, ! Nu aveti de ce sa va invinovatiti, nu voi ati decis ce medicament sa ii dati...si mai ales ca i-ati dat pe jumatate...
E foarte trist, te inteleg, dar zau ca nu aveti vreo vina...
Pup pe Gugu, a fost fericit macar, trebuie sa te gandesti la asta.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)
QiaoBing spune:
culmea e ca acelasi tratament l-au avut si alti porumbei si nu au patit nimic. o fi fost ea mai delicata sau poate alta a fost cauza ... si atunci care ? offf, nu o sa aflam niciodata. Oricum, saracuta a avut parte de o moarte cumplita, intr-un fel egoist ma bucur ca nu am fost atunci acasa.
Acum trebuie sa ma concentrez pe Gugu, sa ii acord mai multa atentie. M-a terminat de dimineata cand vorbeam cu el si ii spuneam ca Cocolina a plecat si nu mai vine, ca statea sa il mangai si ma ciugulea si el.
MeAlex spune:
Qiao, nu cred ca a durat mult, adica nu cred ca a suferit. Da, concentreaza-te pe el, va va face bine amandurora.
Cred ca a avut o sensibilitate sau alta problema asociata.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)
Lara27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui speranta2 Ce ar fi voi fetelor, care sunteti vechi si active, sa va faceti, un forum separat, numai de voi stiu, unde sa nu va mai deranjeze astea noi, care intra asa aiurea sa intrebe ceva ce s-a scris acum 100 de pagini. Tam nesam,de fapt in momentul cand ati reusit, nu mai dati detalii si sunteti rezervate, chipurile va detecteaza careva. Pana acum nu v-ati facut probleme de astea. |
speranto, faca-se voia ta!
uite, eu sunt prima care-ti cedez spatiul virtual, si astept cu nerabdare sa incingeti discutiile aici, tu..si bineinteles alte d-ne noi si inactive.
si tot din dorinta de a ridica nivelul topicul, am renuntat la mesajele mele, astfel incat, postarile voastre ies acum si mai bine in evidenta.
promit ca, voi sta in umbra, sa citesc..si nu voi emite judecati de valoare!
sporuri! (asta, ca sa fiu in ton cu succesuri)
aadina spune:
Qiao, imi pare rau de pierdere, imi dau seama ca esti foarte apropiata de pasertul tau, si iti vine tare greu acum. Dar tu nu ai nici o vina
anaasta spune:
Offfff, Qiao, asa de rau imi pare, stii tu asta.... Te imbratisez strans, strans si nu va invinovatiti pentru ca ati procedat asa cum vi s-a spus. Cine stie ce alte probleme s-au dezvoltat in timp la Cocolina...
gabyv spune:
Ce facu-si, Lara, stricā-si bunatate de pagina 15 a subectului! (ca sa fiu in ton cu discutia)
Qiao, imi pare rau pt fetitza si pt Gugu. Nu este prea egoist sa zici, bine ca nu erai acasa. Si asa nu o sa uiti prea usor!
Si ca sa mai inveselesc atmosfera, voiam sa zic ceva de muuulta vreme, dar m-am abtinut. Mady, iti dai seama ca esti singura caruia ne putem adresa cu un emoticon?
(Sper ca nu te superi dar mi se pare funny - desi kg tale nu onoreaza emoticonul!)
Lara27 spune:
tot in ton cu discutia: eh, gaby, nu pot sa zic ce facui, dar pot sa zic o vorba de duh:
"cuvintul a fost dat oamenilor de rind pentru a-si transmite gindurile, iar inteleptilor pentru a si le ascunde.."
(Robert South)
QiaoBing spune:
gaby sper sa depasim lin momentul. mama mi-a murit in brate si luni de zile m-a bantuit scena, pot sa duc, dar, sincer, nu mai vreau acum inca o asemenea experienta nici chiar cu o pasare.
schimband registrul, am ramas datoare cu retele, asa ca:
Chec de gris:
1 pahar de gris se amesteca si se lasa la inmuiat intr-un pahar de iaurt/sana/lapte batut
separat, 1 pahar de faina se amesteca cu un pliculet de praf de copt, ca sa fie bine distribuit praful.
in alt vas topim 100 g peste care punem 1 pahar de zahar si amestecam.
Adaugam unul la gris, punem 2 oua, cateva picaturi de esenta de vanilie si amestecam. Adaugam faina si un pachet de ciocolata simpla maruntita (se preteaza bine Primola sau cea de la Ikea). Turnam compozitia intr-o forma tapetata cu hartie de copt (sau de silicon care nu trebuie tapetata) si dam la cuptor la 200 grade pt 30 min. Cand e gata, scoatem din tava si glazuram cu ciocolata alba topita (tot primola am avut) Gata.
La reteta de supa de rosii, spre deosebire de ceea ce este pe site, s-au facut "crutoane" din cubulete de dovlecei (tineri, fragezi, fara seminte) amestecati cu ulei de masline, usturoi (uscat), oregano. Toping: germeni de lucerna sau floarea soarelui.
Bautura a fost www.lalena.ro/698-reteta-Limonada-Ambrozie.html" target="_blank">asta (sa ma mandresc cu reteta pusa de mine) Sa nu uitati sa strecurati printr-o sita ceva mai rara, sau sa lasati sa sedimenteze fibra de ghimbir.
Cus-Cus-ul din conopida: conopida (duca cate guri flamamde sunt), patrunjel, masline fara samburi - se maruntesc in robot pana ce bucatile de conopida au dim unui bob de orez, sa nu fie mult prea mici. se amesteca cu ulei de masline, sare dupa gust, praf de curry.
pui vienez piept de pui taiat julien ceva mai mare, ceapa, mar, cativa catei de usturoi. se maruntesc usturoiul si ceapa, se pun peste bucatile de pui. se taie marul feliute subtiri si se pun peste pui. se adauga 1 lingurita curry, sare, piper, amestecam totul, p;unem capacul la cratita (vas iena) si bagam la cuptor 30 min sau la microunde 8 min. scoatem separam bucatelele de care s-au lipit intre ele, adaugam 1 lingura faina si 200-300 ml smantana dulce (depinde cat sos vreti), amestecam iar, punem capacul si inapoi la cuptor 15 min/microunde 4 min. stingem si mai lasam inca 5 min. gata si puiul !
anaasta spune:
Qiao, suna bine retetele. Supa de rosii a lui LP am mai facut-o si eu, doar ca pun busuioc verde ca si condiment (imi place mie mai mult). Suna bine si puiul, il voi face sotului meu - sigur ii va placea. La checul de gris banuiesc ca se foloseste aceeasi cana pentru a masura toate ingredientele, nu?! A fost intr-adevar bun checul?!