Felicitari Ela 04!!! Minuni de Nov-Dec 2012 (35)
Raspunsuri - Pagina 8
A.C spune:
Ela,felicitari !!!!!!!!Ai spart gheata cu primul bebelus !
Sa va traiasca si sa fie sanatoasa !
Sa ne povestesti cand ai timp !
Cate sapt.aveai ?
Gata,nu mai conteaza decat ca sunteti bine amandoua.
Alina 35+ mami de Delia ( 6 ani)
ela_04 spune:
multumesc.
Aveam 36 de saptamani... nu stiu de ce nu a mai vrut sa stea.
Cand m-au internat mi-au facut o injectie sa opreasca contractiile pt ca nici eu nu vroiam sa nasc si nici doctorul nu vroia ca era bb prea mic rusine noua ca nu am intrebat si pe bebelina mea.
Dupa ce mi-au facut injectia si m-au pus la aparatul antistres care le-a "zis" lor ca incep sa se opreasca contractiile, m-au pus pe pat sa mai stau si in 5 min a mai venit o contractie care a rupt si membrane si apa si tot.
la urmatoarea contractie a iesit bb
am nascut cu moasa! era singura pe acolo...
Suntem bine.
& fetita
angelique_19 spune:
Uraaaaa,avem deja prima minuneEla sa fiti sanatoase si sa va traiasca fetita,asteptam cu sufletul la gura povestea nasterii atunci cand ai timp.Mult laptic scumpa mamica si bebe fara colicii sa ai
32+ cu Stefan Lucian
angelique_19 spune:
Oau ce repede a iesit bebelina,deci cand trebuie sa vina bebe vine orice ar fiCe tare m-am emotionat nu mi vine sa cred cum a trecut timpul si de saptamana viitoare incolo numai vesti din astea bune o sa avem.
Ela ma bucur ca ai avut o nastere usoara
32+ cu Stefan Lucian
dannnah spune:
Ela, felicitari!
Incep sa am emotii, deja vin bebeii!!!!!!
mamica de Mara - 3 ani si 31+
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ela_04 Buna fetelor! Am intrat doar putin sa va spun ca eu am nascut luni dimineata la 04,35 o fetita micuta,de 2.300 perfect sanatoasa. E o dulce si o frumoasa si asa micuta deja suge f bine A fost o adevarata aventura si va urez tuturor o nastere asa usoara ca a mea,ca m-am internat la 4 si la 4,35 am nascut. Daca nu imi ascultam sotul si mai stateam,nasteam acasa Nu stiu cand am sa mai pot intra asa ca pup toate burticile si nastere usoara! & fetita |
Felicitari!!!Sa fiti sanatoase,mancacioase si cuminti!!Mici nu am apucat sa scoatem motatele!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 33+ cu
ela_04 spune:
multumesc!
Nici mie nu imi vine sa cred la cat de frica imi era!
Cand s-a rupt apa am inceput sa tip sa-l cheme cineva pe doctor sa nu ma lase asa...la a doua contractie a venit bb asa ca nimeni nu a mai avut timp de doctor
Abia astept acum sa mergem acasa.
& fetita
tnicoleta spune:
Ela Felicitari.
Refacere rapida si mult laptic.
Sa fita sanatoase.
Nicoleta 30+ Corina
vreausaninga spune:
FELICITARI ELA
Ursitoarele sa-ti puna
‘Colo sus o vorba buna:
Sa cresti mare, sanatoasa,
Sa fii buna si frumoasa.
Sa va bucurati de fetita, sa fie mancacioasa si sa creasca mare!
Oau! ce emotii am! M-a apucat plansul de bucurie
35+
"buburuzul"