Felicitari Ela 04!!! Minuni de Nov-Dec 2012 (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almy spune:

BRAVO ELA!!!! Sa va traiasca, sa creasca mare, sanatoasa, frumoasa si plina de noroc! Sanatate si tie si muuuuult latpic!!! Ce usor! De la 4 la 4:35!!! Oau!

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd
Almy, o intrebare si de la mine legat de sani si purtat sutieni.
E recomandat sa lasam sanii liberi numai cand alaptam? Dar in timpul sarcinii cum e recomandat? Cu sutieni sau fara. In sensul sa nu fie blocate canalele.
Eu port sutieni cu cadru de sarma, fara sutien nu pot. Dar daca nu e bine de purtat sutienul in timpul sarcinii, va trebui sa ma conformez.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

In timpul sarcinii am purtat sutien, dar mi-am ales lejere, fara sarme. Pe cat posibil de bumbac.
Ma bucur insa ca intrebi, ca uite, saptamana trecuta am avut deja 2 episoade de canal blocat, mai intai la stangul, apoi dupa 2 zile la dreptul. Durere la maxim, la dreptul incepuse sa ma doara si sfarcul la cea mai mica atingere, am masat la dush si am stors cat am putut. A iesit (e scarbos, scuze) un lichid transparent verzui. Am intrebat Dr, ptca nu-mi venea sa cred ca se pot bloca si inainte sa incepi sa alaptezi si mi-a zis sa anunt daca am febra sau ceva si sa tin sub observatie. Dar cu masaj si stors am scapat. Insa am trecut la cel mai mare sutien din casa (ala cu cupa D, Bubule), si ii simt mai relaxati.

Alma 36+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Irilac,maseluta mea face mai bine ca ieri.O singura data m-a durut putin si fuga repejor la cana cu apa fierbinte si sare grunjoasa.Am facut vreo 3- 4 spalaturi si dupa max.jumatate de ora mi-a trecut.

Alina 35+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

ELA ce veste frumoasa aflu.

Cautam odiseea pe lista cu toate odiseele si hop, a disparut "minunile" si cand colo, era modificat titlul, ELA DEJA A NASCUT, wooooow.

FELICITARI MAMICO, recuperare rapida si laptic mult, ce bebelina nerabdatoare ai... sa-ti traiasca sanatoasa si mancacioasa dupa lapticul mamii si sa creasca frumoasa si desteapta, cuminte si ascultatoare de parinti. Si voua, mami si tati, muuuulta rabdare si bucurii din partea ei sa aveti.

Onutz imediat ma pun sa rezolv problemuta

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Ela , elicitari mamico! ce bucurie, sa-ti tii puiutul in brate!

se pare ca noi cu programarile noatre... nu ne prea potrivim cu piticii care sunt ceva mai nerabdatori sa iasa...

eu maine merg la control...si nu stiu de ce am impresia ca si alex va fi mai grabit.. asa simt eu...

altfel eu azi am terminat cu draperii si perdele.. deci treaba, maine am bucataria deluat la intrebari... nu m-am invretnicit insa sa finalizez bagajul.. nu mi-am luat vata si fashe...

altfel si eu ca si voi greu cu dormitul.. cel din timpul zilei este ok...

acum iar sunt in ceata cu ce sa iau pt bb la spital... off
voi lua si hainute si scutece, altceva nu mai stiu ce am vrut sa spun... aaa despre sani .. ce tot stoarceti voi pe acolo??? eu am vazut ofata cativa stropi dupa baie ... dar in rest nu umblu la ei nu strang nu storc nimic, ar trebui?? cred ca vom avea ceva probleme caci nici sfarcurile mele nu sunt prea accentuate.. altfel doar ma dau cu crema aia... iar pe burtoi cu lapte de corp in fiecare seara...

imi fac totusi curaj sa vad ce fac cu bagajul ala...
irilac - nu mai doare mana
am tot vrut sa intreb: fetelor sunt termometre speciale pt bb?? eu am unul electronic.. sa caut altceva?? stiu de cele gen suzeta sau cel cate ia temp la distanta...

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Ela felicitari, bebelina sa fie sanatoasa si norocoasa,sa va aduca numai bucurii!

Irilac si eu am analizele modificate, Leucocitoza cu neutrofilie scrie in buletin.Vineri merg sa la interpretez la dr mea.
Urocultura a iesit curata.

Va pup ca tre sa fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

Buna seara,nu pot sa cred ca avem primul bebe printre noi...ELA FELICITARI!!!!!!!MULTA SANATATE TIE SI FETITEI,sa o poti alapta,sa fie cuminte si sa creasca mare si sanatoasa.lasa ca recupereaza ea la greutate.important e ca sunteti bine amandoua. sa dea dumnezeu sa avem toate asa nastere usoara!! sa va traiasca!!!!!!

si eu am avut cateva contractii duminica seara si ma tot vaietam,nu mai stiam cum sa stau si sotul zice-las sa vina odata, ca de cand o asteptam...m-a uns pe suflet...dar i-am zis ca mai trebuie sa stea putin, sa mai creasca.nu mai avem mult si o sa ne tinem si noi minunea in brate.parca nu imi vine sa cred...
eu inca port verigheta,nu mi s-au umflat deloc degetele...iar despre sutiene eu din luna a 3-a mi-am luat de la hm sutiene de alaptat. mi se par super comode.cum mi-au crescut tare sanii am zis sa iau sutiene pt alaptat, ca le folosesc si dupa nastere..mai imi iau unul mai mare, ca matroana a zis ca atunci cand urca laptele sanii se umfla si sa nu ne stranga sa luam la spital cu un nr mai mare decat purtam acum.
nici aici nu se fac vaccinuri in timpul sarcinii. de legarea trompelor nu ma preocup, ca abia am ramas insarcinata..va fi singurul nostru copil.si pentru asta ii multumim lui dumnezeu!!

MENA,A.C. ma bucur ca nu va mai dor maselele.

ANGELIQUE ce bine ca esti acasa si te simti bine. hai ca taras ajungi si tu la final..felicitari pentru schimbarea saptamanii.

INA ai mare grija de tine...si eu sunt foarte obosita...mai sunt 2 saptamani pana la 1 noiembrie.

IULIA ai scapat de o grija.ce bine ca s-a intors bebele.

POPI imi place Dalia.

ONUTZ si eu cumpar totul dinainte, ca nu am pe cine sa trimit...sotul nu stiu cum se va descurca si ai mei sunt in tara.azi dimineata inainte sa merg la munca am laut hainele de pe sfoara.sotul a inceput sa se joace cu ele, le-a intors pe fata(ca eu le spal pe dos)si eu le impaturam...

BUBU hai cu vesti bune!!

o seara placuta... aseara am scris pe prima baveta irina. acum m-am apucat de a doua.pe asta scriu-te iubesc tati.....am 6 in total.

embarazada de 32+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Ela felicitari! asa fie un bebe sa natos si mancacios!

onutz sper ca pudra nu planuiesti sa o folosesti pentru bebe. Nu e indicata.

menics nu e nevoie sa faci nimic la sfarcuri. Nici colostru nu au toate femeile in sarcina, asta nu influenteaza daca o sa ai lapte dupa ce nasti sau nu.

deny eu am purtat sutien toata sarcina, din bumbac, simple, fara intaritori. Eu am sanii maricei si cu tensiunea care o simt in ei ma ajuta, nu pot sta fara, doar noaptea.

Almy n-as fi crezut ca e posibil sa ti se infunde canalele in sarcina...

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Menics, si eu cred ca Alex al tau vine mai devreme
Despre termometre- eu am luat unul cu varf flexibil si timp de raspund 10 sec. Ma tenta si unul suzeta, dat nu stiu ce sa zic. As fi luat unul cu infrarosu dar iubs e un zgarcit.
Nimeni nu stoarce nimic Almy a avut cate un canal galactofor blocat, o chestie naspa care se lasa cu dureri, febra etc si a trebuit sa stoarca... brrrr
Multumim, Deny!

Onutz 35+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Angi, noi avem pudra mereu in casa, asta de la topfer mi s-a parut cea mai ok din cate am avut
Pe voi incerca sa nu-l dau cu multe chestii, decat la nevoie. Sa vedem daca-mi si iese

Onutz 35+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

aseara la curs ni s-a spus sa spalam bebele, la fiecare schimbat de scutec,cu apa si sapun.sa nu punem nici o crema daca nu e cazul.si sa folosim servetele umede doar in cazurile cand nu suntem acasa.daca scutecele sunt pentru greutatea pe care o are bebele sa verificam odata la 3-4 ore.si e important sa uscam pielea inainte de a pune un scutec nou.mai ales daca curatam cu servetele umede.ca sa nu se irite.
la sani nu imi fac nici un masaj, nimic.ne-a recomandat sa nu punem nimic, nici un fel de crema.nu mi-a curs nimic pana acum, dar sper sa am lapte. a zis ca e important(si o cred)de cum ne mentalizam noi. daca ne e absolut clar ca o sa alaptam totul o sa decurga bine.abia astept ultima zi a lunii sa merg la o discutie despre alaptat ce se tine la spital.o sa vina si mamici cu bebelusi si asa o sa si vad nu doar sa aud teoria.

embarazada de 32+

o fetita...

Mergi la inceput