Felicitari Ela 04!!! Minuni de Nov-Dec 2012 (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Eu sunt 99% pentru legarea trompelor...mele. Nu cred ca este cea mai buna solutie pentru toata lumea, dar cred ca este cea mai buna pt mine. Din destule motive medicale un al 3-lea copil la mine este un risc mult prea mare din punctul meu de vedere. Ma bucur enorm ca am avut sansa sa mai am inca o minune de copil (care acuma sughite de zor ), ii multumnesc din tot sufletul lui Dumnezeu in fiecare zi pt cele 2 minuni din viata mea si ma rog sa fie sanatoase!!! Si fiind atat de sigura de altul e un big no-no, nu vad de ce as apela la pilule, sterilete, ovule si alte cele.
M-am documentat cat am putut de mult, iar riscurile efectelor negative pe termen lung nu mi se par mai mari decat cele date de alte metode, atata timp cat treaba e facuta ok. Si din moment ce oricum voi fi operata pt a naste, nu vad de ce sa faca husbandul vasectomie. Ca altfel nu ma operam eu special pt asta

Cam atat pe tema asta.

Gina 37 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Ela formidabil!!!!!!!!!! ai spart gheata!! felicitari din suflet mamico!!!! Doamne ce frumos!!!!

Sa ai parte de o fetita mancacioasa si frumoasa si cum a zis si Popi: devreme acasa ca doar e fetita:))

puuuup fetele!!!!!!!!!!!!!

asteptam si poze acum cu ea sa ne clatim ochii:X:X:X:X

34+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

bioana,multumesc ca impartasesti cu noi ce te invata la cursuri. Lucruri utile numai bune de bagat la cap!
epopeasca, si eu zic la fel in ce priveste legarea trompelor.Pentru mine,e solutia cea mai buna.

Alina 35+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

WOOOOOWWWW primul bebelus a sosit! Felicitari Ella, sa va traiasca printesa si sa fiti cu totii sanatosi si fericiti! Asteptam poze cand o sa ai timp Nu stiu daca ai scris dar nu am vazut, cum o cheama pe fetita?

Bioana sanatate si tie si sa mai stea Irina macar 4 saptamani, am rasuflat usurata acuma la 36 cand se zice ca plamanii sunt maturizati.

Colostru am avut cu Robin picaturi, vedeam pe sutien, de data asta nu am. Am sanii mici insa am avut destul lapte pt Robin, sper si de data asta sa pot alapta exclusiv macar primele cateva luni.

EU nu credeam in "babisme" din astea ca daca e burta nu-stiu-cum e baiat sau fata, insa legat de linea negra de pe burta, e exact in cazul meu cum se spune, daca se opreste la buric e baiat si daca continua dupa buric sus spre sani e fetita. no la mine se potriveste, cu Robin o aveam exact pana la buric si acuma o am pana sus nu ca nu as stii deja ce am

Legat de alaptat, aici de la nastere ti-l pune la san, adica intai cand iese il pune pe tine, cica primul contact piele-pe-piele si la san si dupa ce il imbraca iarasi la san. In Romania mi-a povestit o prietena ca nu ii aduceau fetita la alaptat pana s-a prins ca trebuie sa dea bani ca sa i-o aduca :(
Aspecte sunt si negative, de ex la maternitate e ca la gara, program de vizite de la 3 la 8 seara insa nu te intreaba nimeni cand intri unde mergi asa ca te poti plimba linistit prin tot spitalul. vizite se fac buluc, am avut prietenii dar chiar si colege ce au venit, cu hainele de strada, pantofii, sa tina copilul in brate si din alea. la un moment dar nu mai aveam aer in rezerva Pe partea asta prefer in Romania unde e in general mai strict cu vizitele si oricum lumea nu se ingramadeste sa vina la spital, doar familia.

azi am luat ultimele lucrusoare: inca 2 pijamalute, paturica, caciulita si manusi anti-zgariaieturi si prosop de baie din ala cu colt. am cumparat si doua comode mari cu sertare si asa mi-a fost de drag cand am vazut hainutele mici in dulap.

gata am avut limbarita dar nu ma mai intind. o seara faina si aveti grija de burtici!

Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand inca o minune 36 s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Gata fetili am rezolvat cu prima pagina

Cu placere si cu muuuult drag

(daca aveti idei mai bune pt prima pagina, indrazniti! )

Ma pun sa va citesc din urma

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Ah da, si semnatura mea, sa nu uit

Onutzule e bine?

Va multumesc dragi burtici pt raspunsuri la intrebarea mea

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

7+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Ina, linea negra a mea e de la buric in sus si, crede-ma, ne-a aratat dr putzulica (si nu numai) din toate unghiurile
Deny

Onutz 35+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Deny, e biiineeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui onutz83

Ina, linea negra a mea e de la buric in sus si, crede-ma, ne-a aratat dr putzulica (si nu numai) din toate unghiurile
Deny

Vali

si la mine linia pana sus.. si tot putica avem

gata si bagajul meu... se plateste extra bagaj? hi, hi...

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

FELICITARI ELA!!! SA FIE SANATOASA SI PAPACIOASA!

EPOPEASCA NU TE-AM UITAT! KETONAL FORTE DUPA CEZARIANA E CEL MAI INDICAT (cu pansament gastric ca e foarte puternic).
NU AM GASIT DENTIST AZI IN APROPIERE DE CASA DISPONIBIL, MAINE MA DUC, AM PROGRAMARE. Ma ucide durerea asta!Nu mai pot papa.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 27+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput