Felicitari Ela 04!!! Minuni de Nov-Dec 2012 (35)
Raspunsuri - Pagina 9
onutz83 spune:
Ela, ce bine, ati scapat repede
Bebelina era pregatita, draga de ea
Onutz 35+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian
Vali
ary_v spune:
Buna fetelor! Nu am mai scris de ceva timp..sper ca nu m-ati uitat.
Uneori mai reusesc sa va citesc, dar nu prea apuc sa scriu nimic.
Valicutza, imi pare foarte rau de pierderea ta... sa iti dea Dumnezeu putere sa treci cu bine peste acest moment dureros...
Astazi implinim si noi 31 de saptamani. Si eu numar zilele si sper sa ajungem cu bine la termen. Bebe misca destul de mult, dar se pare ca si eu sunt cam la limita cu lichidul, sper sa fie totul bine pana la final.
Am vazut ca deja de saptamana viitoare vor aparea primele "minuni" de octombrie. Mai avem atat de putin, uneori nu realizez cand a trecut timpul atat de repede.
Eu sunt la a treia nastere si tot am emotii, parca nu e nici o diferenta fata de primele doua. Sa ne dea Dumnezeu putere la toate sa aducem cu bine pe lume minunile mult asteptate.
Angelique, Mena, stiu cum e sa numeri zilele. Multa forta va doresc, sa ajungeti cu bine la termen!
Lorelay, pentru hepatita se poate face un test cu iod. In urina se picura 2 picaturi de iod si daca se face verde atunci testul e pozitiv. Puteti incerca asta pana afli ceva concret. Multa sanatate si sa speram ca nu a luat nimic.
Bubu, multa sanatate, am vazut ca si tu ai fost incercata in ultima perioada. Sunteti si voi atat de aproape de marea intalnire.
onutz83 spune:
Deeeenyyyy, help cu prima pagina, pleeeeaseeee!
Avem un bebelus, ce facem cu el?
Onutz 35+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian
Vali
ary_v spune:
Oooo, pana am scris eu a venit si primul bebe!
[b]Felicitari, Ela!!!
Sa fiti sanatoase amandoua si crestere usoara!
IPopica spune:
Oau! E clar, de-acum trebuie sa stau cu ochii pe forum ca incep gazele sa apara!!!
Ela felicitari pentru pisicuta!
Iaca si prima minune! Sa ne creasca mare, frumoasa, sanatoasa si devreme acasa
Ela asteptam povestea detaliata si poze cu deschizatoarea de drumuri!
Vreausaninga, eu m-am decis la weleda, cel putin in prima faza. Vedem in ce ritm se consuma si cat de rentabile sunt (ca pretul e cam piperat).
Onutz, detergent am luat 2 tipuri: Planete Bleue baby si Ecos fara miros de la earth friendly bla bla. Le gasesti pe amandoua pe site-ul farmaciei tei (da cautare dupa "detergent" si n-ai cum sa le ratezi. La lucrurile noi nu am cum sa-mi dau seama cat de eficiente sunt; tot ce pot sa spun ca un sac de dormit primit de la o colega, si patat in zona gatului a ramas in continuare patat (banuiesc ca de balute). Am vazut ca exista si o solutie de scos pete tot eco/baby friendly, o sa iau si de-aia sa vad ce si cum, desi am o vaga banuiala ca petele extrem de vechi nu le mai scoate nici naiba. Si da, stiu cum e cu prospectele
Iulia, m-am abtinut sa comentez la vremea respectiva, dar sincera sa fiu l-as pune pe-al meu sa-si faca vasectomie. Dupa ce trec prin 2-3 (hai 5 ) nasteri, tot eu sa-mi umblu la aparat? Ia sa mai cioparteasca si el cate ceva. Si daca nu vrea, aia e, abstinenta sau copii
gogoasa hormonizata
irilac31 spune:
Buna dragelor.....aveam atatea sa va spun dar cand am citit ca deja avem primul bebel...am uitat tot
Ela, felicitari, recuperare rapida, bebelina mancaciosa si necolicioasa si sa aveti parte de acum de tot ce e mai frumos in viata. Ma bucur ca ai avut o nastere usoare si ca nu a fost traumatizanta ( banuiesc ca erai si speriata in momentele alea). Nepotica mea tot la 36 sapt a venit si acum e o indesata ca nu am putere sa o ridic
Cand ai timp poate intrii sa ne mai dai sfaturi
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
30+
irilac31 spune:
Asa...acum sa incerc sa mi aduc aminte ce vroiam sa zic
Menics, stiu ca leucocitele cresc in timpul sarcinii, si in iulie le aveam o idee marite dar acum, corelat cu PCR -ul marit cica ar fi o infectie. Am sa astept sa vad si rezultatul la secretii si apoi iau o hotarare impreuna cu dr. Te mai doare mana?
Bubu, te asteptam cu vesti de la dr
Mena, ai fost la dentist? AC tie ce-ti mai face maseluta?
Angelique, multa odihna la pat....lasa hainitele, asta e, important e ca bebe sa fie bine si sa mai stea in burtica. Multa sanatate iti doresc
Si eu optez tot pt weleda...doar ca sunt cam scumpe, nu stiu pana la urma ce am sa cumpar, mai prospectez piata. Detergent eu cred ca voi lua de la sano, special pt copii.
Cat despre alaptat...eu cred ca voi avea o problema cu sanul drept...in loc sa iasa in afara, se baga in " casuta". Sper ca bebele sa-si faca treaba sa aiba forta sa traga si eu sa nu intru in panica cand ceva nu fac bine.
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
30+
epopeasca spune:
FELICITARI PENTRU MICUTA MINUNE, ELA !!!
Bine ca e sanatoasa, chiar de a fost mai repezita. Sa fie mancacioasa si tu sa ai laptic!!!
mamica si bebelina!
Gina 37 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
Looana spune:
Wow Ela,ai spart gheta tu esti prima din grup,chiar acum doua zile ma gindeam cine va fi prima....si azi surpriza eu iti doresc din suflet refacere rapida,sanatate multa atit tie cit si printesei,mult noroc pt printesa ,laptic destul pt bebelina si sa veniti acasa cit de curind .Astept sa intri sa ne mai povestesti......deja vin bebei la noi ,abia astept sa vad ca usor,usor schimbam si noi pozele de la avatar.Doamne ajuta pt noi toate sa trecem cu bine si sa avem nasteri usoare la fel cum a venit si prima bebelina
Fetelor eu am ramas la Weleda ,toata gama,inclusiv ulei,crema pt fata la bebe,pt fundulet,deja eu mi-am facut provizi pt primele 3 luni....am citit mult pe net despre si mi-sa parut ca e ceea mai buna pt bebe.Eu am folosit si ulei pt gravide tot de la ei si e foarte bun.
O seara frumoasa sa aveti.
Looana 36Sapt.